Modlar

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Modların çoğu BEnce Üyelerle AŞIRI samimi ve Koyu Linuxcu bu beni rahatsız etti tarafsız olması gereken insanlaın böyle olması.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Merhaba;
Ben 1 Seneye kadar Chip forum üyesiydim bu forumu mahalleden arkadaşım sayesinde öğrendim ve yaklaşık 6-7 ay boyunca sadece konulara ve haberlere bakıp çıkıyordum baktımki herkes birbiriyle kardeşi gibi konuşuyor kimse kimseye hayır senin dediğin değil benim dediğim düşüncesinde olmuyor hele hele chip forumda saçma sapan konu açılıyor kapanmıyor ne moderatör var ne yönetici o yüzden açıkcası tiskindim ordan ve buraya üye oldum iyide yapmışım diyorum moderatörlerin hangi işletim sistemi kullandığı beni bağlamaz ben açılan Windows konularılarına cevabımı verir çıkarım aşırı windows'cu üyeler de var açıkcası bu sen araba olarak Ford kullanıyosun bende Toyota kullanıyorum siz neden Ford kullanmıyosunuzda Toyota kullanıyosunuz gibi geliyo herkes kendi seçimini yapmakta özgürdür.Yanlış birşey dediysen özür dilerim.
Saygılar.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Modların çoğu BEnce Üyelerle AŞIRI samimi ve Koyu Linuxcu bu beni rahatsız etti tarafsız olması gereken insanlaın böyle olması.

Öncelikle Forumumuza yaptığınız eleştiri ve önerilerden dolayı teşekkür ederiz.

Ancak son günlerde çoğu üye konularda moderetörleri eleştiriyor ve cümlelerde genelleme yapılıyor forumda birinin suçu varsa isim vererek veya yaptığı yanlışı göstererek konu açmanız daha mantıklı olabilir.

Eskiden SDN'de moderetör yok yasak konular açılıyor geç siliniyor gibi cevaplar vardı ben bunları iyi hatırlıyorum çünkü bu eleştirileri yapanlardan biride bendim. Şimdi yeni moderetörler alındı herkes mahalledenmi topladınız bunları veya önüne geleni moderetör yaptınız gibi cümleler kuruyor.

Arkadaşlar biz canavar değiliz veya bir robot'ta değiliz üyelerle samimi olma meselesine anlam veremiyorum ben burda eskiden nasılsam şimdide öyleyim buranın bir üyesiyim moderetör oldum diye değişecek değilim. Eminim moderetörler değişse daha ciddi olsa tavır alsa yine bazı arkadaşlar '' moderetör oldu bir tarafları kalktı'' cümleleri kurmaya başlıyıcaktır.

Eğer bir hatamız varsa isim belirtirseniz daha iyi olur genelleme yapılmasın lütfen.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Kim ne kullanırsa kullansın beni hiç ilgilendirmez.Modlar belki Linux kullanıyorlar-ki bunu da senin lafın ile söylüyorum- ama bu forumda Windows da dışlanmıyor.Üyelerle samimi olmanın kötü yanı var mı ki?Ne güzel işte...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Koyu linuxcu olmaları neyi değiştirir veya samimi olmaları pek anlamadım :)

Kafamıza silah dayamıyorlar linux kullan diye :) ayrıca Rise var koyu bir Windowscu :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İyide bunun bi sorun olduğunu sanmiyorum...
Aksine çokta güzel bişey işte bence böyle olmalı....
Yaşın biraz küçük olduğundan sen komplekse kapılmışın...

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Samimiyet düşünceme göre güzel tabi ama
hani adaletin bir simgesi vardır elinde trazi tutan gözleri bağlı bir kadın.
...........

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Modların üyelerle samimi olması ne güzel işte.Şu ana kadar hiçbir Modun yanlışını eksiğini de görmedim.Tabi bu samimiliği herkese karşı göstermeliler.Ayrım yapılmamalı.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

Ancak son günlerde çoğu üye konularda moderetörleri eleştiriyor ve cümlelerde genelleme yapılıyor forumda birinin suçu varsa isim vererek veya yaptığı yanlışı göstererek konu açmanız daha mantıklı olabilir.

Eskiden SDN'de moderetör yok yasak konular açılıyor geç siliniyor gibi cevaplar vardı ben bunları iyi hatırlıyorum çünkü bu eleştirileri yapanlardan biride bendim. Şimdi yeni moderetörler alındı herkes mahalledenmi topladınız bunları veya önüne geleni moderetör yaptınız gibi cümleler kuruyor.

Arkadaşlar biz canavar değiliz veya bir robot'ta değiliz üyelerle samimi olma meselesine anlam veremiyorum ben burda eskiden nasılsam şimdide öyleyim buranın bir üyesiyim moderetör oldum diye değişecek değilim. Eminim moderetörler değişse daha ciddi olsa tavır alsa yine bazı arkadaşlar '' moderetör oldu bir tarafları kalktı'' cümleleri kurmaya başlıyıcaktır.

Eğer bir hatamız varsa isim belirtirseniz daha iyi olur genelleme yapılmasın lütfen.

Evet katılıyorum. Mesela TazzzY en sevdiğim yeşil moderatördür. :D Adamla ne dini ne de siyasi hiçbir görüşümüz uyuşmuyor ama bir gün bile "Ben şu adamdan nefret edeyim ya." dedirtemedi bana. O derece iyi biri ve moderatör olduktan sonra da değişmedi çok şükür. :)

İsim verin ulen. :D Zan altında bırakmayın adamları.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Evet katılıyorum. Mesela TazzzY en sevdiğim yeşil moderatördür. :D Adamla ne dini ne de siyasi hiçbir görüşümüz uyuşmuyor ama bir gün bile "Ben şu adamdan nefret edeyim ya." dedirtemedi bana. O derece iyi biri ve moderatör olduktan sonra da değişmedi çok şükür. :)

İsim verin ulen. :D Zan altında bırakmayın adamları.

Teşekkür ederim Jea :D:D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Eleştiriye (Cuma'dayız değil) açığız, dökün içinizi bakalım. :)

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
E efendim siz Linux bölümünde ve o konuda paylaşılan bir şeyden millete salak demişsiniz sonra da modlar aşırı Linux'çu. E tabi size gereken yaptırım uygulanır. :) Orası Linux bölümü. Orada Windows'u savunmalarını bekleme üyelerden. :D

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
tazzzy hocam baska yav , masallah hocama baya yuklendim ben ama sogukkanliligi karsisinda kedime sinir oldum :) , onun disinda herkesle iyiyiz masallah yav , kavga gurultu oluyor ama olur aile icinde , bugun kapisiyoz yarin bir bakmisin bir konu altinda yine takiliyoruz birbirimize

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Forumda 130 üye var 15 i moderatör. Ne kadar iyi niyetli olsalarda her 10 kişi için bir moderatör biraz fazla gibi. Artık kıyıda köşede tartışamaz olduk. Moderatörler her yerde :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
arkadaşlar ben windows kullanıyorum hatta hala xp :)

samimiyet eğer ayrımcılığıa bazı şeylere toleransa dönüşüyorsa sorun olur bence. yoksa sorun değil..

zaten kimseyle de forum dışı ekstra bir sohbetim yok yani mod olmadan önce de yoktu olduktan sonra da yok.

bir tek bilmişgüülücükle tanışıklığım var :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
tazzzy hocam baska yav , masallah hocama baya yuklendim ben ama sogukkanliligi karsisinda kedime sinir oldum :) , onun disinda herkesle iyiyiz masallah yav , kavga gurultu oluyor ama olur aile icinde , bugun kapisiyoz yarin bir bakmisin bir konu altinda yine takiliyoruz birbirimize

Valla ya. Adam duvar gibi. :D Ben de şaşırıyorum O'nun o haline. :D

Bir de şu
ne demek bilen var mı ? :scared:

Şey demek... Iııı, şeyy...

Ay çok ayıp, ben söyleyemeyeceğim. :w00t:

:D:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arkadaş mesajlarını sildiği için rise'dan, ceza puanı verdiğim için benden bahsediyor. :)

Herkes bilir, kimseye bir ayrımcılığımız yoktur. Hatta bu konu sanırım daha ben ceza vermeden açılmış, ancak rise mesajları silerek en doğrusunu yapmış. Herkes bilir Rise buraların en kral "windows'çu"sudur(sizin tabirinizle). Yani mesajları silen arkadaş bir linux sempatizanı değil, zaten modlarımız arasında, kullandığı sistem yüzünden üyelere ceza verecek birisi bulunmuyor, içiniz rahat olsun. :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
...zaten modlarımız arasında, kullandığı sistem yüzünden üyelere ceza verecek birisi bulunmuyor, içiniz rahat olsun. :)
Bu sebeple ceza alınacaksa Hem Windows 7 hem Ubuntu ile 20 yıl yatarım vardı :D

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaş mesajlarını sildiği için rise'dan, ceza puanı verdiğim için benden bahsediyor. :)

Herkes bilir, kimseye bir ayrımcılığımız yoktur. Hatta bu konu sanırım daha ben ceza vermeden açılmış, ancak rise mesajları silerek en doğrusunu yapmış. Herkes bilir Rise buraların en kral "windows'çu"sudur(sizin tabirinizle). Yani mesajları silen arkadaş bir linux sempatizanı değil, zaten modlarımız arasında, kullandığı sistem yüzünden üyelere ceza verecek birisi bulunmuyor, içiniz rahat olsun. :)
ben sen bana cezaları vermeden önce konuyu açtım ve rise mesajlarımı silmekte haklıydı ama penguininkinide silmeliydi .
ama konuyu açma amacım bu değil üyelerle modlar samimi olabilirmi.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

Öncelikle seni tebrik ediyorum

:D:D

Sizlerin de dediği gibi bir burada aileyiz bazen kardeş kardeşe yanlış yapar ama küslük olmaz :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

Değil mi? Sen mod olmadan önce hergün için ayrı banlamam gerekirdi seni. :D Halbuki ben rise mod olsun diye en çok isteyenlerden biriydim, çünkü olurda bir hatam olacak olursa rise ile dengeye geleceğini bildiğim için istedim, halbuki benden başka linux kullanan mod yoktu. :) Birtek ersin adminimiz Linux kullanır ekibin içinde bir de ben, rise'da denemekten zevk alıyor. :)

ben sen bana cezaları vermeden önce konuyu açtım ve rise mesajlarımı silmekte haklıydı ama penguininkinide silmeliydi .
ama konuyu açma amacım bu değil üyelerle modlar samimi olabilirmi.

Valla birçok üyeyle muhabbetim vardır, kimisi kızar, kimisi sever. Hepsiyle de anlaşmaya çalışırım. Kimisi kendisi gibi görür hatta ki en çok bu hoşumuza gider. :)

Bence moderatorler olaylara tarafsız yaklaşabildikleri sürece samimiyet güzeldir. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Halbuki ben rise mod olsun diye en çok isteyenlerden biriydim, çünkü olurda bir hatam olacak olursa rise ile dengeye geleceğini bildiğim için istedim, halbuki benden başka linux kullanan mod yoktu. :) Birtek ersin adminimiz Linux kullanır ekibin içinde bir de ben, rise'da denemekten zevk alıyor. :)

Valla birçok üyeyle muhabbetim vardır, kimisi kızar, kimisi sever. Hepsiyle de anlaşmaya çalışırım. Kimisi kendisi gibi görür hatta ki en çok bu hoşumuza gider. :)

Bence moderatorler olaylara tarafsız yaklaşabildikleri sürece samimiyet güzeldir. :)

:turned:
Her konuda katılıyorum

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Ben koyu kelimesi ile başlayan tek bir şey severim : Koyu nescafe
Hiç birşeye "koyu" taraftarlığım vs. de yoktur.
Koyu olan Beşiktaş taraftarlığımı 2004 te bitirdim ve koyu kelimesini literatürümden kaldırdım.

Windows' u severek kullanmaya, Linux dağıtımlarını deneyip-kullanıp kendini geliştirmeye "koyu" sıfatı ekleniyorsa da orasını bilemem.