• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Microsoft edge kapanacak mı?

Baronbarlas

Forumdan uzaklaştırıldı
İnternet explorer ın edge olmasından sonra edge kapancak diye söylentiler vardı
kısacası microsoft edge kapanacak mı? chrome yerine onu kullanmak istiyorum ve chrome u kaldırıcam bu yüzden ama söylentiler olduğu icin sormak istedim

kısacası microsoft edge kapanacak mı? chrome yerine onu kullanmak istiyorum ve chrome u kaldırıcam bu yüzden ama söylentiler olduğu icin sormak istedim
Kapanmayacak hocam. Şu anlık öyle bir şey yok

Internet Explorer'ın kaldırılması için eski programların Internet Explorer kullanma sorununu halletmeleri lazım (komutları Edge'e yönlendirecek şekilde çalıştırmak gibi). Windows 11'de hâlâ Internet Explorer 11 var ama biraz farklı. Ayrıca, iexplore.exe'yi normal açarsanız Edge açılıyor. Ama açmanın yolu bulunuyor. Ya komut istemi ile başka bir mod ile açmak ya da Internet Explorer ayarlarından eklenti için yardım butonu mu ne vardı. Ona basınca açılıyor ama onun üstündeki diğer buton Edge'i açıyor yine.

Son düzenleme: