önceki sürüm neyi 8 den önceki 7 mi xp mi ?Windows 8 yükleme hatası aldım çözebilen çıkmadı şimdi office hatası aldım yene aynı sonuç kimse anlamıyor forum çok boş...
önceki sürüm neyi 8 den önceki 7 mi xp mi ?
İşletim sistemi 32 bit galiba, doğru mu?
hayır 64bit
i7 2.4 işlemci,
8 gb ram,
2 gb geforce gtx 660m ekran kartı,
w7 home premium
o bilgisayarla nasıl win7 gelıyor ben onu anlamış değilim biraz saçma olmuş ben 635m 6ram i5 kullandıgım halde win8 verdiler bimeksten heralde sne daha erken almışssın galba
Başlat > arama kutusuna %Programdata% yaz ve enter'a bas (C:\ProgramData) > gelen pencereden "Microsoft Help" klasörünü bul ve sağ-tık > Yeniden Adlandır > "Microsoft Help. Eski" olarak adını değiştir. Yeniden kurmayı dene. Eğer olmazsa office trial setup indirip onu kurmayı dene.
Buradan NET Framework Cleanup Tool'u indirip NET Framework kaldır (cleanup now butonuyla). Bilgisayarı yeniden başlat. Buradan NET Framework'ü indirip kur. Yine buradan Windows Installer CleanUp Utility programını indirip kur. Başlat > Tüm programlar altından programı çaılştırıp gelen penceredeki listeden varsa eski office girişlerini tek tek kaldır (remove butonuyla). Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar office kurmayı dene.
söylediklerinizi yaptık fakat sonuç aynı
Birde temiz boot yaparak office kurmayı dene. Başlat arama çubuğuna Msconfig.exe yazıp çıkan sonucu tıkla. Gelen pencereden 3. sıradaki "Seçmeli Başlangıç" seçimini işaretleyip hemen altından "Başlangıç Öğelerini Yükle" yanındaki işareti kaldır. Üstten "Hizmetler" sekmesine geçip "Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle" yanındaki kutuyu işaretle ve "Tümünü Devre Dışı Bırak" butonuna tıkladıktan sonra "Uygula" - "Tamam" butonlarına tıkla. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra office kurmayı dene. İşlem bitikten sonra yukarda anlattığım adımları geri al. Ayrıca, sorunun kaynağı hatalı sistem çekirdek dosyaları veya donanım uyumsuzluğu da olabilir.