Modların çoğu BEnce Üyelerle AŞIRI samimi ve Koyu Linuxcu bu beni rahatsız etti tarafsız olması gereken insanlaın böyle olması.
Öncelikle Forumumuza yaptığınız eleştiri ve önerilerden dolayı teşekkür ederiz.
Ancak son günlerde çoğu üye konularda moderetörleri eleştiriyor ve cümlelerde genelleme yapılıyor forumda birinin suçu varsa isim vererek veya yaptığı yanlışı göstererek konu açmanız daha mantıklı olabilir.
Eskiden SDN'de moderetör yok yasak konular açılıyor geç siliniyor gibi cevaplar vardı ben bunları iyi hatırlıyorum çünkü bu eleştirileri yapanlardan biride bendim. Şimdi yeni moderetörler alındı herkes mahalledenmi topladınız bunları veya önüne geleni moderetör yaptınız gibi cümleler kuruyor.
Arkadaşlar biz canavar değiliz veya bir robot'ta değiliz üyelerle samimi olma meselesine anlam veremiyorum ben burda eskiden nasılsam şimdide öyleyim buranın bir üyesiyim moderetör oldum diye değişecek değilim. Eminim moderetörler değişse daha ciddi olsa tavır alsa yine bazı arkadaşlar '' moderetör oldu bir tarafları kalktı'' cümleleri kurmaya başlıyıcaktır.
Eğer bir hatamız varsa isim belirtirseniz daha iyi olur genelleme yapılmasın lütfen.
Evet katılıyorum. Mesela TazzzY en sevdiğim yeşil moderatördür.Adamla ne dini ne de siyasi hiçbir görüşümüz uyuşmuyor ama bir gün bile "Ben şu adamdan nefret edeyim ya." dedirtemedi bana. O derece iyi biri ve moderatör olduktan sonra da değişmedi çok şükür.
İsim verin ulen.Zan altında bırakmayın adamları.
ne demek bilen var mı ? :scared:Koyu Linuxcu
tazzzy hocam baska yav , masallah hocama baya yuklendim ben ama sogukkanliligi karsisinda kedime sinir oldum, onun disinda herkesle iyiyiz masallah yav , kavga gurultu oluyor ama olur aile icinde , bugun kapisiyoz yarin bir bakmisin bir konu altinda yine takiliyoruz birbirimize
Bir de şu
ne demek bilen var mı ? :scared:
Bu sebeple ceza alınacaksa Hem Windows 7 hem Ubuntu ile 20 yıl yatarım vardı...zaten modlarımız arasında, kullandığı sistem yüzünden üyelere ceza verecek birisi bulunmuyor, içiniz rahat olsun.![]()
ben sen bana cezaları vermeden önce konuyu açtım ve rise mesajlarımı silmekte haklıydı ama penguininkinide silmeliydi .Arkadaş mesajlarını sildiği için rise'dan, ceza puanı verdiğim için benden bahsediyor.
Herkes bilir, kimseye bir ayrımcılığımız yoktur. Hatta bu konu sanırım daha ben ceza vermeden açılmış, ancak rise mesajları silerek en doğrusunu yapmış. Herkes bilir Rise buraların en kral "windows'çu"sudur(sizin tabirinizle). Yani mesajları silen arkadaş bir linux sempatizanı değil, zaten modlarımız arasında, kullandığı sistem yüzünden üyelere ceza verecek birisi bulunmuyor, içiniz rahat olsun.![]()
Öncelikle Forumumuza yaptığınız eleştiri ve önerilerden dolayı teşekkür ederiz.
Ancak son günlerde çoğu üye konularda moderetörleri eleştiriyor ve cümlelerde genelleme yapılıyor forumda birinin suçu varsa isim vererek veya yaptığı yanlışı göstererek konu açmanız daha mantıklı olabilir.
Eskiden SDN'de moderetör yok yasak konular açılıyor geç siliniyor gibi cevaplar vardı ben bunları iyi hatırlıyorum çünkü bu eleştirileri yapanlardan biride bendim. Şimdi yeni moderetörler alındı herkes mahalledenmi topladınız bunları veya önüne geleni moderetör yaptınız gibi cümleler kuruyor.
Arkadaşlar biz canavar değiliz veya bir robot'ta değiliz üyelerle samimi olma meselesine anlam veremiyorum ben burda eskiden nasılsam şimdide öyleyim buranın bir üyesiyim moderetör oldum diye değişecek değilim. Eminim moderetörler değişse daha ciddi olsa tavır alsa yine bazı arkadaşlar '' moderetör oldu bir tarafları kalktı'' cümleleri kurmaya başlıyıcaktır.
Eğer bir hatamız varsa isim belirtirseniz daha iyi olur genelleme yapılmasın lütfen.
Bu sebeple ceza alınacaksa Hem Windows 7 hem Ubuntu ile 20 yıl yatarım vardı![]()
Sen sınıf başkanınla samimi olabilir misin peki?
Bu sebeple ceza alınacaksa Hem Windows 7 hem Ubuntu ile 20 yıl yatarım vardı![]()
ben sen bana cezaları vermeden önce konuyu açtım ve rise mesajlarımı silmekte haklıydı ama penguininkinide silmeliydi .
ama konuyu açma amacım bu değil üyelerle modlar samimi olabilirmi.
Sende bilirsinki Sınıf başkanları görevleri olan düzeni sağlama ve öğretmene ispirikleme görevini asla yapmaz :devil: bu yüzden evet olurum.
Halbuki ben rise mod olsun diye en çok isteyenlerden biriydim, çünkü olurda bir hatam olacak olursa rise ile dengeye geleceğini bildiğim için istedim, halbuki benden başka linux kullanan mod yoktu.Birtek ersin adminimiz Linux kullanır ekibin içinde bir de ben, rise'da denemekten zevk alıyor.
Valla birçok üyeyle muhabbetim vardır, kimisi kızar, kimisi sever. Hepsiyle de anlaşmaya çalışırım. Kimisi kendisi gibi görür hatta ki en çok bu hoşumuza gider.
Bence moderatorler olaylara tarafsız yaklaşabildikleri sürece samimiyet güzeldir.![]()
Ben alacağımı aldım beyler, sanık sizindir![]()