Moderatörler zotac reklamlarının etkisinde kalmışlar bizi karşılarına dikip ateş ederek "it's time to play" yazmaya çalışıyorlar.Torpido dedi ki:Moderatörler biz eşkence yapıyolar. Sigaralrını üstümüzde söndürüp bizi ıslak havlu ile dövüyolar, hatta "warkortali" nickini alnımıza jiletle kazıdı fakat yanlış yazınca jiletle karaladı bunlar daha hiç bişey. Modlar bizi asfalt niyetine kullanıyor. Bu işe bi el atılsın biz burdan yetkililere sesleniyoruz.
e sen ama harbiden aştın yaaTorpido dedi ki:Moderatörler zotac reklamlarının etkisinde kalmışlar bizi karşılarına dikip ateş ederek "it's time to play" yazmaya çalışıyorlar.Torpido dedi ki:Moderatörler biz eşkence yapıyolar. Sigaralrını üstümüzde söndürüp bizi ıslak havlu ile dövüyolar, hatta "warkortali" nickini alnımıza jiletle kazıdı fakat yanlış yazınca jiletle karaladı bunlar daha hiç bişey. Modlar bizi asfalt niyetine kullanıyor. Bu işe bi el atılsın biz burdan yetkililere sesleniyoruz.
warkortali dedi ki:Ben sözlermden emin olduğumdan dolayı istediğim gibi konuşurum bu seni ilgi alakadar etmez .
Başkada sözüm yok sana bu sözümde aslında kendim ile ilgiliydi zaten, karşıma alacağım insanı bilirim ben![]()
chimera dedi ki:Arkadaşlar forumda tartışma istemiyoruz. Bu konu bizler hakkında ne düşündüklerinizi, hatalarımız varsa onları buraya yazmanızı, bize öneri yapmanız için açıldı. Ama bakıyorumda konu gitti rock konusuna dayandı. Konuyu toparlayalım.![]()
![]()
EzOhİsTaN dedi ki:chimera dedi ki:Arkadaşlar forumda tartışma istemiyoruz. Bu konu bizler hakkında ne düşündüklerinizi, hatalarımız varsa onları buraya yazmanızı, bize öneri yapmanız için açıldı. Ama bakıyorumda konu gitti rock konusuna dayandı. Konuyu toparlayalım.![]()
![]()
evet var var sıra sende seni eleştircem şimdi
senki SDN mod.u! geçen gün! akşamın saati üyeleri kıskandırırcasına gittin gezmelere.. akşam dışarı çıkan var çıkamayan var ailesinden izin alamayan varne o öle gezmeler tozmalar. akşam oldumu evinde oturan mod. istioruz
yok öle gezme tozma :*
![]()
![]()
warkortali dedi ki:İnsanı iğneleyici sözleriniz ve tahrikkar açıklamalarınız beni etkilemiyecektir. bir kısmi yönetici olarak ilgili bölümümde konu açan herkez muhattabımdır elbette ezo saptırmıştı tekrar yinelemek gereği duydum..
mavinok.ta doğru söylüyor keza kendisi ile msn yoluyla diğalog kurmaya gayret göstermiştim ama red etmişti onlar burada beni kötü lanse etmek istiyorlar bence ama beni tanıyanlar onların oyununa gelmeyecektir.
Yeterince açık sözlü biriyim kanımca![]()
warkortali dedi ki:Forumda benimle ilgili sorunları olanlar sizlere özel bir msn toplantısı ayarlaya bilirim tekrar teklifimi sunayım herkesin önündeöyle burada söylenip söylenip durmadan, konuyu saptırmadan ne dersiniz ?