Microsoft Visual C++ Runtime Library hata iletisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kelt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ekli dosyayı görüntüle 13840
Arkadaşlar Bilgisayarım donanımsal açıdan baya güzel. daha geçen sene aldım masaüstü SSD sine kadar her şeyi aldım. akım korumalı priz sadece yedek güç kaynağı eksik yıl içinde 20 kere felan elektrikler gidince kapandı. Bilgisayarımla ilgili 4 aydır felan sorun yaşamaya başladım ilk başta g300 mouse m çift tık sorunu yapıyordu. garantiye verdim gitti geldi tekrar yapmaya başladı. ucuz bir mouse aldım 2 tık olmasada mouse yine sıkıntı çıkarıyor. sorun mousedan mı yoksa diğer sıkıntılarımla alakası varmı diye soracaktım. işletim sistemim windows 8.1 embedded yükledim orjinal veriyorlarmış öğrencilere sıkıntı bundan mı kaynaklanıyor acaba?
Sıkıntılarım:
1)bilgisayar artık çook geç açılıyor 2 dakika felan sürüyor açılması ortalama.
2)facebook içerisinde çok video izlersem acayip donma yapıyor.
3)her programı böyle bir bilgisayara göre çok geç açıyor tıkanıyor.
4)bazı oyunlarda oyun içerisinde kendi kendine komut veriyor örneğin e ye bir kere tıklasam da 2 kere tıklatıyor kendisi.
5)bugün ekran kartı sürücümü güncellerken bu hatayı aldım dedim ki yeter böyle hataları görmezden gelerek bilgisayar bu sıkıntılara geldi artık sorayım.
6) bu hatanın diğer sıkıntılarımla alakası var mı? format atmadan bu biglisayarı eski haline döndürebilrimiyim?
bide dağıttıkları bu bedava embedded sürüm bir sıkıntı çıkarıyor olmasın? 1 2 haftaya format atmayı düşünüyorum ama formatsız kayıtlarla dosyalarla oynayarak düzeltilebilir bir şeyse yardımcı olursanız sevinirim.

tek bir hatadan çok şey sordum ama kusura bakmayın bağlantılı olup olmadığı hakkında bilgim yok :=)

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,939
Embedded sürümü PC'ler için değil. Çalışıyor olamsı mucize derim. Netbppk veya Tabletler için bir sürüm. Normal bir Windpws sürümü kur, sorunların düzelir.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Embedded sürümü PC'ler için değil. Çalışıyor olamsı mucize derim. Netbppk veya Tabletler için bir sürüm. Normal bir Windpws sürümü kur, sorunların düzelir.
Nasıl pcler için değil ? sadece metro uygulamalari ve birkaç özellik eksik hız olarak diğerleriyle aynı

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
o zaman embeddedla bir alakası yok. sorun nedir? malwareleri temizledim gözle görülür biçimde hızlandırdı ama hala isteidğim performansı alamıyorum