- Reaksiyon puanı
- 1,812
Arkadaşlar sevgilim oldu.nasıl oldu bende bilmiyorum ve inanırmısınız yanağımdan öptü şimdi ne yapayım yorumlarınızı bekliyorum.
Az sonra: Platonik aşık oldum (!)Arkadaşlar sevgilim oldu.nasıl oldu bende bilmiyorum ve inanırmısınız yanağımdan öptü şimdi ne yapayım yorumlarınızı bekliyorum.
Abi bilemezsiniz çok güzelbir sevgilim var Allah izin verirse bendeüniyi bitiriyim evleniriz o 11e gidiyo ben 12.Ben aşık olmayı bıraktım. Dokunuyor.
Bakması bile yeter .bir kere kız bana ne yapıyorsun? demişti. o da sayılır dimi?
asdgsdagdagsgsagabir kere kız bana ne yapıyorsun? demişti. o da sayılır dimi?
Niye kardeşim hayırdır ne oldu.Başımız sağ olsun, seni de kaybettik.
Ulan zaur buarya gelirsse beni sevgilimden ayırır kendine yapar.
Gö-Arkadaşlar sevgilim oldu.nasıl oldu bende bilmiyorum ve inanırmısınız yanağımdan öptü şimdi ne yapayım yorumlarınızı bekliyorum.
Ona bi tane R7 3700X al, nickindeki gibiUlan zaur buarya gelirsse beni sevgilimden ayırır kendine yapar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler çiçekmialıyım ne alıyım.
lan arıyo şimdi.
Fiyatını öğrenmeden çöpe atar.Gö-
Gözlük al.
Neyse ban yiyeceğiz şimdi
Ona bi tane R7 3700X al, nickindeki gibi
Bu mevsimde dondurma mı yenirdediki pazartesi 3 te dondurmay yemeye gidelimmi haber bekliyo nbe diyim.
Ben yaşamıyorum o zamanBaşımız sağ olsun, seni de kaybettik.
Sarhoş olmayı bırak.bu arada ismi Aylin. ve onu gördüğümde sarhoş oluyorum ilk ne yapayım.
İçki asla tüketmiyorum.aşk sarhoşluğu o.Sarhoş olmayı bırak.
Kızlar sarhoş erkekleri sevmez,bu arada ismi Aylin. ve onu gördüğümde sarhoş oluyorum ilk ne yapayım.
18Yaş kaç ?
Sarhoşluk gidene kadar tadını çıkar.İçki asla tüketmiyorum.aşk sarhoşluğu o.
Ulan içki içmiyom dedim ya.Kızlar sarhoş erkekleri sevmez,
yokkardeşim o beni seviyo ben onu evlencem eminim ben.Sarhoşluk gidene kadar tadını çıkar.
Güzel
İroni ironiUlan içki içmiyom dedim ya.
Mükemmeş teşhisBen senin derdini anladım. Sen aşık olmuşun kardeş.
Aynen öle kardeş.Ben senin derdini anladım. Sen aşık olmuşun kardeş.
O zaman aşkı bırak , yoksa sarhoş olacaksın.İçki asla tüketmiyorum.aşk sarhoşluğu o.
Askere git üniversiteye git öyle evlenyokkardeşim o beni seviyo ben onu evlencem eminim ben.
Teşekkürler doktor shiden hastalığımı buldunuz.Ben senin derdini anladım. Sen aşık olmuşun kardeş.