Microsoft, XPden desteğini çekiyor

DarkStone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi mynette bi haber okudum doğrumu bilmiyorum artık İNŞALLAH yalandır.
Haberi oldugu gibi buraya aktarıcam;

Microsoft hem Windows 7 kullanıcılarını hem de Windows XP kullanıcılarını yakından ilgilendiren önemli bir karar aldı.

Yapılan açıklamaya göre Windows Server 2000, Windows 2000 Professional ve Windows XP Service Pack 2 işletim sistemlerine verilen destek 1 Temmuz'da sona eriyor. Artık bu işletim sistemleri için güvenlik yaması ya da güncelleme çıkmayacak.
Özellikle yeni nesil mini dizüstü bilgisayarlarla birlikte halen satılmakta olan Windows XP işletim sistemini kullananların acilen Service Pack 3'ü yüklemeleri gerekiyor. Service Pack 3 yüklü Windows XP'lere verilen destek 2014 yılına kadar sürecek.

Direk linki de vereyim sizde bakın isterseniz.
http://haber.mynet.com/detay/teknoloji/microsoft-xpden-destegini-cekiyor/497501

Audyseus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çok önceden söylenmiş bir şeydi. SP3 entegreli Windows XP 2014 yılına kadar desteklenecek. Ondan sonra Microsoft resmi olarak bir güncelleme ya da yama yayınlamayacak. Oyunlar da artık Dx9'u desteklememeye başladılar. Alışmak lazım şimdiden...

msayan86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 ye terfi etmek lazım artık XP windowsun en iyi versiyonuydu ama 7 de oldukça başarılı.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Daha zamanı var öyle kolay kolay kesemezler.Ev kullanıcıları haricindeki yerlerde direk win7 ye geçiş olamaz.Büyük şirketlerin kullandıkları program olsun diğer türlü esnafların programları olsun uyum sağlamazsa büyük zararlar olur.Kimse bunu riske alamaz.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
2014...

Gayet yeterli bir süre. O zamana kadar Win8 çıkar, linux kullanım oranı %5'e varıp rekorlar kırar :)

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
adamlar haklı sonuc olarak katılıyorum kararlarına...

xp cok eskıdı artık