Misafirlerimizin dikkatine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Hergün SDN forumu ziyaret edip sayfalarımızı karıştıran sevgili misafirlerimiz aslında üye olmayarak neleri kaçırdığınızın farkındamısınız?
SDN foruma üye olmak yapacağınız en güzel şeydir neden mi çünkü SDN forum seviyeli,eğlenceli öğretici ve değişik bir şeydir
Diğer forumlardan farklı olarak biz sizi çiçeklerle en iyi şekilde karşılarız kimse sizi yenisiniz diye itip kakmaz burda herkes eşittir fikirlerinize değer verilir...Kendiniz hakkında bir sürü şey yazıp bizimle paylaşabilir güncel olaylar hakkında yorum yazıp sesinizi duyurabilirsiniz ayrıca çok eğlenceli oyunlar oynayıp eğlenebilirsinizde.Gülmek istiyorsanız tek adres SDN forum yaratıcı üyelerimiz sayesinde en komik yazılar resimler videolar en yeni teknoloji haberler
ilk önce burdadır ondan sonra diğer forumlarda görebilirsiniz ancak zira o teknoloji haberlerin çoğu SDN forumdan alınmıştır
Çok geniş bir yelpazesi vardır SDN forumun spor,kültür,sanat,bilim,moda,sağlık birbirinden güzel aktiviteler kısacası burda sıkılmak mümkün değil
SDN üye olupta fotoğraflarınızı paylaşığınızda(kendi tercihiniz) çok güzelmişsin yada çok yakışıklısın gibi iltifatlara boğulmanız içten bile değilYarışmalarımız sayesinde ödüllendirilir ve gururunuz okşanır Ve en önemlisi burda çok güzel dostluklar edinebilirsiniz
SDN forum Teknoloji, mizah ve paylaşım sitesi olmasıyla beraber bir dostluk sitesidir kimse sizi taciz etmez,seviyesiz şakalar yapmaz asla küfür etmez...
SDN foruma üye olmamak için başka bahaneniz kalmadı en yakın zamanda sizleride aramızda
görmek istiyoruz :)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
yalnız bagımlılık yapar baştan söyleyelim sonra kopamıyo insan ... en başta ben olmak üzere

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ahhhhhhh ahhh Keşke biri bana zamanında deseydide bu kadar geç olmasaydı SDN ile tanışmam diyorum içimden hep...

İYİKİ VARSIN SDN....

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bencede durmayın hemen üye olun.

Ama bana şimdiye kadar kimse çok yakışıklısın demedi.. Niyeki? :)
Acaba çokmu çirkinim?

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
burayı seviyorum bea bana dvd player kazandırdı :D sadece 30 dk gibi kısa bir sürede ~150$ lık sadece hediyeler için değil içerik herkese hitap ettiği için

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
titanyum dedi ki:
burayı seviyorum bea bana dvd player kazandırdı :D sadece 30 dk gibi kısa bir sürede ~150$ lık sadece hediyeler için değil içerik herkese hitap ettiği için

o çakmasıydı aslında :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
calvaria dedi ki:
ahhhhhhh ahhh Keşke biri bana zamanında deseydide bu kadar geç olmasaydı SDN ile tanışmam diyorum içimden hep...

İYİKİ VARSIN SDN....

aynen keşke daha önce üye olsaymışım
1 senedir takip ediyorum daha üye olalı 1,5 ay oldu

Reaksiyon puanı
0
3 gündür buralara uğrar oldum ama aradıklarımı da buldum gerek hergün yenilen konuları olsun gerek eğlencesi olsun sevdim ben bu siteyi
sizi mi kıracağım oldum gitti:)

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ShiftDeleteYourself dedi ki:
3 gündür buralara uğrar oldum ama aradıklarımı da buldum gerek hergün yenilen konuları olsun gerek eğlencesi olsun sevdim ben bu siteyi

helal sana ^^ pisman olmazssin :)

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ShiftDeleteYourself dedi ki:

Se7eN ın dediği gibi pişman olmıcaksın :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Evet evet gelin misafirler ne kefil istiyoruz ne de para. :D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
foruma üye olanlara Troy bi ev bi araba bide yemek ısmarlayacakmış :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
iyem56 dedi ki:
sevgili SDN li abilerim ve ablalarım bana bir iyilik yaparmısınız Battlefield 2142 adlı oyunun cd key Nosunu biliyorsanız lütfen yazarmısınız.teşekkürler ben Alican babam şifrelerimi saklamış bulamıyorum.

arkardaş burda key v.b şeyler yasak ilk önce sen bi kuralları oku istersen

honen

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sevgili misafir arkadaşlar :) ben 2 ay uzak kaldım sdn den (not:Bilgisayarımın arıza yapmasından dolayı yoksa isteyerek değil) çok şey değişmiş tabiki artı yönde.Çok şaşırtıyor bu sdn beni hepinizi bende üye olmaya bekliyorum.
Selamlar hepinize...

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konuyu sabitleyelim de ziyaretçilerimiz ortamımızın ne kadar güzel ve keyifli olduğunu daha da yakından görsünler. ;)

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
2005 yılından beri üyeyim ve 2005 yılından beri takip ediyorum girdiğim her siteye üye olurdum o zamanlar ve kendimi tutamadım burayada üye oldum ilk başlarda chimera yı tanıdım sonra pesiyi sonra volkan abiyi sonra hakkı abiyi sonra berkinciği :P

öle geçti işte eh bea chimeraya ne özenirdim ama çılgın profesör dü bende olmak isterdim :D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konu artık sabit (yapışkan) değildir.

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana kimse cicekte vermedi..

Ama buradan edindigim bilgiler 1 kamyon cicekten daha degerli.

Teşekkürler SDN Site and Forum...