Moderm Anten yetersiz

Alperenogrenc0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar yardımınız gerekiyor Moderm televizyona bağlı olduğu için yatak odası çocuk odasında internete bağlanamıyorum ev büyük olduğundan anten yetersiz kalıyor bunun için ekstra anten nasıl yapabilirim Moderm zyxel vmg3312

- - - Mesaj Güncellendi - - -

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Merhaba arkadaşlar yardımınız gerekiyor Moderm televizyona bağlı olduğu için yatak odası çocuk odasında internete bağlanamıyorum ev büyük olduğundan anten yetersiz kalıyor bunun için ekstra anten nasıl yapabilirim Moderm zyxel vmg3312

PC için diyosan wifi router alabilirsin. Ya da web teknonun böyle bir zımbırtısı var. Ondan yapabilirsin.

Alperenogrenc0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Link atabilirmisin (saolun)

Vede o wifi router nereye bağlıcam

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Bir "access point" sorununuzu halleder.

Unique111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ZyXEL NBG418N v2 Access Point alarak problemi giderebilirsin kardesim. Aynı ürünü ben kullanıyorum evin heryerinde kablosuz ağ sinyalleri üst düzeyde.

ecob59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zyxel vmg3312 marka modemlerin ortak sorunu sinyal zayıflığı ve sık sık internetin kopmasıdır....İnternetiniz sık sık kopuyorsa, hiç bir şeyle uğraşmadan direk bu modemi değiştirmenizi öneririm...Ayni modemden kullanıyordum ve ayni anlattığım her iki sorunda mende mevcuttu...Modemi değiştirdim ve sorunların hepsinden kurtuldum...Aşağıdaki linkte yeni modemimi inceleyebilirsiniz..

http://urun.n11.com/adsl/yeni-hizlara-zyxel-vmg3312-b10b-adsl2vdsl2-4-port-300mbps-modem-P66973735?cid=604001&gclid=CMjHtY2xqcgCFWQNcwodZmoIkw