- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 1,812
Üni 1 de sözleniriz. okuruz evlenirizi askere giderim.Askere git üniversiteye git öyle evlen
Üni 1 de sözleniriz. okuruz evlenirizi askere giderim.Askere git üniversiteye git öyle evlen
Wnwksblwwmns
asıl kızdan Roux anlardıNe demek. Ben aşk doktoruyum. Dr. Aşk.
ne ?kafama takılan soru şu harçlığım 1000 tl şimdi zaten 3 tanew kazak alınca para bitiyo ben napcam.
Boş ver harcama paranı.kafama takılan soru şu harçlığım 1000 tl şimdi zaten 3 tanew kazak alınca para bitiyo ben napcam.
Ucuz kazak al 1000 TL ye 10 kazak alırsınkafama takılan soru şu harçlığım 1000 tl şimdi zaten 3 tanew kazak alınca para bitiyo ben napcam.
Alfa olkafama takılan soru şu harçlığım 1000 tl şimdi zaten 3 tanew kazak alınca para bitiyo ben napcam.
3700X parası yoksa R3 3100 al, o da iyidir. ????kafama takılan soru şu harçlığım 1000 tl şimdi zaten 3 tanew kazak alınca para bitiyo ben napcam.
Kardeşim senin daha önce sevgilin olmamaış herhalde.Ucuz kazak al 1000 TL ye 10 kazak alırsın
çilwkli kazak alKardeşim senin daha önce sevgilin olmamaış herhalde.
Kız gider en pahalısını alır.
onun parasını öğrenmeden eline versem çöpe atar işlemciyi.3700X parası yoksa R3 3100 al, o da iyidir. ????
ben çağırdım senden önceZaur'u çağırıyorum
Sana para harcattırıyorsa seni düşünmüyor demektir. Öğrenci olduğunu biliyor sonuçta.Kardeşim senin daha önce sevgilin olmamaış herhalde.
Kız gider en pahalısını alır.
Zaur gelirse burası coşar takipteyim
Zaur'u çağırıyorum
Sevgilimi elimden alı bakın yapmayın.ben çağırdım senden önce
asdgdggadgaggssZaur gelirse burası coşar takipteyim
Tp de profil fotonuz bir bebek gibi bir şey mi ?Başımız sağ olsun, seni de kaybettik.
ne ?Başlıktan anladığım kadarıyla kullanmadığın hesapları sevap niyetine dağıtacaksın heralde ?
1 hesabım var.Başlıktan anladığım kadarıyla kullanmadığın hesapları sevap niyetine dağıtacaksın heralde ?
zaur akıllı biri.Sevgilimi elimden alı bakın yapmayın.
Çıkar göster ?Başlıktan anladığım kadarıyla kullanmadığın hesapları sevap niyetine dağıtacaksın herhalde ?
1 hesabım var.
Arkadaşlar forum hesabından bahsetmiyorum...zaur akıllı biri.
almaz,
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıkar göster ?
kanıtla hesapları
Evet. Uranos.Tp de profil fotonuz bir bebek gibi bir şey mi ?
asıl şuan roux olucaktı
ne ?
mumya3700x düzgün biri
hatırlarım, szile hep kavga ederdik.Evet. Uranos.
desene, yanlış anlaşılma timi üyesiyimArkadaşlar forum hesabından bahsetmiyorum...
Hangi konuda?hatırlarım, szile hep kavga ederdik.
desene, yanlış anlaşılma timi üyesiyim
Zaur abimiz büyük sever, bu işlerden hoşnutdurasdgdggadgaggss