Modifiyeli Xp işletim sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
kaberdey bu kelimeler ing. den TR ye çevrildigi için böyle anlamsızlıklar oluşabiliyo mesela overclock ta böyle bi kelime (hız aşımı, hız aşırtmagibi anlamı var tam Türkçesi yok)

ben de bayaa bi uğraştım bu işlerle de oradan biliyorum, yabancı kaynaklarda direk "unattended"diye geçiyor ve tam Türkçe karşılığı da katılımsız (bkz.) oluyor. kalıtım kelimesinin bu konuyla hiçbir ilgisi yok malesef.

Polemik için yazmıyorum, bir yanlışlık varsa düzeltilsin hep birlikte öğrenelim diye yazdım.
Saygılarımla...

Gereksiz Dip Not: Bu mesajla Prof oldum galiba :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
ben de bayaa bi uğraştım bu işlerle de oradan biliyorum, yabancı kaynaklarda direk "unattended"diye geçiyor ve tam Türkçe karşılığı da katılımsız (bkz.) oluyor. kalıtım kelimesinin bu konuyla hiçbir ilgisi yok malesef.

Polemik için yazmıyorum, bir yanlışlık varsa düzeltilsin hep birlikte öğrenelim diye yazdım.
Saygılarımla...

Gereksiz Dip Not: Bu mesajla Prof oldum galiba :D

ya ben bu kalvyeyi napıyım ikidebi yanlış yazıyo ı ya basıyom 2 tane çıkıyo :wacko:

spaces tuşuda kafasınagöreçalışıyo saten
kalvye yüzünden yanlış yazmışım :(

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Vista kurdum gayet memnunum :icon_: Ama orijinal xp buldum hatta indirdim onu deniycem :icon_:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hayır :D 7 Adet rapid share linkini götürdüm orda bi güzel download etti :D

Eh abi siz indirceğiniz şeylerin linklerini de adama götürüp indirtiyorsanız ohooo ekmek elden su gölden gel keyfim gel ne güzel valla.

Birde zaten aslında xpnin en iyisi bana göre xp service pack 2 çünkü birçok sitede falan eğer sp2 varsa güvenlik duvarına indirmesi için izin vermelisiniz falan vsler var.Birde sp2 çok güzel gerçekten zaten.Ben birkere sp3 indirdim herşey gitmiş yani yarı vista görünümü kullanıyordum sanki eskilerden kalma xpye dönmüş görünümü sonra bozmuştum :D Format attık düzeldi herşey.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Eh abi siz indirceğiniz şeylerin linklerini de adama götürüp indirtiyorsanız ohooo ekmek elden su gölden gel keyfim gel ne güzel valla.

Birde zaten aslında xpnin en iyisi bana göre xp service pack 2 çünkü birçok sitede falan eğer sp2 varsa güvenlik duvarına indirmesi için izin vermelisiniz falan vsler var.Birde sp2 çok güzel gerçekten zaten.Ben birkere sp3 indirdim herşey gitmiş yani yarı vista görünümü kullanıyordum sanki eskilerden kalma xpye dönmüş görünümü sonra bozmuştum :D Format attık düzeldi herşey.
Excellent ,
deneyim ve bilgi meselesi canım ... ;)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Ben birkere sp3 indirdim herşey gitmiş yani yarı vista görünümü kullanıyordum sanki eskilerden kalma xpye dönmüş görünümü sonra bozmuştum :D Format attık düzeldi herşey.
o indirdiğiniz katılımsız olanıdır büyük ihtimal çünküorjinal xp de vista ile ilgili hiçbi tema yoktur

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
modifiyesine göre değişir neler entegre edilmiş ne gibi çalışmalar yapılmış hangi performans ayarları yapılmış bunları bilmen gerek ona göre indir

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence kendi cd ni kendin hazırla... ;)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
İyide arkadaşlar şimdi bi link buldum demesine göre orijinal ve 32 bit ben bunun orijinal mi değilmi olduğunu nası anlıycam ... Xp ne karışık bişi ya vistada anlıyorumda xp baya bi karıştırıyo mevzuyu

Edit^^:
Arkadaşlar şu andan itibaren pc meraklısının orijinal dediği ve indirdiğim xp sp3'ü kurmaya başlıyorum görüşmek üzere .... Peter