Microsoft, Windows'tan Adobe Flash'ı kaldırmak için manuel güncelleme paketleri yayınlıyor

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,858
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,319
Puanları
113
Yaş
39
adobeee.jpg

Eylül ayında Microsoft, kullanıcılara Flash'ın Edge tarayıcı ve Windows'tan kaldırılmasını hatırlatarak şirketin bu sonbaharda Adobe Flash Player'ı işletim sisteminden tamamen kaldıracak isteğe bağlı bir güncelleme yayınlayacağını belirtti. Söz verildiği gibi, Redmond devi bu isteğe bağlı güncellemeyi Güncelleme Kataloğu aracılığıyla indirilebilir hale getirdi.

Tercih ettiğiniz sürüm için güncelleme paketini indirmek için buradan Güncelleme Kataloğu'na gidebilirsiniz. Paketler, şu anda desteklenen tüm Windows sürümleri, LTSB sürümleri dahil ve ilgili Windows Server sürümleri için mevcuttur.

Paketin şu anda yalnızca manuel kurulum için Güncelleme Kataloğu aracılığıyla indirilebileceği unutulmamalıdır. Redmond firması, bu yılın başlarında yaptığı duyuruda, Flash Player 31 Aralık 2020'de desteğin sonuna ulaştıktan sonra bu güncellemeyi Windows Update gibi diğer kanallar aracılığıyla önerilen bir güncelleme olarak yayınlamaya başlayacağını belirtti.

Ek olarak, KB4577586'yı şu anda manuel olarak yükleyen kullanıcılar, güncellemeyi kaldırma veya geri alma seçeneğine sahip değildir ve Flash'ı yeniden yükleyebilmek için temiz bir işletim sistemi yüklemesi gerçekleştirmeleri gerekir.
 

Son mesajlar

Üst