Modem arayüzündeki gizli şifreleri nasıl görebilirim?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Şifre o simgeler değil. Kendi modemimde type="text" yapınca da bu simgeler geldi.
o sekilde değil pasword yazan kısıma sifre yazacaksınız o sekilde gercek sifre gorunur arkadasın modemi tahmınımce bi ceşit cevirici kullanarak sifre olusturmus onu normal sifrelemeye rakam ve harflere donusturmek gerekiyor bende bakıyorum ona suan

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
O şekilde sanırım tarayıcının kendi tuttuğu şifreler gözüküyor sadece. Modem arayüzündeki şifrelerde value="{[(+-)]}" şeklinde atanmış; o yüzden gözükmüyor.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ben modem arayuzundeki sifreleri de göre biliyorum dediğim yöntemle ama farkli modemlerde de aynı işaretler gorunuyorsa bu dönüştürücü değildir ağ yapısıyla ilgili bi durum modemin üreticisi ile gorusmek gerek ve ağ yapısını incelemek gerekiyor

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89

roxmoom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şifre yerinde ******** ( artık kaç haneliyse :D) bunlarmı var ?

mali385

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam benim bildiğim şifre yazan kısmı seç sağ tıkla öğeyi denetle ye bas tırnak içinde password yazan kısmı sil göster yaz....

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Arkadaşlar sorun düzeldi. Bilgisayarcı arkadaşa nasıl yaptığını sordum ama ''valla kanka ne sen sor ne ben söyliyim'' dedi.:biggrin: şansa yaptı herhalde oda.