Soru Microsoft edge kapanacak mı?

Baronbarlas

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
12
İnternet explorer ın edge olmasından sonra edge kapancak diye söylentiler vardı
kısacası microsoft edge kapanacak mı? chrome yerine onu kullanmak istiyorum ve chrome u kaldırıcam bu yüzden ama söylentiler olduğu icin sormak istedim

UppermostHide

Windows 11 Kullanan Biri ?
Reaksiyon puanı
154
kısacası microsoft edge kapanacak mı? chrome yerine onu kullanmak istiyorum ve chrome u kaldırıcam bu yüzden ama söylentiler olduğu icin sormak istedim
Kapanmayacak hocam. Şu anlık öyle bir şey yok

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
İnternet Explorer kalıcı olarak kapatılacak ve Edge'ye otomatik güncelleme ile geçilecek.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Internet Explorer'ın kaldırılması için eski programların Internet Explorer kullanma sorununu halletmeleri lazım (komutları Edge'e yönlendirecek şekilde çalıştırmak gibi). Windows 11'de hâlâ Internet Explorer 11 var ama biraz farklı. Ayrıca, iexplore.exe'yi normal açarsanız Edge açılıyor. Ama açmanın yolu bulunuyor. Ya komut istemi ile başka bir mod ile açmak ya da Internet Explorer ayarlarından eklenti için yardım butonu mu ne vardı. Ona basınca açılıyor ama onun üstündeki diğer buton Edge'i açıyor yine.

Son düzenleme: