Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar yardımınız gerekiyor Moderm televizyona bağlı olduğu için yatak odası çocuk odasında internete bağlanamıyorum ev büyük olduğundan anten yetersiz kalıyor bunun için ekstra anten nasıl yapabilirim Moderm zyxel vmg3312
Merhaba arkadaşlar yardımınız gerekiyor Moderm televizyona bağlı olduğu için yatak odası çocuk odasında internete bağlanamıyorum ev büyük olduğundan anten yetersiz kalıyor bunun için ekstra anten nasıl yapabilirim Moderm zyxel vmg3312
zyxel vmg3312 marka modemlerin ortak sorunu sinyal zayıflığı ve sık sık internetin kopmasıdır....İnternetiniz sık sık kopuyorsa, hiç bir şeyle uğraşmadan direk bu modemi değiştirmenizi öneririm...Ayni modemden kullanıyordum ve ayni anlattığım her iki sorunda mende mevcuttu...Modemi değiştirdim ve sorunların hepsinden kurtuldum...Aşağıdaki linkte yeni modemimi inceleyebilirsiniz..