Mobil Oyunum

sukruesenn__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhabalar.
Tek başıma yaklaşık 5 ay içerisinde 2D Mobil Oyunu Geliştirdim.
Oyunumu sizlere tanıtmak ve eleştirilerinizi almak istiyorum,
İşte Oyunumun Linki ...

Oyunun hikayesinden bahsetmek yerine amacından bahsedeyim. Oyunun amacı sizlerin sinirlenmemeye çalışmanız ki bu çok zor... ?

Son düzenleyen moderatör:

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Hemen indiriyorum :) Inşallah daha iyilerini yapmak dileğiyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin için bir video ızledim :) Fakat oyun çok zor. Very Low grafik bence Very High grafikten daha güzel gibi geldi :) Glitch efekt biraz oyunu zorlaştırıyor

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
hemen deniyorum az sonra yazarım

sukruesenn__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Emeğine Sağlık Kardeşim.
Başarılarının Devamını Dilerim.
Teşekkür Ederim.

Hemen indiriyorum :) Inşallah daha iyilerini yapmak dileğiyle.

Senin için bir video ızledim :) Fakat oyun çok zor. Very Low grafik bence Very High grafikten daha güzel gibi geldi :) Glitch efekt biraz oyunu zorlaştırıyor
Bilgi için teşekkür ederim sonraki oyunumda bu eleştiriyi dikkate alıcam.

Güzel olmuş başarılarınızın devamını diliyorum.
Teşekkür ederim sağolun.

@sukruesenn__
3D Oyunlar İçin Yavaştan Kolları Sıvamışsındır Umarım ?
Ekran kartımdan dolayı 2D oyunlar geliştiriyorum. 2-3 Tane daha 2D oyunlar yapıcam. Gelen paraya ekran kartı alıp 3D oyunlara geçiş yapıcam. 3D Oyun olarak not aldığım yaklaşık 8 Adet mükemmel oyun fikirleri var aklımda.

Oyun efsane çok güzel fazla reklamda yok ama çok zor yapmışsın be. 1. Leveli geçmek için 15 dakika harcadım.
Oyunun amacı zaten zorlu bölümleri geçmek gibi bişey. Reklam konusuna değinecek olursak kullanıcı olabildiğince sıkmamaya çalıştım. Teşekkür ederim yanıt için.

hemen deniyorum az sonra yazarım
Çok teşekkür ederim.

şuan indiriyorum bakalım çok merak eddiyorum
güncellleme kardeşim maşallah zorluk efsane başarılarının devamını dilerim
Teşekkür ederim zor ama oyuna biraz alıştıktan sonra geçilebilir leveller yaptım. Tekrardan herkese teşekkür ederim.

• Beğen
Reactions: _X_

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Teşekkür Ederim.

Bilgi için teşekkür ederim sonraki oyunumda bu eleştiriyi dikkate alıcam.

Teşekkür ederim sağolun.

Ekran kartımdan dolayı 2D oyunlar geliştiriyorum. 2-3 Tane daha 2D oyunlar yapıcam. Gelen paraya ekran kartı alıp 3D oyunlara geçiş yapıcam. 3D Oyun olarak not aldığım yaklaşık 8 Adet mükemmel oyun fikirleri var aklımda.

Oyunun amacı zaten zorlu bölümleri geçmek gibi bişey. Reklam konusuna değinecek olursak kullanıcı olabildiğince sıkmamaya çalıştım. Teşekkür ederim yanıt için.

Çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim zor ama oyuna biraz alıştıktan sonra geçilebilir leveller yaptım. Tekrardan herkese teşekkür ederim.
oyun telefonumda açılmadı :8 galiba telefonum eski diye

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Başarılarının devamını dilerim, umarım daha iyi yerlere gelirsin.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,609
Bizim İlgilendiğimiz Kısım Google Play Paranın % Kaçını Alıyor? :D

sukruesenn__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
oyun telefonumda açılmadı :8 galiba telefonum eski diye
Hmm olabilir o konu hakkında bir bilgim yok ama araştırıcam.

Başarılarının devamını dilerim, umarım daha iyi yerlere gelirsin.
Teşekkür ederim sağolasın.

Bizim İlgilendiğimiz Kısım Google Play Paranın % Kaçını Alıyor? :D
Ücretli uygulama satışında %30'unu Google Play Komisyon olarak alıyor. Mesela 3 TL'ye bir uygulama ekledin. %30'u Google Play'e gidiyor. Fakat reklamlar için kesin bir bilgi yok. Reklamın kullanıcıya kaç kez gösterildiğine, aynı kullanıcıya kaç kez gösterildiğine, hangi ülkeden izlendiğine veya tıklandığına... bağlı olarak bir sürü şart var.

• Beğen
Reactions: 023
Reaksiyon puanı
197
Unity C# kullanarak oyun ekranını ve işlevlerini yapıyorum. Oyun içerisindeki tasarımları(Ağaç,karakterler vs) ise Illustrator & Photoshop kullanarak yapıyorum.
Nerden öğrendin yapmayı yazılım mühendisimisin aceba
kusura bakma bu tarz şeylere ilgim var ama matematiğim kötü o yüzden yazılım mühendisi olamıcağım :((

salih akay

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Eline sağlık kardeşim güzel bir oyun başarılarının devamını dilerim.

sukruesenn__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Nerden öğrendin yapmayı yazılım mühendisimisin aceba
kusura bakma bu tarz şeylere ilgim var ama matematiğim kötü o yüzden yazılım mühendisi olamıcağım :((
16 Yaşındayım. Dil bölümüne gidicem. Matematik ile ilgisi yok veya her şey matematik diyenler yanlış biliyor. Emin ol bunları diyenler bu platformun içerisinde olmayan kişiler. Matematiksel işlemler kod içerisinde yapacağın oyuna bağlı olarak değişiyor. Mesela şu an konusunu açtığım oyunda kodlar boyunca tek matiksel işlem kullandığım kod, level sistemi için kodladığım kodlardı. Onun dışında herhangi bir matematiksel işlem kullanmadım. Ama şu an geliştirmek üzere olduğum 2 adet proje var. İkisinde de matematik biraz daha fazla bu projeye göre. Ama o kadar detaylı olarak bilmeye de gerek yok. Sadece işlem algoritmasını çözersek yazacağımız kod & işlemler belli oluyor.

Reaksiyon puanı
197
16 Yaşındayım. Dil bölümüne gidicem. Matematik ile ilgisi yok veya her şey matematik diyenler yanlış biliyor. Emin ol bunları diyenler bu platformun içerisinde olmayan kişiler. Matematiksel işlemler kod içerisinde yapacağın oyuna bağlı olarak değişiyor. Mesela şu an konusunu açtığım oyunda kodlar boyunca tek matiksel işlem kullandığım kod, level sistemi için kodladığım kodlardı. Onun dışında herhangi bir matematiksel işlem kullanmadım. Ama şu an geliştirmek üzere olduğum 2 adet proje var. İkisinde de matematik biraz daha fazla bu projeye göre. Ama o kadar detaylı olarak bilmeye de gerek yok. Sadece işlem algoritmasını çözersek yazacağımız kod & işlemler belli oluyor.
Çok teşekkür ederim

Aslında bi denemek istiyorum fakat kod yazmakta sorun yokta
ağaç vb şeyleri yapmakta sorun olabilir