emrhyldrm
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 89
Arayüzdeki gizli şifreleri nasıl görebilirim arkadaşlar?

Kablosuz internetin şifresini görürsün de ama üst kısımdaki internetin kendi şifresini görmen imkansız..
chrome ve explorer.kullandığın tarayıcıyı söyle
Bir arkadaş şöyle demiş ; Şifre kısmına gel ve sağ tıkla. Öğeyi incele de. Sonra "type=Password" kısmı çıkacak. Onu "type=Text" olarak değiştir. Şifreni al ve eski haline döndür.chromeda adres satırına chrome://settings/passwords yazıp gir, arama kısmına modem arayüzünü gir 192.168 diye devam eden, sonra şifrenin üstüne tıkla göster de
Facebookta ögeyi denetle yaparken göster yazıyordum işe yarıyordu denesene biBir arkadaş şöyle demiş ; Şifre kısmına gel ve sağ tıkla. Öğeyi incele de. Sonra "type=Password" kısmı çıkacak. Onu "type=Text" olarak değiştir. Şifreni al ve eski haline döndür.
bende bunu aynen uyguladım ve sonuç;
![]()
böyle bir şifre olabilir mi? şifreyi telefonuma girdiğimde ağa bağlanamıyorum !
öyle de yapabilirsin doğrudur
ama madem modem arayüzüne girebiliyorsun oradan yeni şifre oluşturup kaydet olmuyorsa
Tam olarak nereden yapacağım bunu anlamadım. Modem arayüzünden mi?Yav abi amacın modem şifresini unutup öğrenmekse kablosuz internet simgesine tıkla ağ merkezi açılacam. Bağlı olfuğun internet gözüküyor ona tıkla güvenlik sekmesini aç yazıyor orda
İnternete erişim wifi mi kablo mu?Tam olarak nereden yapacağım bunu anlamadım. Modem arayüzünden mi?
masaüstü pc kullanıyorum. şirketteki herkez öyle. kablosuz bağlanan pc yok.İnternete erişim wifi mi kablo mu?
Tam olarak nereden yapacağım bunu anlamadım. Modem arayüzünden mi?
Daha 2 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu. Ne olduysa birden oldu. Bazen internetimizde de kopmalar oluyor. Yine aynı zannettik ama bu sefer durum farklı. Modemden kaynaklanan bir sıkıntı olabilir mi acaba? Neyse yarın bilgisayarcı arkadaş uğrayacak şirkete bakalım neden böyle oldu.Şirket küçük çaplı mı yoksa belediye, holding falan mı? Eğer öyleyse zaten telefonunla bağlansan bile çoğu siteye modemden erişim engeli yapılmıştır. Küçük çaplı ise yetkili birine sorun![]()
İnternet servisine başvurunDaha 2 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu. Ne olduysa birden oldu. Bazen internetimizde de kopmalar oluyor. Yine aynı zannettik ama bu sefer durum farklı. Modemden kaynaklanan bir sıkıntı olabilir mi acaba? Neyse yarın bilgisayarcı arkadaş uğrayacak şirkete bakalım neden böyle oldu.
ISS ttnet ama modem Pirelli DRG A226G. Kullanıcı adı ve şifreyi yazıp arayüze girdikten sonra wifi şifresini göremiyorum.internet servisine başvurmadan bulmanın tek bi yolu var o da mesela ttnet tplınk kullanıyorsan http://192.168.2.1/ buraya girip şifreni ve kullanıcı adını yazdıktan sonra herşeyi öğrenebilirsin
Benim üstte yazdıgımı denedinizmiISS ttnet ama modem Pirelli DRG A226G. Kullanıcı adı ve şifreyi yazıp arayüze girdikten sonra wifi şifresini göremiyorum.
Denedim. Bu şekilde görünüyor. Ama bunu telefondan girdiğim zaman bağlanamıyorum Wi-Fi'ye.Benim üstte yazdıgımı denedinizmi
Farkli bi cihazdan baglana biliyormusunuz peki aynı sifreyle bide modem arayuzunden mac filtreleme varmı kontrol edin baglanamadıgınız zaman sifre mi yalnıs diyor?Denedim. Bu şekilde görünüyor. Ama bunu telefondan girdiğim zaman bağlanamıyorum Wi-Fi'ye.
![]()
Farkli bi cihazdan baglana biliyormusunuz peki aynı sifreyle bide modem arayuzunden mac filtreleme varmı kontrol edin baglanamadıgınız zaman sifre mi yalnıs diyor?