KindElephant480
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 47
Bende 2016 ve 2017 yıllarından kalma 2 tane mapim var. O mapleri formattan sonra yedeklerimi yüklerken bir .rar dosyasında buldum (onları 1.8 sürümü ile ve daha kötü özellikleri olan başka bir sistemde yapmıştım). Daha sonra o maplerden birini yeniledim (1.12.2 sürümü için artık bulunmayan eski modların bıraktığı kalıntıları temizleyip yeni modların eşyalarını yerleştirdim). Ancak maplerden birini yenilememden 2 ay sonra dizüstü bilgisayarın bataryası bozuldu (şarj almayı kesip tekrar şarj almaya ve belli bir seviyede kapanmaya başladı). Tüm bunlara rağmen bataryanın bozulmasından 1,5 ay sonra diğer mapi de yeniledim. Bir süre sonra Atheros'a kaydoldum ve 2016 yılından kalma mapi yükledim. O zaman sorun çıktı ama bir önceki kaydı geri yükleyerek, ayarları ile oynayarak ve ekran kartı ayarlarını sıfırlayarak çözüldü. Ancak 3 hafta önce dizüstü bilgisayarımın bataryası değişti ve batarya değiştikten sonra eski maplerim artık düzgün çalışmamaya (arazi yükleniyor kısmında kalmaya) başladı. Ayarları kurcaladım ama nafile. Ama diğer maplerde (yeni maplerde) sorun yok. Bu sorun için çözüm yolu var mı ve bu sorunun batarya ile ilgisi var mı?