Soru Microsoft Edge Hariç Hiçbir Tarayıcı Açılmıyor

Bu konuyu okuyanlar

Yahya Kağan

Öğrenci
Katılım
9 Ocak 2021
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
17
Arkadaşlar selamlar.
Benim pcde dün akşamdan beri Microsoft Edge hariç hiçbir tarayıcı çalışmıyor. Chrome'u kaldırıp tekrar kurdum, Opera fln yükledim sorun devam ediyor. Hata şöyle, Chrome'a çift tıklayıp açıyorum ama ekran bi anlığına gelip gidiyor. Operada da aynı sorun var. Daha fazla denemedim, sadece Edge sorunsuz çalışıyor. Virüs taraması yaptım temiz çıktı, görev yöneticisinde de herhangi bir şey gözükmüyor Chrome veya Opera hakkında. Çözüm nedir acaba yardımcı olabilir misiniz?
 
Katılım
24 Eylül 2018
Mesajlar
160
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
76
Puanları
28
Yaş
48
Merhaba. Denetim masası > ağ ve internet > internet seçenekleri > giriş sayfanızı değiştirin > internet özellikleri > gelişmiş > sıfırla kutucuğuna basın > tüm internet ayarlarınızı sıfırlamak istediğinizden emin misiniz sorusu > sıfırla derken kişisel ayarları bu sıfırlamada işaretlemeden bu sıfırlamayı yapıyorsunuz.

Bu sıfırlamadan sonra bütün tarayıcılarınız sıkıntısız çalışıp açılıyor. Ayni durumda, örneğin masaüstünde sadece chrome'un açılmasını diğer tarayıcıların bloke edilmesini ben de nette yazan bu sıfırlama önerisiyle uygulayıp kesin sonuca ulaştım. Darısı başınıza diyelim.

Bu durum (istenmeyen ayarlar) arka planda çalışan spamlarla haberiniz olmadan olabiliyor. Çok iyi bir virüs koruma progamı kullanıp onu sürekli güncel tutun. Son aldığım notebook'ta Panda Dome (lisanslı) bir ürün 130 tl. ye teknosa'dan laptopla birlikte satın aldım, çok memnunum, çok kötü, bol virüslü ve tüm uygunsuz sitelere giriyorum, anında hepsindeki virüsleri karantinaya bile almadan siliyor, sildiğini de ayni bizim teröristleri etkisiz kıldığımız gibi "1 virüs etkisiz hale getirildi" " bu site hiç güvenli değil" "tavsiye edilmez bir site" vb. diyor. Ancak masaüstü PC'de sürekli kullandığım Kaspersky'da çok iyi bir virüs koruma/tarama programıdır. Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Üst