Miroğlu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Forumları bu yüzden sevmiyorum çoluk çocuk her türlü muhattap olmak istemeyeceğim insanları barındırıyor.

Artı olarak çok mesaj atmanın yarardan çok zararı var. Sen 5 bin mesaj atıp banlandığında ne olacak? O kadar emeğin gitmiş olacak forumun içeriğini genişlettiğinle kalacaksın. O kadar mesaj attıktan sonra bir olay, tartışma yaşasan banlanmamak için yalakalığa başlayacaksın.

Haksızsam haksızsın diyin.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramıyor....

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Forumları bu yüzden sevmiyorum çoluk çocuk her türlü muhattap olmak istemeyeceğim insanları barındırıyor.

Artı olarak çok mesaj atmanın yarardan çok zararı var. Sen 5 bin mesaj atıp banlandığında ne olacak? O kadar emeğin gitmiş olacak forumun içeriğini genişlettiğinle kalacaksın. O kadar mesaj attıktan sonra bir olay, tartışma yaşasan banlanmamak için yalakalığa başlayacaksın.

Haksızsam haksızsın diyin.

Hiç üstüme alınmıyorum burda sizin görüşlerinizi sormama rağmen bana hakaret ediyorsunuz.

preferst
Deli sizssiniz

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
ben bile bini devirdiysem miroglunun az bile

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Çoluk çocuğun açtığı konu tahminde etmiştim
Artık foruma +18 üyeler alalım :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Konuya bak çay demle :) Mesaj sayılarını takip etmeye çalışanları aklımda hep karşısındakinin lokmasını sayması gibi canlandırmışımdır. kısaca çok çirkin bir davranış :) kısaca yeğeeeen eşeğe altın semervurmuşlar eşek gene eşek yani orda profesor yazmış üyecik olmuş hiç mühim değil böyle ufak tefek gereksiz konularla forum üyelerini rahatsız etmeyin bırakın millet ne yaparsa yapsın admini var modu var :) size mi kaldı milleti takip etmek yararlı veya yararsız olduğu :D

sihir55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı kelimeler Türkçe kelimelerin yerine geçemez! Dil giderse bayrak da gider!

haklısın arkadaşım bende sana sonuna kadar katılıyorum bende en az senin kadar türkçe aşığı biriyim fakat senin takma adın neden yabancı ve hatta hiç sevmediğim fransızca bir kelime ne yazıkki çözebilmiş değilim.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
üyeler hakkında bu tip konular açmayınız lütfen. üyeleri bu şekilde eleştirme hakkı kimsenin yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...