Midyeci

jweks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ben seyyar midyeci açmak istiyorum, Antalya'da yaşıyorum.mühendislik okuyorum ve yazı boş geçirmeyi diye bu işi düşündüm.ama çevremdeki insanlar bana diyorlar ki sana yaptırmazlar o işi yok Mardin mafyası var bu işin içinde felan.bunun bi aslı astarı varmıdır varsa bile polise şikayet edemez miyim öyle bir durumda

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
İşin mafyası varsa, polisi çoktan arkalarına almışlardır zaten. Şikayet ile bir şey olmaz yani.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
İşportacı olarak yaparsanız polise gidebileceğinizi sanmam.

jweks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşgal parası felan vermeyi düşünüyorum belediyeye ama bunlar.gerçek şeyler mi onu merak ediyorum mafya felan

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
İşgal parası felan vermeyi düşünüyorum belediyeye ama bunlar.gerçek şeyler mi onu merak ediyorum mafya felan
Bu işte para varsa gerçeklik payı yüksektir. Mafya olmasa da çete/grup gibi illegal bir yapılanma vardır. Ben mafyaların böyle küçük işlerle uğraşacağını sanmıyorum.

Ankara'da korsan otoparklarda bile böyle illegal çeteler oluyordu. Yani paralı olmayan park yerinden korsan otoparkçılar para alıyordu.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben Antalya’da midyeci pek görmedim, bir tepsi ile denenebilir. En fazla 100-200 zarar edersin ama tutturursan satarsın.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Salla mafyayı filan devleti al arkana. Aç midyeciyi biz yapıyoruz 110 liraya alıyoruz 180 liraya satıyoruz hepsini. Öyle tam midyeci de değiliz. Çiğ köfte yanında satıyoruz ek gelir olsun diye. Bazen elimizde kalıyor bazen hepsi satılıyor her türlü kâr elde ediyoruz