mhmtdgn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Merhaba arkadaşlar modemi mecburen tv'nin hemen yanına koymam gerekiyo bu tv yi etkilermi yada modemde sıkıntı olurmu tavsiye varmı
bakalım ne olacak başka çare yok teşekkürlermodem onu etkilemez ama tv modemi etkileyebilir.
benim için tv önemli modeme ne olursa olsun tv yeni)etkiler derken menzilini etkiliyor ...
bazı tvler.
wifi sinyalini etkiler gerçi yeni tvler de o pek yok esas mikrodalga fırın ve dect telefonlar etkilerse etkiler...benim için tv önemli modeme ne olursa olsun tv yeni)
teşekkür ederim artık kafam rahatladıwifi sinyalini etkiler gerçi yeni tvler de o pek yok esas mikrodalga fırın ve dect telefonlar etkilerse etkiler...
tamam öyle yaparım teşekkür ederimCiddi bir sorun yaşatmaz televizyon yeterki modemin çevresini katı şeyler arasında mağkum bırakmayın yüksek yerlere koyun WIFI sinyali daha rahat yayılabilsin
anladım benim takıldığım yer oydu zaten tv veya modem birbirine zarar verirmi gibisinden ama öyle olmadığı anlaşıldı çekim de etkilensin artıketkiler derken çekimi etkiler bozamaz tv,modemi yada modem tvyi...
hayır yok sıkıntım giderildi teşekkürlerbaşka sorunuz varmıdır bu konuyla ile ilgili
Tamam o zaman iyi gecelerhayır yok sıkıntım giderildi teşekkürler
iyi gecelerTamam o zaman iyi geceler