Moderatörlerimiz hakkındaki görüşleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Müzikle aram olmadığına şükrediyorum bunları okudukça...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Beni benim gibi Rock dinleyenler anlar konuda bunlar kimlerdir wolker, speedfreak, mr. fastfinger, aykutix ve onair gibi arkadaşlarımdır. onların bu konuda hiç aktif olduklarını gördünüzmü ne demiştim aktif olmayanları silerim ama onların kumaşının ne olduğunu bildiğimden hepsini muhafaza ettim.

Amacı bellidir o konuyu başlatmamın ve şu an açıklayacağım hiç bişi yok sadece 1. sayfayı açın ve okuyun derim.

kulüp Rock kulübü adı üstünde bende gerçekten Rock dinleyenleri dahil etmek istiyordum öle herkesi değil evet ilk zamanlar herkes alınıyordu sonra msn buluşmasında fark ettim ki cıvıdı bende bu şekilde bi karar aldım.

Ezohistan PROVAKATÖR gibi ortalıkta insanları kışkırtmaktan vazgeç ve o kadar yazı yazmışsın bence bunu daha faydalı amaçlar için kullanmalısın bi kitap yaz insanları bilgilendir bişi biliyorsan.

Kültür sanat mod oluşumdan rahatsız olan var mı diye ben soruyorum bir kişi bile çıkarsa evet ben rahatsız oluyorum diyen bende bu siteden ayrılıyorum.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
1. kimse provakatör değil hata sende, cok bilen herkes kitap yazsa ohhoooo, o zaman sende git anayasayanın yazılmasına yardımcı ol, kuralları iyi koyuyorsun

2. büyük konuşma

3. bi de demek rock ı bu sitede o kadar az insan dinliyor. hayrettt

4. herkesin kendine göre işleri olabilir yazar ya da yazamaz mesela kendimi söyleyim 2-3 haftalık bi kısımda okula geldim ev tuttum nete fazla giremedim. sonra geldim girdim rock kulüb de direk yazdım ama cıkraıldıgımın farkında değilim baktım cıkarılmışım alınışımı tekrar anlatmıycam yazdım eski mesajlarda kısacası insanların kendi hayatları war netten başka yazamamış olabilirler. o zmn her konu yazılmadı die kilitlensin işte bu senin güc gösterin.

o konu klitlenmese bişey demiyecektim ama konuya da mesaj yazmıycaktım ama sen istedin kimseyle de sorunum yok ayrıcaaaaaa ve bazı şeyler bire bir konuşularak halledilir.....

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Ben sözlermden emin olduğumdan dolayı istediğim gibi konuşurum bu seni ilgi alakadar etmez .
Başkada sözüm yok sana bu sözümde aslında kendim ile ilgiliydi zaten, karşıma alacağım insanı bilirim ben ;)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
"cok bilen cok yanilir " >X<

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Senin o diğinin başka versiyorunu biliyorum ve doğrusununda bu olduğunu düşünüyorum şudur ki ;

Çok konuşan çok yanılır ve + yalan söyler ;)

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Arkadaşlar forumda tartışma istemiyoruz. Bu konu bizler hakkında ne düşündüklerinizi, hatalarımız varsa onları buraya yazmanızı, bize öneri yapmanız için açıldı. Ama bakıyorumda konu gitti rock konusuna dayandı. Konuyu toparlayalım. ;) :)

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Bende bu yönde sana hak veriyorum zaten bende artık sordum hakkımda kültür sanat mod luğumdan bi şikayeti olan varmı diye çünkü dayanamadım kafalarını bir konuya takmışlar ne çekememezlikleri varsa Katılmazsan katılmazsın konuya sen genel olarak kültür sanat modluğumdan şikayet ediyormusun onu söle eyy kardeşim ..

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Geldim geldim :P

Vay be, adımın buralarda geçmediği günleri de görecekmiydim? :D

Arkadaşlar ayrımız gayrımız yok. Ben de üyeyim ben de modlar hakkında fikirlerimi söyleyeceğim...

chimera : İyi ki genel mod. olmuş. Allah razı olsun kendisinden. Lakabı "Optimist İyi Adam"

patrick : Kaymak gibi mod valla :)

tonce : Vakti olsa iyi şeyler yapacak ama ilgilenmeye çalışıyor yeterince yazılım konusunda.

warkortali: O gelmeden önce kültür sanatın haline bakın, o geldikten sonra bakın... Ölü bir kategoriyi canlandırdı. Tek bir konuyla sınırlamayın olayı.

link : Çok başarılı

furci : Nerede bu çocuk yahu :D

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Zzz Zzz Zzz Zzz Zzz Zzz Zzz

Gökhan Alkan

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Torpido dedi ki:
Moderatörler biz eşkence yapıyolar. Sigaralrını üstümüzde söndürüp bizi ıslak havlu ile dövüyolar, hatta "warkortali" nickini alnımıza jiletle kazıdı fakat yanlış yazınca jiletle karaladı bunlar daha hiç bişey. Modlar bizi asfalt niyetine kullanıyor. Bu işe bi el atılsın biz burdan yetkililere sesleniyoruz.
Moderatörler zotac reklamlarının etkisinde kalmışlar bizi karşılarına dikip ateş ederek "it's time to play" yazmaya çalışıyorlar.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Torpido dedi ki:
Torpido dedi ki:
Moderatörler biz eşkence yapıyolar. Sigaralrını üstümüzde söndürüp bizi ıslak havlu ile dövüyolar, hatta "warkortali" nickini alnımıza jiletle kazıdı fakat yanlış yazınca jiletle karaladı bunlar daha hiç bişey. Modlar bizi asfalt niyetine kullanıyor. Bu işe bi el atılsın biz burdan yetkililere sesleniyoruz.
Moderatörler zotac reklamlarının etkisinde kalmışlar bizi karşılarına dikip ateş ederek "it's time to play" yazmaya çalışıyorlar.
e sen ama harbiden aştın yaa :D :D :D

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
yıkıcı olmak yerine yapıcı olmanın yollarını arıyruz ve bunun için uğraşıyoruz. bu sadece bizim değl hepimizin görevi. o yüzden espiriden, atışmadan uzak duralım. durmayanları uyaralım, dürtelim, "naaapıyon naannn" uslu ol accık" diyelim :) böyle bir konu açıldı diye yüklenmeyelim, kişiselleştirmeyelim vs vs.. ha bir de sevelim, sevilelim... 18 yaşındanküçükleri magazinden uzak tutalım, 18 yaşında olup da mekanımıza gelenler de magazin güzellerine sarkmasın ve uslu dursun, nabzı yükselipte kaka sözler söylemesin. "SDN magazin güzeli seçmeleri"nde oyunuzu kullanın, bu SDN(vatandaşlık) görevi gibi birşey omuzlarınızda ona göre. neyse, kaynaşın bakem :D

öptüm yanacıklarınızdan (K)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
warkortali dedi ki:
Ben sözlermden emin olduğumdan dolayı istediğim gibi konuşurum bu seni ilgi alakadar etmez .
Başkada sözüm yok sana bu sözümde aslında kendim ile ilgiliydi zaten, karşıma alacağım insanı bilirim ben ;)

:) karşıma onu almam bunu almam şunu hiç almam.. eeee sen karşına kimi alırsın peki??.. istek yapta sana özel üye getirelim SDN'ye.

artık bizide troy, chimera, patrick filan (adını sayamadıklarım) karşısına alır..
sen en üst tabakadan olduğun için karşına almaman normal!! :)

madem karşına alacağın insanları sen biliosun, ve hiç yanlışlarımı düzelteyim mantığıyla yaklaşmayıp bütün eleştirilere kulak asıyosun, madem sen en mükemmelsin, senin SDN den daha üst kademede yerlerde olman lazım. burda basit konularla, basit üyelerle neden uğraşasınki sen kraliyet ailesine mensup, herkesi karşısına almayan kişi!! :)

yorumlar bitmiştir buraya kadar, anladım ki ne desek boş..

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Beni bir konu hakkında yargılayamazsın bu başlık altında ! başlığı iyice oku ve anla ezohistan sen artık muhattabım değilsin istediğini yaza bilirsin beni tanıyan tanıyor bu forumda sana verecek cevabım olmayacaktır..

DİP NOT : Bu arada hayal gücün çok gelişmiş tabrik ederim..

1.2.3 TIP >X<

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sen zaten kimseyi muhattap alma!!.. kimseyi muhattap almayan mod. istemiyorum SDN'de. işte tamamiyle moderatörlüğüne ilişkin bir eleştiri..

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Bu konu hakkında muhattabım değilsin demek istiyorum anlayabiliyormusun beni ?? açtığın konulardan birini halen sabit konu olarak tutuyorum eleştirilse bile çünkü inandığım bir başlıktı o halende öle kim ne derse desin ama sen kendin bile bakmıyorsundur o açtığın başlığa iki'de bir polemik yaratmaktan vazgeçin |)

Kişisel eleştirim : Bir kısmi yönetici olarak görevimi en iyi şekilde yerine getirdiğimi düşünüyorum.

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben o başlığa baktım ama bişey yazmak istemedim. siz zaten yeterli cevabı verdiğinz için. ben extra bişiy yazmak istemedim. yani konuya bakıp bakmadığımı nerden biliyosun. komik!!

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Arkadaşlar konu alıyor başını gidiyor. Bakın konu önemli bir konu sonlandırmak zorunda kalıcaz. Bireysel tartışmaları artık bir kenara bırakın !!!

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
özel mesajlar ne güne duruyor yahu? mevzunun yeri burasımı :S

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
İnsanı iğneleyici sözleriniz ve tahrikkar açıklamalarınız beni etkilemiyecektir. bir kısmi yönetici olarak ilgili bölümümde konu açan herkez muhattabımdır elbette ezo saptırmıştı tekrar yinelemek gereği duydum..

mavinok.ta doğru söylüyor keza kendisi ile msn yoluyla diğalog kurmaya gayret göstermiştim ama red etmişti onlar burada beni kötü lanse etmek istiyorlar bence ama beni tanıyanlar onların oyununa gelmeyecektir.

Yeterince açık sözlü biriyim kanımca ;)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
chimera dedi ki:
Arkadaşlar forumda tartışma istemiyoruz. Bu konu bizler hakkında ne düşündüklerinizi, hatalarımız varsa onları buraya yazmanızı, bize öneri yapmanız için açıldı. Ama bakıyorumda konu gitti rock konusuna dayandı. Konuyu toparlayalım. ;) :)

:D evet var var sıra sende seni eleştircem şimdi :D
senki SDN mod.u! geçen gün! akşamın saati üyeleri kıskandırırcasına gittin gezmelere.. akşam dışarı çıkan var çıkamayan var ailesinden izin alamayan var :D ne o öle gezmeler tozmalar. akşam oldumu evinde oturan mod. istioruz :P yok öle gezme tozma :* :D :D

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
EzOhİsTaN dedi ki:
chimera dedi ki:

:D evet var var sıra sende seni eleştircem şimdi :D
senki SDN mod.u! geçen gün! akşamın saati üyeleri kıskandırırcasına gittin gezmelere.. akşam dışarı çıkan var çıkamayan var ailesinden izin alamayan var :D ne o öle gezmeler tozmalar. akşam oldumu evinde oturan mod. istioruz :P yok öle gezme tozma :* :D :D

:} :} Muahah :D Ezo ben aslında SDN için çıkmıştım. :P İstanbul' un boğazdan gece görünüşünü resimlendircektim. SDN gezme haritası oluşturcaktım. İstanbul' da gece gezmeye çıkıldığında nerelere gidilebilir onları belirlemek için çıkmıştım. Ben masumum. :P :D

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Forumda benimle ilgili sorunları olanlar sizlere özel bir msn toplantısı ayarlaya bilirim tekrar teklifimi sunayım herkesin önünde :) öyle burada söylenip söylenip durmadan, konuyu saptırmadan ne dersiniz ?

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
warkortali dedi ki:
İnsanı iğneleyici sözleriniz ve tahrikkar açıklamalarınız beni etkilemiyecektir. bir kısmi yönetici olarak ilgili bölümümde konu açan herkez muhattabımdır elbette ezo saptırmıştı tekrar yinelemek gereği duydum..

mavinok.ta doğru söylüyor keza kendisi ile msn yoluyla diğalog kurmaya gayret göstermiştim ama red etmişti onlar burada beni kötü lanse etmek istiyorlar bence ama beni tanıyanlar onların oyununa gelmeyecektir.

Yeterince açık sözlü biriyim kanımca ;)

alla halla seni bi başkaları tanıyo biz tanımıyoruz. beni tanıyan, beni tanıyan diyip duruyosun. seni ne kadar tanıolarsa bizide okadar tanıyolar. hiçbirimizin eksiği fazlası yok burda.

msndede sana bikaç bişey söylemek istedim. daha söylemek istediğim anda bile bana karşı tepkiliydin. işi tartışma boyutundan çıkarıpta sanki kavga etmek, bütün hırsını çıkarmak gibi bi hareketle cevap verdn. bende sürdürmek istemedim böyle olacağını düşündüğüm için. yani msnde konuşmayı red etmemin sebebi budur. forumda herkes okuyor yorumları en azından daha ölçülü konuşabilirsin diyerek konuyu buraya taşımayı doğru buldum. belki bişiyler çözülür diye. fakat sen hala aynı düşünce yapısındasın.

seni kötü lanse etmiyrouz. neysen onu söylüyoruz.

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
warkortali dedi ki:
Forumda benimle ilgili sorunları olanlar sizlere özel bir msn toplantısı ayarlaya bilirim tekrar teklifimi sunayım herkesin önünde :) öyle burada söylenip söylenip durmadan, konuyu saptırmadan ne dersiniz ?

eğer bişyleri düzeltebileceğimize inanıyosan.. olabilir. peki kabul ediyorm ben

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
EzOhİsTaN yazarken düşünüyor musun? şüphe ediyorumda neyse. Sen değilmiydin tartışmak insanları tanımaktır diyen bende sana tartışalım dedim tartışmaktan kaçındın. Runal hiç zaten konuşmak istemedi msn de ama burada döktürüyor. Anlayamıyorum sizi ve bana ölçüsüzsün dedin vede sen zaten kötü bi imajsın dedin bunlar senin düşüncelerindir. Forumda ki bir çok arkadaşımın sana katılacağını düşünmüyorum.

Yanlış anlaşılmasın saptırıcı ezo iş başında tarafımca düzenleme yapmak zorunluluğu hissediyorum her defasında malesef ;

Forum arkadaşlarım msn'de yada ö.m'de insanlar ile diğaloğum anlatılanlar gibi değildir. Bu yollar ile görüştüğüm bir çok insan var ve şikayetlerinin olduğunu düşünmüyorum olsa idi yazılırdı burada.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu arada 6 sayfada da rock kulübü var (A) Konuyu uçurmayın da (: Daha insanların söyleyecek çok sözü var :)

Benim merak ettiğim furci kimdir nasıldır,hiç online olduğunu görmedim temmuzdan bu yana :) Frumda herkes baya bi eski ben o yüzden fazla konuşmiim ama global mod lar arasında bu aralar(sanki 10 15 tane var (: ) chimera çok iyi yapıyor görevini,kendisine başarılar diliyorum :)

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bana karşı tepkinden bahsediyorum zaten.. tartışma insanları tanımaktır evet ama tartışmanın boyutuda çok önemli. msnde konuşmuş olsaydık şuan çok farklı hallerde olurduk belkide. çünkü konuşma tarzın, düzgün tartışamiycağını ortaya koyuyo.. burda bi es payı var en azından düşünebiliosun yazarken. evet yazdıkalrımı düşünüyorum ben. ölçüyüde kaçırmamak lazım. ki sürekli bana saptırıcı yok kışkırtıcı diyerek saçmalıyosun üstelik hala benim söylediklerimi düzelttiğini idda ediyosn. sana tavsiyem kendine dönde bir bak. en başta ben nasıl biriyim diye bi sorgula bakalım. sonra konuşalım...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Chimera eski msn arkadaşımdır global mod olmadan önce şimdi bazıları yanlış anlar o yüzden böyle bi açıklama yapayım dedim neyse işte çok başarılı ve yardım sever kendisini taktir ediyorum. Pesimist ilginçtir foruma dahil olduğum günden beri yıldızımın barışamadığı bir karakter ama görev icabı çekiyorum kendisini ;D (: :P aynı şekilde oda beni :} ama bence çok çok iyi görevinde. Diğer mod arkadaşlar ile ilgili gözüme çarpan bir şey olmadı başka bir mod hakkında yorum yapamayacağım ama şimdi geldi aklıma şiir bölümüne bakan pajero da çalışkan modlardan biridir diyebilirim.

Ezo çünkü öyle yazılar yazıyorsun kışkırtıcı, saptırıcı ve saçma olarak görüyorum bu yazdıklarını ve ona göre konuşuyorum en azından böyle bir hakkım var senin olduğu kadar. ( Hakkımda yazdıklarını (söylediklerini) düzelttiğimi idda etmiyorum düzeltiyorum )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...