- Reaksiyon puanı
- 88
5068 olan sürümü indirtiyorum deneyeceğim
vistadan daha hızlı olduğunu söleyenler var
deneyelim görelim
deneyelim görelim

yok artık o kadarda komunistmi bu microsoft
Valla benim bilgisayarda 3.1 gibi çalıştı,Başkasının bilgisyararında xfceli pardus gibi çalıştı(Benim bilgisyar anlayışım linuxdan başlıyor:mrgreen5068 olan sürümü indirtiyorum deneyeceğim
deneyelim görelim![]()
Haber kaynağı asılsız acaba haberin kaynağı kim/neresi açıklayabilirmisiniz?
bu işlerle ilgili bilgin yok galiba... vista starter'ı istersen ultimate kadar donanımlı yapabilirsin. aynı şey eminim windows 7 içinde geçerli olacaktır.Siz kayıt defterini değiştirin diyorsunuz microsoft o kadar salak mı ki (azcık çatlak ama neyse konumuza dönelim)adam illa kayıt defterindeki verileri değiştirmememiz için birşeyler yapar ya da starterin yarısı fiyatında kayıt defterindeki verileri değiştirmek için bir şifre koyar şifreyi satın alırız anca öyle olur belki belkide kayıt defterini kaldırır girmek için microsoftun sitesine bağlandığıumız ve ordan ancak izin alarak değiştirebiliceğimiz bir paramla rezil oldum defteri gibi birşey koyar
Engeller her türlü microsoft bizi.Bizde onu
![]()
aynen öle Rapidshare Torrent diye birşey varMicrosoft ne kadar sınırlama yaparsa yapsın. Bu kadar fazla fiyatla satılınca vatandaşımızın nasıl temin edeceği az çok belli zaten![]()