Mobil veri ayarı

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Selamın aleyküm arkadaşlar. Hattim vodafone cihaz note2 arkadaslar facebook paketi satın aldim fakat mobil veriyi actigim an tl ler gitmeye başlıyor facebook filan açamıyorum yani sorunu nasil düzeltebilirim fikri olan varmı. Şimdiden teşekkürler

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende vodafone kullanıcısıyım.internetimin yavaş olmasından şikayetçiyim.cihaz s3

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş telefonunu wifiden interneti olan bi yere bağla , güncelleme felan varsa kendi bulsun yapsin , sonra kontorun gitmez
yada facebook'a opera miniden giriyorsan yine kontorun gider
İnternetten gireceksin . M.facebook.com adresinden başkası kntründen gider

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
kardeş telefonunu wifiden interneti olan bi yere bağla , güncelleme felan varsa kendi bulsun yapsin , sonra kontorun gitmez

kardesim bak söyle düşün mobil veri ışığına tikla 2 sn sonra gene tikla yani kapat hemen 40kr gidiyor faceye uygulamadan giriyorum. arkaplanda çalışan uygulamalari kapadim sadece facebook haric onuda kapatip tarayicidan girsem düzelir mi acaba ?

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş sen bi telefonu wifiden intere bağla güncelleştirmeleri felan yap .
sonra opera mini felan değil
internetten m.facebook.com adresine gir . google felan girmeden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum sony xperıa tipo veriyi açtığım halde internete girmiyo internetim olduğu halde çok acil

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tarayici fark etmez

R

Road kill

SDN Okuru
Selamın aleyküm beyler hattım vodafone freezone 500 dk 1000 sms 2 gb net kullanıyorum aynı tarıfede olan arkadaşların çok hızlı fakat benim ki çok yavaş varsa çözümünüz sizden ricam bana yardumcı olun