Modem arayüzündeki gizli şifreleri nasıl görebilirim?

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Arayüzdeki gizli şifreleri nasıl görebilirim arkadaşlar?
BL4wJ32.jpg

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kablosuz internetin şifresini görürsün de ama üst kısımdaki internetin kendi şifresini görmen imkansız..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
chromeda adres satırına chrome://settings/passwords yazıp gir, arama kısmına modem arayüzünü gir 192.168 diye devam eden, sonra şifrenin üstüne tıkla göster de

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
chromeda adres satırına chrome://settings/passwords yazıp gir, arama kısmına modem arayüzünü gir 192.168 diye devam eden, sonra şifrenin üstüne tıkla göster de
Bir arkadaş şöyle demiş ; Şifre kısmına gel ve sağ tıkla. Öğeyi incele de. Sonra "type=Password" kısmı çıkacak. Onu "type=Text" olarak değiştir. Şifreni al ve eski haline döndür.

bende bunu aynen uyguladım ve sonuç;
Zs0xVeW.jpg

böyle bir şifre olabilir mi? şifreyi telefonuma girdiğimde ağa bağlanamıyorum !

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Bir arkadaş şöyle demiş ; Şifre kısmına gel ve sağ tıkla. Öğeyi incele de. Sonra "type=Password" kısmı çıkacak. Onu "type=Text" olarak değiştir. Şifreni al ve eski haline döndür.

bende bunu aynen uyguladım ve sonuç;
Zs0xVeW.jpg

böyle bir şifre olabilir mi? şifreyi telefonuma girdiğimde ağa bağlanamıyorum !
Facebookta ögeyi denetle yaparken göster yazıyordum işe yarıyordu denesene bi

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
öyle de yapabilirsin doğrudur
ama madem modem arayüzüne girebiliyorsun oradan yeni şifre oluşturup kaydet olmuyorsa

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Yav abi amacın modem şifresini unutup öğrenmekse kablosuz internet simgesine tıkla ağ merkezi açılacam. Bağlı olfuğun internet gözüküyor ona tıkla güvenlik sekmesini aç yazıyor orda

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
o zaman yukardakinin dediği gibi bilgisayarla wifiye bağlanabiliyorsan bilgisayardan da görebilirsin şifreyi

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Yav abi amacın modem şifresini unutup öğrenmekse kablosuz internet simgesine tıkla ağ merkezi açılacam. Bağlı olfuğun internet gözüküyor ona tıkla güvenlik sekmesini aç yazıyor orda
Tam olarak nereden yapacağım bunu anlamadım. Modem arayüzünden mi?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Şirket küçük çaplı mı yoksa belediye, holding falan mı? Eğer öyleyse zaten telefonunla bağlansan bile çoğu siteye modemden erişim engeli yapılmıştır. Küçük çaplı ise yetkili birine sorun :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
eskiden show asterix key diye minik bir program vardı, fareyi üzerine getirince yıldızlı yerdeki şifreleri gösteriyordu. artık işe yarar mı bir denemek lazım.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Noktali sifre kısmını secerek ogeyi denetleye tıkla password yazan kısımı sifre olarak değiştir sifre gorunur

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Şirket küçük çaplı mı yoksa belediye, holding falan mı? Eğer öyleyse zaten telefonunla bağlansan bile çoğu siteye modemden erişim engeli yapılmıştır. Küçük çaplı ise yetkili birine sorun :)
Daha 2 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu. Ne olduysa birden oldu. Bazen internetimizde de kopmalar oluyor. Yine aynı zannettik ama bu sefer durum farklı. Modemden kaynaklanan bir sıkıntı olabilir mi acaba? Neyse yarın bilgisayarcı arkadaş uğrayacak şirkete bakalım neden böyle oldu.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Daha 2 gün öncesine kadar bir sıkıntı yoktu. Ne olduysa birden oldu. Bazen internetimizde de kopmalar oluyor. Yine aynı zannettik ama bu sefer durum farklı. Modemden kaynaklanan bir sıkıntı olabilir mi acaba? Neyse yarın bilgisayarcı arkadaş uğrayacak şirkete bakalım neden böyle oldu.
İnternet servisine başvurun :)

roxmoom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
internet servisine başvurmadan bulmanın tek bi yolu var o da mesela ttnet tplınk kullanıyorsan http://192.168.2.1/ buraya girip şifreni ve kullanıcı adını yazdıktan sonra herşeyi öğrenebilirsin

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bizim bilgi işlemciye 2 bira aldınmı yapmayacağı şey yok :D sen de dene bence

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
internet servisine başvurmadan bulmanın tek bi yolu var o da mesela ttnet tplınk kullanıyorsan http://192.168.2.1/ buraya girip şifreni ve kullanıcı adını yazdıktan sonra herşeyi öğrenebilirsin
ISS ttnet ama modem Pirelli DRG A226G. Kullanıcı adı ve şifreyi yazıp arayüze girdikten sonra wifi şifresini göremiyorum.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Denedim. Bu şekilde görünüyor. Ama bunu telefondan girdiğim zaman bağlanamıyorum Wi-Fi'ye.
Co4zXmg.jpg
Farkli bi cihazdan baglana biliyormusunuz peki aynı sifreyle bide modem arayuzunden mac filtreleme varmı kontrol edin baglanamadıgınız zaman sifre mi yalnıs diyor?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Farkli bi cihazdan baglana biliyormusunuz peki aynı sifreyle bide modem arayuzunden mac filtreleme varmı kontrol edin baglanamadıgınız zaman sifre mi yalnıs diyor?

Şifre o simgeler değil. Kendi modemimde type="text" yapınca da bu simgeler geldi.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Text yerine göster yazsana bende işe yarıyordu