Yardım Microsoft Hesabıma Erişemiyorum – Kod Gelmiyor

mrhasantr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Microsoft hesabımla ilgili bir sorun yaşıyorum ve desteğinizi rica ediyorum. Hesabımla ilgili tüm bilgilere erişimim var ve kimliğimi doğrulayabilecek durumdayım. Ancak giriş yapmaya çalıştığımda telefonuma doğrulama kodu gönderilmesi isteniyor. Ne yazık ki bu kod hiçbir zaman ulaşmıyor ve sistem sürekli hata veriyor.

İlginç bir şekilde, “Kullanıcı adımı unuttum” seçeneğini kullandığımda telefonuma kod sorunsuz şekilde geliyor. Ancak giriş doğrulamasında kod ne yazık ki gelmiyor. Bu nedenle hesabıma erişim sağlayamıyorum.

Hesabımı aktif olarak kullanıyordum ve birçok önemli bilgi bu hesaba bağlı. Gerekli tüm bilgileri sağlayarak hesabımı geri almak istiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkür ederim.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,349
1-farklı telefon numarası deneyin
2-başka bilgisayarda/tarayıcıda açmayı deneyin
3-bilgisayarda kendi outlook sayfasından giriş yapın(outlook new)
NOT:önemli verileriniz varsa yedek almayı unutmayın,2.mail adresinede yedekleyin

mrhasantr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-farklı telefon numarası deneyin
2-başka bilgisayarda/tarayıcıda açmayı deneyin
3-bilgisayarda kendi outlook sayfasından giriş yapın(outlook new)
NOT:önemli verileriniz varsa yedek almayı unutmayın,2.mail adresinede yedekleyin
Merhaba,
Belirttiğiniz tüm adımları denedim ancak ne yazık ki sorun çözülmedi. Outlook üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda sadece Google hesap tabanlı giriş seçeneği sunuluyor. Bu nedenle Microsoft hesabıma bu yöntemle erişim sağlayamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,349
şifrenizi yenileyin,telefon kodu geldiği halde giriş yapamıyorsanız o zaman microsoft la görüşün,microsoftun kuralları katıdır,farklı algılamalarda hesabınıza bloke koyar,ne zaman açılacağı belli olmayabilir,1 2 gün bekleyin yeniden deneyin.
microsoft mail serverinde sorun olabilirde,2 gün önce bende 2 4 saat arası giriş yapamadım,farklı bilgisayarlardan,vpn den giriş denememi istedi.
biraz beklemenizi öneririm,eğerki sorun devam ederse,bahsettiğim gibi microsoftun sayfasına bakın,aynı sorunu yaşayanlarda oluyor

mrhasantr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şifrenizi yenileyin,telefon kodu geldiği halde giriş yapamıyorsanız o zaman microsoft la görüşün,microsoftun kuralları katıdır,farklı algılamalarda hesabınıza bloke koyar,ne zaman açılacağı belli olmayabilir,1 2 gün bekleyin yeniden deneyin.
microsoft mail serverinde sorun olabilirde,2 gün önce bende 2 4 saat arası giriş yapamadım,farklı bilgisayarlardan,vpn den giriş denememi istedi.
biraz beklemenizi öneririm,eğerki sorun devam ederse,bahsettiğim gibi microsoftun sayfasına bakın,aynı sorunu yaşayanlarda oluyor
Aslında sorunum hesabımın şifresini unutmamla başladı. Şifreyi sıfırlamaya çalışırken e-posta adresime gelen doğrulama koduyla ilgili bir sorun yaşamıyorum, bu kısım sorunsuz çalışıyor. Ancak sorun, telefonuma SMS olarak gönderilen kodda başlıyor. Bu kod hiçbir şekilde gelmiyor. Eğer bu SMS gelse, hesabıma giriş yapabileceğim.

İlginç olan şu: "Kullanıcı adımı unuttum" seçeneğini kullandığımda yine aynı telefon numarasına ve aynı hesaba başarıyla kod gönderiliyor ve ulaşıyor. Yani sistem aynı numaraya kod gönderebiliyor ama nedense şifre sıfırlama işleminde gelen SMS hiçbir zaman ulaşmıyor. Bu durumun sebebini anlayamıyorum ve çok mağdurum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,349
kod geldiği halde giriş yapamıyorsunuz doğrumu

mrhasantr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kod geldiği halde giriş yapamıyorsunuz doğrumu
Parolamı sıfırlamaya çalışıyorum fakat 2 adımlı doğrulama aşamasında sadece e-postama kod geliyor, telefonuma ise herhangi bir kod ulaşmıyor. Garip olan şu ki, "Kullanıcı adımı unuttum" dediğimde aynı telefon numarasına sorunsuz şekilde kod geliyor. Ancak parola sıfırlama işleminde telefonla doğrulama çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,349

mrhasantr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1749998746179.png

Bu nedenle hesabıma giriş yapamıyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz?
o zaman ,bundan sonrası için söylebileceğim şey yok,microsoftla görüşmeniz lazım
ayrıca şuraya göz atın (belkide farklı programdan kaynaklanıyordur)

Mesaj otomatik birleştirildi:

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,888
Sen kullanıcı adını unutmuşsun. Doğru mu? Doğruysa biz nasıl yardımcı olacağız?

mrhasantr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır, tüm hesap bilgilerime erişimim var; e-posta ve telefon numaram da kayıtlı. Ancak sorun SMS doğrulamasında başlıyor. Kod talep ediyorum ama telefonuma hiçbir SMS gelmiyor. Bazen ise hiç kod gönderme seçeneği bile çıkmıyor. Asıl problem bu.

Sen kullanıcı adını unutmuşsun. Doğru mu? Doğruysa biz nasıl yardımcı olacağız?
Hayır, tüm hesap bilgilerime erişimim var; e-posta ve telefon numaram da kayıtlı. Ancak sorun SMS doğrulamasında başlıyor. Kod talep ediyorum ama telefonuma hiçbir SMS gelmiyor. Bazen ise hiç kod gönderme seçeneği bile çıkmıyor. Asıl problem bu.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,888

Hattını değiştirdin mi?