Millet köle olmak için 4 yıl okuyor

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Canısı ülkeye atılanlar çelme değil muhteşem bir beyaz perde oyunu. Hayat kısa yakında kokmaya başladığı zaman ikinci kez kandırılmışız diyeceksiniz.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ya, bilgi karın doyurmuyor. Adam doğru söylüyor, kapitalist sistem. Yapacak bir şey yok. Ülkemizdeki mükemmel (!) eğitim sistemi ile tıp veya hukuk okumadıktan sonra hayat zor. Zaten paramız da değersiz. Bu ülkede yaşamak zor gerçekten, asgari ücret alanlar için üzülüyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Megadeth dinle kafanı bunlara takma her şey para demek değil ...

ongbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Ben hala bu saçma tartışmayı çıkaran İsyankar vatandaşın eğitimini merak ediyorum, yaşam ortamını merak ediyorum. Cevap verebilir mi ?

ongbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
İsmini "Provakatör" olarak değiştirse daha iyi olur bence :)

CanAydın

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Türkiye de üniversite mezunlarına önem verilmediği doğru fakat America gibi gelişmiş ülkeler de önemli america da yaşayan biri olarak söylüyorum bura da adam akıllı yaşamak için üniversite şart ve 4+1 değil villa bile alabilirsin.

ademalakas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) dort yillik kolelikmi yoksa omur boyu okudugun mu kolelik 20 yil da okusan kolesin 15 16 sene okuyacaksin ama yine kolesin sen bu dunyadaki en kotu kolesin hemde o kadar kotu egitiliyorsun ki hayata atildigiinda basina olay gelse bir hakimin karsisinda bile savunamayacak kadar mal birey olarak yetisiyorsun yada ufacik bir hasta dahi olsun nasil tedavi olacagini bile bilmeyecek kadar cahil 15 16 senede okusan o yuzden yine bossun yine herkes illa hukuk tip veya bilisim okumak zorunda degil bir bireyi hayata atilacagi zamana ayakta durabilecegi sekilde kendi kendine yetebilecek sekilde bireyler olarak yetisir ve yetistirebileirseniz bunu cozmus olursunuz yoksa bosuna okumayin

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
çoğu insan sosyalleşmek ve biraz para kazanmak için çalışıyor insan olmak için okuyor bu kadar kafayı bozmuyorlar popçu ol paraya para deme saçma salak tekrarlayan matematiksel sözler yaz bestele şöhret ol zengin ol...

umutbitti

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Ya sev ya terket. Kusura bakmayın arkadaş çoğumuz hiçbir zaman istediğimiz o muhteşem hayata ulaşamayacağız. En fazla 9-5 yaparız.