Modem WiFi şifre değiştirme

S

SDN Okuru

SDN Okuru
acil yardım edebilirmisiniz şifremi değiştircem ama şifreyi kabul etmiyor ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz ?

efe.e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Modeminizin markasını belirtmesseniz kimse yardımcı olamaz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bunun için denetim masısından ağ bağlantılarına girin ç... sonra ayarları sıfırlayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bayanlar bnm modem TTNet ADSL / ZyXEL Prestige 600 series. Ama kablolu. Şifre veya kullanıcı adı bilmiyorum. Kullanıcı adı ve şifre nasıl öğrenirim ve nasıl değiştirebilirim. Acil cevapp. :confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kullanıcı adını giriyorum dediğiniz gibi adminin adını girip ttnet yazıyorum ama yine hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız cok mutlu olurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Modem TP-LINK kullanıcı adına admin şifreye ttney yazınca yanlış şifre diyor eğer modemi sıfırlarsak internetim gider mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(müdür, nasıl kablosuz ağın şifresini buluruz programsız
yaaaaaaaaaaa valla söylersen çok memnun olcam :( :closedeyes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yeni laptop aldım netim yok karşı komşu vermedi şifreyi uyuz :( tp link kullanıyo bişeyler yapılabilir mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var karşı komşudan şifreyi istedim vermedi tp link kullanıyo arayüzünede giremiyorum modemin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
modem sıfrelerının ıkısınede deniyorum yanı admın ttnet veya admın password ısrarrla yanlış dıyor neden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şifreyi değiştirmek için modeminin kurulumunu yaptığın sayfaya girerek tekrar yeni şifre koycaksın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim modemim ttnet TP_LİNK bende kablosuz diye bişi yazmıyo şifremi değiştiremedim yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bigisayar her adrese giriyor fakat buna girmiyoe neden anlamadım acil cevap 192.168.1.1 girmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim internet şifremi biri oğrendi bilgisayardan baglanıyo şimdi ben medemin şifresini degiştirsem onun internet gidecek demi lütfen soyleyin acele lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa admin ttnet yazdım olmadı admin password yazdım oda olmadi mq yardım ed,n

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler ben yaptım ama benden kulanıcı adı ve parola istiyor yardım edermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internetime başkaları giriyor bunu degiştirmek istiyoruz ilginiz için teşekkür ederiz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:internet adını ve şifreyi yazıyorum kabul etmiyor admin ttnet deyazdığımda kabul etmiyor ltfn yardın :(