Mıuı 12.5 Ve Sorunları (Poco X3 Pro)

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Miui 12 den miui 12.5 a geçtim ve çıkan sorunları birbir anlatıyorum

1. Hızlı ısınma ve fazla ısınma

2. Arayüzde ve oyunlarda ani fps düşüşleri (miui12 de en yüksek ayarlarda 60fps oynadığım oyunları şimdi 5 dakika da bir fps düşmesinden oynayamaz hale geldim)

3.Şarjın hızlı bitmesi ısınmaya bağlı olarak ise performans düşüşleri

Oluşan tüm sorunlar bunlar umarım birdaha ki güncellemede bu sorunları düzeltirler 3 defa geri bildirim yolladım xiaomiye umarım okuyorlardır o bildirimleri eğer düzelmezse tek çare düzelene kadar miui 12 de kalmak olacak sanırsam.

Kullandığım Rom: V12.5.1.0.RJUTRXM

Yeni bir sorunumuz daha doğdu nur topu gibi bir sorun ekranını 120hz de kullananlar anlayacaktır oyuna girerken ekranı oyunun hzine göre ayarlamıyor bazen bozuluyor yani mesela 60fps bir oyun oynuyorsunuz ekranı 120hz de kullanıyorsunuz oyuna girerken otomatik olarak Hz düşmesi gerekiyor ya hani o olmuyor işte otomatik olarak düşürmüyor bazen birde şu tüm oyundaki kasma ve aniden FPS düşmesi sorunlarının hepsi de yazılımsal, donanımsal değil haberiniz olsun en iyisi miui 12 de kalmak şuanlık çünkü miui 12.5 poco X3 proya yaramadı

Sorunlar düzelene kadar miui 12 de kalacağım

Benimle aynı sorunları yaşayan ve miui12.5 kullananlar varsa poco x3 pro da güncellemeden sonra ki deneyimlerini yazarlarsa sevinirim

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Miui 12 den miui 12.5 a geçtim ve çıkan sorunları birbir anlatıyorum

1. Hızlı ısınma ve fazla ısınma

2. Arayüzde ve oyunlarda ani fps düşüşleri (miui12 de en yüksek ayarlarda 60fps oynadığım oyunları şimdi 5 dakika da bir fps düşmesinden oynayamaz hale geldim)

3.Şarjın hızlı bitmesi ısınmaya bağlı olarak ise performans düşüşleri

Oluşan tüm sorunlar bunlar umarım birdaha ki güncellemede bu sorunları düzeltirler 3 defa geri bildirim yolladım xiaomiye umarım okuyorlardır o bildirimleri eğer düzelmezse tek çare düzelene kadar miui 12 de kalmak olacak sanırsam.

Kullandığım Rom: V12.5.1.0.RJUTRXM

Yeni bir sorunumuz daha doğdu nur topu gibi bir sorun ekranını 120hz de kullananlar anlayacaktır oyuna girerken ekranı oyunun hzine göre ayarlamıyor bazen bozuluyor yani mesela 60fps bir oyun oynuyorsunuz ekranı 120hz de kullanıyorsunuz oyuna girerken otomatik olarak Hz düşmesi gerekiyor ya hani o olmuyor işte otomatik olarak düşürmüyor bazen birde şu tüm oyundaki kasma ve aniden FPS düşmesi sorunlarının hepsi de yazılımsal, donanımsal değil haberiniz olsun en iyisi miui 12 de kalmak şuanlık çünkü miui 12.5 poco X3 proya yaramadı

Sorunlar düzelene kadar miui 12 de kalacağım

Benimle aynı sorunları yaşayan ve miui12.5 kullananlar varsa poco x3 pro da güncellemeden sonra ki deneyimlerini yazarlarsa sevinirim
Ben boşunamı Xiaomi sevmiyorum. :)

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Ben boşunamı Xiaomi sevmiyorum. :)
Her ne kadar yazılımsal olarak sıkıntı çeksem de bu fiyat bandında bu şekilde performans verecek başka bir telefon yok 3500 TL bandında poco X3 proya rakip yok performans olarak çünkü içindeki işlemci amiral gemisi bandında :) örnek verecek olursak s20FE snapdragonlu modeli sadece bir tık üstü işlemciyi kullanmasına rağmen aralarındaki fiyat bandı uçurum kadar

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Her ne kadar yazılımsal olarak sıkıntı çeksem de bu fiyat bandında bu şekilde performans verecek başka bir telefon yok 3500 TL bandında poco X3 proya rakip yok performans olarak çünkü içindeki işlemci amiral gemisi bandında :)
orası öyle :D ama ekranı kötü

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
orası öyle :D ama ekranı kötü
Hocam anlaşamıyoruz ama ekranı kötü değil cidden değil ben ki bundan önce amoled ekrana sahip bir telefon kullanıyordum farkını çok az hissettim hem 240hz dokunma hassasiyeti olan bir ekran var bu telefonu alanların çoğu oyun için alıyor ve ekranda bu özelliğin olması tek başına yeter nitelikte

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Hocam anlaşamıyoruz ama ekranı kötü değil cidden değil ben ki bundan önce amoled ekrana sahip bir telefon kullanıyordum farkını çok az hissettim hem 240hz dokunma hassasiyeti olan bir ekran var bu telefonu alanların çoğu oyun için alıyor ve ekranda bu özelliğin olması tek başına yeter nitelikte
hepimizin ihtiyacı farklı gerçi bana kamera lazım mesela s20fe tam benlik