Microsoft Office 2010 Yükleme Hatası

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aldığım hata bu. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 yükleme hatası aldım çözebilen çıkmadı şimdi office hatası aldım yene aynı sonuç kimse anlamıyor forum çok boş...

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hayır 64bit

i7 2.4 işlemci,
8 gb ram,
2 gb geforce gtx 660m ekran kartı,
w7 home premium

o bilgisayarla nasıl win7 gelıyor ben onu anlamış değilim biraz saçma olmuş ben 635m 6ram i5 kullandıgım halde win8 verdiler bimeksten heralde sne daha erken almışssın galba

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bende office namına bişey yok, :( not defteriyle idare ediyorum :D

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o bilgisayarla nasıl win7 gelıyor ben onu anlamış değilim biraz saçma olmuş ben 635m 6ram i5 kullandıgım halde win8 verdiler bimeksten heralde sne daha erken almışssın galba

evet biraz erken almıştım :) w8 de yükleyemiyorum microsoft office de yükleyemiyorum açtığım konuların hiçbirisinde çözüme ulaşılamadı :)

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Başlat > arama kutusuna %Programdata% yaz ve enter'a bas (C:\ProgramData) > gelen pencereden "Microsoft Help" klasörünü bul ve sağ-tık > Yeniden Adlandır > "Microsoft Help. Eski" olarak adını değiştir. Yeniden kurmayı dene. Eğer olmazsa office trial setup indirip onu kurmayı dene.

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlat > arama kutusuna %Programdata% yaz ve enter'a bas (C:\ProgramData) > gelen pencereden "Microsoft Help" klasörünü bul ve sağ-tık > Yeniden Adlandır > "Microsoft Help. Eski" olarak adını değiştir. Yeniden kurmayı dene. Eğer olmazsa office trial setup indirip onu kurmayı dene.

söylediğinizi yaptım olmadı şimdi office trial indiriyorum.

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hala çözüm bulunamadı ne 2010 nede 2013 yükleyemedim hala :(

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Buradan NET Framework Cleanup Tool'u indirip NET Framework kaldır (cleanup now butonuyla). Bilgisayarı yeniden başlat. Buradan NET Framework'ü indirip kur. Yine buradan Windows Installer CleanUp Utility programını indirip kur. Başlat > Tüm programlar altından programı çaılştırıp gelen penceredeki listeden varsa eski office girişlerini tek tek kaldır (remove butonuyla). Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar office kurmayı dene.

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buradan NET Framework Cleanup Tool'u indirip NET Framework kaldır (cleanup now butonuyla). Bilgisayarı yeniden başlat. Buradan NET Framework'ü indirip kur. Yine buradan Windows Installer CleanUp Utility programını indirip kur. Başlat > Tüm programlar altından programı çaılştırıp gelen penceredeki listeden varsa eski office girişlerini tek tek kaldır (remove butonuyla). Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar office kurmayı dene.

söylediklerinizi yaptık fakat sonuç aynı :(

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
söylediklerinizi yaptık fakat sonuç aynı :(

Birde temiz boot yaparak office kurmayı dene. Başlat arama çubuğuna Msconfig.exe yazıp çıkan sonucu tıkla. Gelen pencereden 3. sıradaki "Seçmeli Başlangıç" seçimini işaretleyip hemen altından "Başlangıç Öğelerini Yükle" yanındaki işareti kaldır. Üstten "Hizmetler" sekmesine geçip "Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle" yanındaki kutuyu işaretle ve "Tümünü Devre Dışı Bırak" butonuna tıkladıktan sonra "Uygula" - "Tamam" butonlarına tıkla. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra office kurmayı dene. İşlem bitikten sonra yukarda anlattığım adımları geri al. Ayrıca, sorunun kaynağı hatalı sistem çekirdek dosyaları veya donanım uyumsuzluğu da olabilir.

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde temiz boot yaparak office kurmayı dene. Başlat arama çubuğuna Msconfig.exe yazıp çıkan sonucu tıkla. Gelen pencereden 3. sıradaki "Seçmeli Başlangıç" seçimini işaretleyip hemen altından "Başlangıç Öğelerini Yükle" yanındaki işareti kaldır. Üstten "Hizmetler" sekmesine geçip "Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle" yanındaki kutuyu işaretle ve "Tümünü Devre Dışı Bırak" butonuna tıkladıktan sonra "Uygula" - "Tamam" butonlarına tıkla. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra office kurmayı dene. İşlem bitikten sonra yukarda anlattığım adımları geri al. Ayrıca, sorunun kaynağı hatalı sistem çekirdek dosyaları veya donanım uyumsuzluğu da olabilir.

olumsuz :( artık formata kaldım galiba :(

SerTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayara w8 kurdum konuyu kapatabiliriz çözüm bulunamadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o kadar office indirdim hepside kurlum sırasında hata verip kapanıyor değişiklikler geri alııyor falan diyo yarısını falan geçiyo kurlum sonra iptal oluyo 2007 pro , 2010 pro , 2010 normal sürümleri falan var 3-4 çeşit office programı var hepsinde aynı sorun deli olucam :cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lisanslı Office mevcut ise 444 67 87 nolu microsoft hattını arayın kurulum sağlansın yada problem çözülsün.