Modem Tavsiyesi

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben yeni modem alıcam ancak fazla bilgim yok.Kısaca bilgi vereyim.4 portlu wifili kaliteli birşey arıyorum.Wifinin iyi olması lazım çünkü alt kat ve üst kat şeklinde kullanılıcak.Birde bu 150 mbps destekler bişey var incelerken gördüm o ne işe yarıyor onuda açıklarsanız sevinirim.Bütçemiz 100 TL önerilerinizi bekliyorum.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar konu güncel modem acil lazım ama yorum atan yok bir kaç model sunayım sizlere sizde ona göre cevap atın en iyisi.

1.Modem:http://www.vatanbilgisayar.com/Mode...+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=58764
2.Modem:http://www.vatanbilgisayar.com/Mode...t-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=41438
3.Modem:http://www.vatanbilgisayar.com/Mode...+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=63743
4.Modem:http://www.vatanbilgisayar.com/Mode...t-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=58614

Hangisini önerirsiniz arkadaşlar en fazla 100 TL bütçem var çekim gücü iyi kaliteli birşey arıyorum.150 Mbps 300 Mbps olayınıda açıklarsanız sevinirim.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Datron modellerine bir bakın.ben tek geçerim datron modemi :)
datron rta1025w 4 port adsl 2+ kablosuz modem

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yaklaşık 3 sene Belkin kullandım.Rastgele Darty'den almıştım.10 numara bir cihazdı.Şimdi kardeşim kullanıyor.
Şimdi varmı bundan bilmiyorum ama,wifisi çok iyi idi.

Cihazda Bu,

oSZH1.png

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim söylediğim modemlerden bi cacık olmaz mı diyorsunuz yani :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yok onlarda güzeldir mutlakada,benim kullandığım bu olduğundan tavsiye ettim size.:)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bana da 100 - 150 TL'ye kadar bir modem lazım. Tavsiyelere göre ben de satın alabilirim, takipteyim

Inca'yı beğendim ama bu markanın ürünlerini hiç kullanmadım. Nasıl, tavsiye eder misiniz?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
şuana kadar 3 4 tane modem kullandım en iyi performansı datron'da gördüm arkadaşlar :) bence incelemeye değer.
son olarak Airties kesinlikle uzak durulası marka...

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şuana kadar 3 4 tane modem kullandım en iyi performansı datron'da gördüm arkadaşlar :) bence incelemeye değer.
son olarak Airties kesinlikle uzak durulası marka...

Zoki Bende Modem Alacaktım Hemde Airties ama senin konu hakkındaki yorumunu okuyunca tereddütte kaldım doğrusu bende ttnetin vermiş olduğu yanlış değilsem rt 206 veya 205 idi aşırı sıcaklıktan yandı malum 7/24 açık kalıyordu belkide ondan etkilendi daha önce servise yollamış ve yaptırmıştım 1 defa 2nciye garantiside bitmişti şimdi yine aklımda airties var hatta geçen hepsiburada'dan bakıp beğenmiştim bitane ama almasammı şuanki modemim zyxel p-660w-tx ama hem wifi hızında düşüş hemde netimde düşüş sağlıyor firewall çok güçü birçok bağlantıyı engeliyor bende farklı şeyler deniyorum olmuyor ne dersin almayımmı airties ):

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende 2 Asus modeli arasında kaldım 73 TL ve 82 TL arasında ne farkı varda 9 TL oynuyor arada.Asus dandik mal üretmez gibi geliyor bana bir de hala şu 150 mbps 300 mbps olayını açıklayan yok.8 megabit internetim var sınırsız bu modem uyar mı yani bunun tereddütleri var içimde çok bilgim yok modem konusunda yardım bekliyorum bu konuda.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben yeni modem alıcam ancak fazla bilgim yok.Kısaca bilgi vereyim.4 portlu wifili kaliteli birşey arıyorum.Wifinin iyi olması lazım çünkü alt kat ve üst kat şeklinde kullanılıcak.Birde bu 150 mbps destekler bişey var incelerken gördüm o ne işe yarıyor onuda açıklarsanız sevinirim.Bütçemiz 100 TL önerilerinizi bekliyorum.
"ucuz malın var illeti,
pahallının var hikmeti"
elbetteki hem ucuz hem en iyi aranan özellik amma gelin görünki işler hep başka..
airties:mükemmele yakın servis.kalite servisi kadar deyil..
zyxel..servisini hiç kullanmadım.cihazlar iyi.
tp-link en iyi serisi diyorlar(w8961ND)şuan kullanıyorum..çoğunun hoşuna gitmiyecek özellikleri var..kapatıp açınca wifi çalışmıyor sadece kablolu kullanılabiliyor.(benim istediğim bir özellik)modemin arkasından gücü kapatıp açarsanız wifi çalışmaya başlıyor..biraz ısınma var olağandır...
hiç istemediğim bir durum bir müddet kullandıktan sonra modem arayüzüne giremiyorsunuz(bence en kötü durum).kopma hiç yaşamıyorsunuz..thomson- d-link ismini unuttuğum bir markayı kablolu kullandım..kablosuzlarını bilmiyorum..
54-75-125-150-300-ve üstü mbps ler radyo yayın standardıdır...yüksek olması önerilir..150 lilikten 300 lük daha iyidir gibi...bütçeniz az benim eksi dediklerimi görmezden gelirseniz:tp link w8961nd yi önerebilirim..yalnız YENİ KASAsını...arkasında wifi aç-kapat düğmesi var...

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Zoki Bende Modem Alacaktım Hemde Airties ama senin konu hakkındaki yorumunu okuyunca tereddütte kaldım doğrusu bende ttnetin vermiş olduğu yanlış değilsem rt 206 veya 205 idi aşırı sıcaklıktan yandı malum 7/24 açık kalıyordu belkide ondan etkilendi daha önce servise yollamış ve yaptırmıştım 1 defa 2nciye garantiside bitmişti şimdi yine aklımda airties var hatta geçen hepsiburada'dan bakıp beğenmiştim bitane ama almasammı şuanki modemim zyxel p-660w-tx ama hem wifi hızında düşüş hemde netimde düşüş sağlıyor firewall çok güçü birçok bağlantıyı engeliyor bende farklı şeyler deniyorum olmuyor ne dersin almayımmı airties ):
zyxel i iyi duymuştum ben ama sizde pek olumlu etki bırakmamış.
bende airties almıştım malum piyasa fiyatları şişirince kızdım airties aldım.(datron bulamadım ne kadar aradıysam)
bana kalırsa airties almayın derim.ben pek memnun değilim.datron'dan yine de şaşmam.internetten sipariş verin daha uygun bulursunuz. :)

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
zyxel i iyi duymuştum ben ama sizde pek olumlu etki bırakmamış.
bende airties almıştım malum piyasa fiyatları şişirince kızdım airties aldım.(datron bulamadım ne kadar aradıysam)
bana kalırsa airties almayın derim.ben pek memnun değilim.datron'dan yine de şaşmam.internetten sipariş verin daha uygun bulursunuz. :)

Senin yorumundan sonra arattım emin ol ama şuan sadece 1 modeli var kendi sitesinde dahil farklı modellerini bulamadım fiyatıda çok uygun aynı zamanda ama farklı ürünleride olsaydı keşke zyxel kötü değil aslında ama güvenlik duvarının çok güçlü oluşu açtığım portları bile engelleyişi yapmayı istediğim birçok şeye engel oluyor bende farklı bir modem bakıyordum datrona ek olarak önerebileceğin varmı?

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"ucuz malın var illeti,
pahallının var hikmeti"
elbetteki hem ucuz hem en iyi aranan özellik amma gelin görünki işler hep başka..
airties:mükemmele yakın servis.kalite servisi kadar deyil..
zyxel..servisini hiç kullanmadım.cihazlar iyi.
tp-link en iyi serisi diyorlar(w8961ND)şuan kullanıyorum..çoğunun hoşuna gitmiyecek özellikleri var..kapatıp açınca wifi çalışmıyor sadece kablolu kullanılabiliyor.(benim istediğim bir özellik)modemin arkasından gücü kapatıp açarsanız wifi çalışmaya başlıyor..biraz ısınma var olağandır...
hiç istemediğim bir durum bir müddet kullandıktan sonra modem arayüzüne giremiyorsunuz(bence en kötü durum).kopma hiç yaşamıyorsunuz..thomson- d-link ismini unuttuğum bir markayı kablolu kullandım..kablosuzlarını bilmiyorum..
54-75-125-150-300-ve üstü mbps ler radyo yayın standardıdır...yüksek olması önerilir..150 lilikten 300 lük daha iyidir gibi...bütçeniz az benim eksi dediklerimi görmezden gelirseniz:tp link w8961nd yi önerebilirim..yalnız YENİ KASAsını...arkasında wifi aç-kapat düğmesi var...

150 mbpslik birşey alayım ozaman yeterlidir.Asusun modemini önermiyorsunuz yani datron ve tp linke biraz bakayım.100 tl malesef bütçem öğrenci sefilliği işte naparsın kardeş :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkese merhaba. evdekı ınternet sınırlıydı ve sınırsıza cevırdık. evde masaustu pc'de var ınternetı sınırsıza cevırdıkten sonra masaustu pc'yı actım ve ınternete baglanamadım. baglı degıl dıyo. Modemı tanıtmaya calıstım \\192.168.1.1 yada \\192.168.2.1 buraya girerek tanıtmayı denedım ama bu ıkı ıp adresıne de gıremıyorum ne yapmalıyım masaustunu'de ınternete baglamak ıcın. Acıl yardım ???