webadam
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
REDFOKS'a mesaj yolladım saatler geçti hala ilgilenme olmadı kime danışmamız gerekiyor?
yazıyı bildirdimÖzel istek ile üye banlanması gibi bir durum söz konusu değil ayrıca konuda gerekli moderasyonda yapıldı.
yazıyı bildirdim
banı göze alıp kişiye ağır söz edecektim.
forum kuralları yüzünden ve devamlı bu üyeliğimde takıldığım için yapmadım.
aha ban sebebi !infaz :devil: :mrgreen:Boşver etme, bende bi ara takmıştım baya birilerine.Sövmeden sinirlendir o edip banı yiyo zaten.
Moderatörler ilgilenmiyor konuya ilk attığım mesaj da savunmuştum ama, artık fikrim değişti ilgilenmiyorlar. Hepsi değil ama genelde ilgilenilmiyor.
Yeni konu açmak istemedim buradan yazayım şikayetimi, adam geliyo hatta adam bile denemez o x geliyo ortamı geriyo bizden yanlış kelimeler çıkarttırıyor şikayet ediyoruz ediyoruz aynen devam. Biz de mi sövelim napalım ? bu adamlar artık belli başlı şampiyonluğa oynadıkları sene türediler belirtiyoruz adamları hala devam. Belli başlı 2 3 kişi var işleri güçleri ortamı germek, kaç FENERBAHÇEli arkadaşım ban yedi bunun gibilerden ama adamlar tam gaz devam ediyor. Yanlışsam banlayın, böyle yerde kalmak istemem artık. Yeterse yeter.
yogunluk var ıse daha fazla mod alınmalı....Hocam genelde arkadaşlar yoğunluktan geç müdahale edebiliyorlar.
Sen sakin ol.
Sırf bu mesajın üzerine kendi kategorimden hariç başkasını banlama/Uyarı verme görevim olmadığı halde uyarı verdim.
Mesajları silme yetkim yok ancak spor mod'ları halledecektir.
Hocam genelde arkadaşlar yoğunluktan geç müdahale edebiliyorlar.
Sen sakin ol.
Sırf bu mesajın üzerine kendi kategorimden hariç başkasını banlama/Uyarı verme görevim olmadığı halde uyarı verdim.
Mesajları silme yetkim yok ancak spor mod'ları halledecektir.
Moderatörler ilgilenmiyor konuya ilk attığım mesaj da savunmuştum ama, artık fikrim değişti ilgilenmiyorlar. Hepsi değil ama genelde ilgilenilmiyor.
Yeni konu açmak istemedim buradan yazayım şikayetimi, adam geliyo hatta adam bile denemez o x geliyo ortamı geriyo bizden yanlış kelimeler çıkarttırıyor şikayet ediyoruz ediyoruz aynen devam. Biz de mi sövelim napalım ? bu adamlar artık belli başlı şampiyonluğa oynadıkları sene türediler belirtiyoruz adamları hala devam. Belli başlı 2 3 kişi var işleri güçleri ortamı germek, kaç FENERBAHÇEli arkadaşım ban yedi bunun gibilerden ama adamlar tam gaz devam ediyor. Yanlışsam banlayın, böyle yerde kalmak istemem artık. Yeterse yeter.
Mod. adaylarıyla birlikte 31 Moderatör var.yogunluk var ıse daha fazla mod alınmalı....
Eyvallah sana laf gelmedi buradan, ama hani yeni bir şey olsa neyse ama adamlar 2 yıldır bu işi yapıyolar. Biri oturup yazdıkları mesajlara baksa %70 %80 tahrik edici ve bizim takımın konularında. Kötü ya da yanlış bir şey diyorsam üyeliğimi dondurayım.
Adam birşey dememiş ki marsilyaya helal olsun 2 0 dan maç çevirdi demiş ne var bunda? Son saniye golüne üzüldük evet ama 2 0 dan maç çevirdikleri bir gerçek tebriği de hak ediyorlar bence. O konuda sivri çıkış yapan sendin.
Adam birşey dememiş ki marsilyaya helal olsun 2 0 dan maç çevirdi demiş ne var bunda? Son saniye golüne üzüldük evet ama 2 0 dan maç çevirdikleri bir gerçek tebriği de hak ediyorlar bence. O konuda sivri çıkış yapan sendin.
Abi ben bununla ilgili demiyorum ki, bak mod bile yazdı ben diyorum ki bu adamlar 2 yıldır böyle. Bu konuya denk geldi sinirim, 2 0 dan puan veriyoruz geliyoruz adam konuya böyle yazıyor gülmeli miydim ?
185,840 üye var.ve mod basına yaklasık 6000 ınsan dusuyor....dogal olarak hepsı onlıne olmayacagına gore su an onlıne sayısı 5604 gorunen kayıtlı uye ve bır mod tam 180 kısıyle ılgılenecek demektır...kabaca hesap yanı bunlar...demek ıstedıgım anlasılmıstır umarım...Mod. adaylarıyla birlikte 31 Moderatör var.
Alımlarda gerektiği zaman yapılıyor.
bu kadarı fazla sanırım.
süresiz banlattı kendini sonunda...
Bir durum oldu mesaj attık sağolsun iki cümle yazıp cevap vermeye tenezzül etmedi.
Kullanıcıya mesaj yazmaya tenezzül etmeyen yöneticiyle işim olmaz.
Gaza gelen ağır olmuş.Bence düzeltelim onu.Uyarı alacaksam alayım ama bu düzeltilsin. Artık bi yere kadar dedim, bayadır uğraşmıyordum bu adamlarla ama dur diyen olmuyor.Bıraksak daha dururdu Abi bu adam. Neyse özür dilerim ben yine de.
185,840 üye var.ve mod basına yaklasık 6000 ınsan dusuyor....dogal olarak hepsı onlıne olmayacagına gore su an onlıne sayısı 5604 gorunen kayıtlı uye ve bır mod tam 180 kısıyle ılgılenecek demektır...kabaca hesap yanı bunlar...demek ıstedıgım anlasılmıstır umarım...
@re13el doğru tek takım değil ama bak diyorum ki bu adamlar yeni değil 2 yıldır bu işi yapıyorlar.Sen bu adamlara bu zamana kadar bir şey demezsen bu adamlar gelir bunları yapar. Yılanın başını küçükken ezmeli.