Milliyet.com.tr (Peki sizce???)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaslar haberleri sürekli www.milliyet.com.tr sitesinden takip ediyorum. Herkese de tavsiye ediyorum. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen haber sitesi olduğu kesin. Merak ettiğim sizler bu siteyi nasıl buluorsunuz? Yanlış yerde miyim yoksa doğru yerde miyim?:)

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ben haber7 den takip ediyorum. çok doyurucu bir içeriği var

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Günümüzde tarafsız medya kalmadığı için haberleri tek yerden takip etmek bana pek mantıklı gelmiyor. Özellikle Aydın Doğan ve grubundan uzak durmak gerektiğine inanıyorum.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
internethaber.com cnnturk.com ve ntvmsnbc.com u takip ediyorum tavsiye ederim

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Benim sık kullanılanlar listemde birbirine çok ters gibi görünen haber siteleri mevcut.Hepsine de bakıyorum.

Böyle yapınca hangi site hangi haberleri nasıl öne çıkarıyor ya da nasıl görmezzden geliyor daha iyi görebiliyorum.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bu zamanda tek bir sitede gerçekten her bakımdan doğru içerik bulmak neredeyse çok zor, özellikle haberler için tek bir siteye bağlı kalmamanı tavsiye ediyorum,yukarıdaki arkadaşların önerdiği siteleri kullanabilirsin :)

canbundy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
%80 sex/erotizm içeriği sunan milliyet.com.tr bu ihtiyaca karşılık verebelir. ama haber için haber7.com gayet yeterli.

AMaTöR_Pc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
haber7.com -milliyet.com.tr- hurriyet.com.tr - zaman.com.tr - habervaktim.com -samanyoluhaber.com-aktifhaber.com-postmedya.com sabah.com.tr.... ben hepsini okuyorum ve olaylara ve haberlere dar bir pencereden bakmaktan kurtulmuş oluyorum.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
haber7 öncelikli olmak üzere diğer sitelerde sırayla, ara sıra ;)
siteye girdiğimde abes bir resim ve garip bir reklamla karşılaşıyorum doğan medyasında

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Günümüzde tarafsız medya kalmadığı için haberleri tek yerden takip etmek bana pek mantıklı gelmiyor. Özellikle Aydın Doğan ve grubundan uzak durmak gerektiğine inanıyorum.

Arkadaşa katılıyorum doğan ve grubu çok net şekilde taraflı bir tarafa takıntılı olmamak lazım her yönü okumak lazım

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
aydın soğanın yayınlarından uzak duruyorum zaman.com.tr samanyolu.com.tr ve haber7.com.tr yi takip ediyorum

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ben genelde Samanyoluhaber, Zaman, Sabah, Hürriyet ve Milliyet'e bakıyorum.

Pointer*

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Çok sık güncellendiği ve daha az magazinel olduğu için Haber7 en iyisi.

ugur.capar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ntvmsnbc.com/
odatv.com/
timeturk.com/
habercek.com/
milligazete.com.tr/
aksam.com.tr
turkiyegazetesi.com/

Tavsiye ederim.

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tarafsız haber için NTVMSNBC'den şaşmam.Diğerleri hep taraflı haber yapıyorlar.
İktidar yalakası malum kanallardan ve DYH bazı sitelerinden ve HT'den ise tiksiniyorum.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
NTV mi tarafsız:)

Tarafsız kimse yoktur.Düşünmek taraf olmaktır..:)

Öfkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence hata yapmışsın buraya sormakla çünkü anket yapılsa %50 si haber7 samanyolu gibi şeyler söyler. Sen kimseye bakma istediğin siteyi gez dolaş.

harvest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
medyatava - internethaber

doğan grubu cızzzz satılık

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Arkadaslar haberleri sürekli www.milliyet.com.tr sitesinden takip ediyorum. Herkese de tavsiye ediyorum. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen haber sitesi olduğu kesin. Merak ettiğim sizler bu siteyi nasıl buluorsunuz? Yanlış yerde miyim yoksa doğru yerde miyim?:)

Kesinlikle yanlış yerdesin. Yalan söylemekten çekinmeyen bir siteyi takip etme bence.

Şimdi dersin ki yalan söylemeyen bir site var mı? Yok! Ama daha az yalan söyleyene başvurabilirsin ;)

an80x86

Asistan
Reaksiyon puanı
1
haber7 ve samanyoluhaber'e bakıyorum, milliyet daha çok magazin haberciliği yapıyor ben sade haber seviyorum.

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben haberleri genelde tv den takip ederim.Bu devirde tarafsız haber bulmak zor bunun yerine her koldan haberleri takip edip tarafsız yorum yapmak gerekiyor.