Microsoft Kısıtlamayı Abarttı

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
5068 olan sürümü indirtiyorum deneyeceğim
vistadan daha hızlı olduğunu söleyenler var
deneyelim görelim :)

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
vista strater 50 dolardı buda daha ucuz olabilir. zaten bunu özellikle ucuz laptoplar kullanıcak ve müşterileri kandırmak için super bi taktik.. hadi biz biliyoruzda bilmeyen bi sürü insan var..

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim için sorun yok windows 7 nin en kralından korsanını alır kurarım. onlar uyanıksa biz onlardan daha fazla uyanığız:D:D

scream1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Microsoft 'un bu tavrı ona daha üst sürümleri sattırmaz. Bunun yerine Microsoft 'u daha çok zarara uğratacağı kanısındayım. Kullanıcıyı resmen kırılmış Windows 7 kullanmaya teşfik ediyor. :D:D

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
arkadaşlar siz her kullanıcıyı kendiniz gibi görürseniz böyle yorumlar yapmamanız işten bile değil emin olun o starter edition birçok yerde kullanılıyor düşünün bir borsacı sadece tahtayı izlemek için bir bilgisayar alıyor sadece ve sadece 1 program çalışacak bilgisayarın başka bir işlevi olmayacak neden şimdi gidip ultimate alsın ki :) starter edition fazlasıyla yetecek çünkü adamın işletim sistemiyle işi yok bir dosya bile kaydetmiyecek napsin adam wallpaper i 8-10 programı :D önemli olan nasdaq, dow jonws, bovespa :D YHOO kaç dolar olmuş GOOG ne kadar düşmüş APP dip yapmış vs.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Sen öyle san birinden emanet para aldım içinden 200ü benim aldım 1000.Win 7 starterlı(Yükle demişti) bilgisayar gayet iyi ama ne program çalışıyor ne müzik internet bile çalışmıyor.Şurada bir elde penguen bedavaya siz gidiyorsunuz ucuz ama paralı üstelik kısıtlamalı starter ;)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
5068 olan sürümü indirtiyorum deneyeceğim
vistadan daha hızlı olduğunu söleyenler var
deneyelim görelim :)
Valla benim bilgisayarda 3.1 gibi çalıştı,Başkasının bilgisyararında xfceli pardus gibi çalıştı(Benim bilgisyar anlayışım linuxdan başlıyor:mrgreen:)

Pyrotoxin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni alınan düşük konfigurasyonlu bilgisayarlarda gelir büyük ihtimal.

umutumut1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
göt bill parayı bulunaca şimdide millete sarıyo. terbiyesiz adam

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Siz kayıt defterini değiştirin diyorsunuz microsoft o kadar salak mı ki (azcık çatlak ama neyse konumuza dönelim:D)adam illa kayıt defterindeki verileri değiştirmememiz için birşeyler yapar ya da starterin yarısı fiyatında kayıt defterindeki verileri değiştirmek için bir şifre koyar şifreyi satın alırız anca öyle olur belki belkide kayıt defterini kaldırır girmek için microsoftun sitesine bağlandığıumız ve ordan ancak izin alarak değiştirebiliceğimiz bir paramla rezil oldum defteri gibi birşey koyar:DEngeller her türlü microsoft bizi.Bizde onu:D

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Microsoft ne kadar sınırlama yaparsa yapsın. Bu kadar fazla fiyatla satılınca vatandaşımızın nasıl temin edeceği az çok belli zaten ;)

Reaksiyon puanı
189
Siz kayıt defterini değiştirin diyorsunuz microsoft o kadar salak mı ki (azcık çatlak ama neyse konumuza dönelim:D)adam illa kayıt defterindeki verileri değiştirmememiz için birşeyler yapar ya da starterin yarısı fiyatında kayıt defterindeki verileri değiştirmek için bir şifre koyar şifreyi satın alırız anca öyle olur belki belkide kayıt defterini kaldırır girmek için microsoftun sitesine bağlandığıumız ve ordan ancak izin alarak değiştirebiliceğimiz bir paramla rezil oldum defteri gibi birşey koyar:DEngeller her türlü microsoft bizi.Bizde onu:D
bu işlerle ilgili bilgin yok galiba... vista starter'ı istersen ultimate kadar donanımlı yapabilirsin. aynı şey eminim windows 7 içinde geçerli olacaktır.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Zortoon360 iyiki sen americada değilsin yoksa ksk kodese ;)