Mi9t android 10 ilk deneyim

cypher413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar biraz geç de olsa sonunda android 10 a geçebildim.güncelleyeli 30 dakka olmadı ilk deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. Telefonum aşırı derecede kasmaya ve takılmaya başladı klavyede yazı yazarken bile takılmalar oluyor ve eskiden 3.3 falan ram yerken şimdi 3.5 falan ram yiyor inşallah diğer güncellemelerde düzelir.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
İşte Android telefonlar böyle. Güncelleme geldikçe bilerek telefonu yavaşlatıyorlar.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Daha geçen sene aldığım Huawei P Smart ilk aldığım da fıstık gibi hıp hızlıydı. Sonra Android güncellemeleri geldi telefon öyle Bi yavaşladı ki İnternette bile yavaş

cypher413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Daha geçen sene aldığım Huawei P Smart ilk aldığım da fıstık gibi hıp hızlıydı. Sonra Android güncellemeleri geldi telefon öyle Bi yavaşladı ki İnternette bile yavaş
Magalesef android öyle

cypher413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Son 3 haftadır MI9T kullanamiyorum o yuzden Android 10 guncellemesi yapmadim bir de ablamin Xperia XA cortladigi icin MI9T'yi kullanmasi icin ödünc verdim suanda ben Galaxy A7 2015 kullanıyorum ablam yeni bir telefon alana kadar bununla idare edecem
Umarım yakın zamanda alırsınız telefon sende mi9t ye geri dönersin

cypher413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Umarım çünkü MI9T'den A7 2015'e gecince attan inip eşeğe binmiş gibi oldum ve ablamin telefon degistirme zamanı geldi geciyor bile
Benimle ablamın telefonuda a7 2015 ve mi9t senin durumunu çok iyi anlıyorum

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Arkadaşlar biraz geç de olsa sonunda android 10 a geçebildim.güncelleyeli 30 dakka olmadı ilk deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. Telefonum aşırı derecede kasmaya ve takılmaya başladı klavyede yazı yazarken bile takılmalar oluyor ve eskiden 3.3 falan ram yerken şimdi 3.5 falan ram yiyor inşallah diğer güncellemelerde düzelir.
Temiz kurulum mu? yaptınız

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte Android telefonlar böyle. Güncelleme geldikçe bilerek telefonu yavaşlatıyorlar.
P Smart kullanarak mı bunları söylüyorsun, pes doğrusu mükemmel eleştiri ?

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Telefonu yeniden başlatın yine sorun çözülmezse yedekleyip hard reset (wipe data) yapın.

Galaxy S10 kullanıyorum. Android 10 güncellemesinden sonra telefon daha akıcı ve bataryası biraz daha iyi oldu. İlk çıktığında kamerasında gece modu yoktu şimdi ön kamerasında bile var.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Hard reset yaptıktan sonra güncelleme den bahsediyorum tabi tüm bilgilerini yedekle sonrasın da yap.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Benim Mi 9T'de öyle bir sorun olmadı hatta eskiden biraz sorunluydu onlar düzeldi. Bir de parmak izi okuyucu biraz daha hızlandı. ?
Sizin telefonunuz sorunlu olabilir belki.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Benimle ablamın telefonuda a7 2015 ve mi9t senin durumunu çok iyi anlıyorum
Hocam ablamın 3 yıldır kullandığı Xperia XA cortladığı için yeni bir telefon alana kadar geçici olarak verdim zaten idareten kullandığım için çok takmıyorum umarım ablan da en kısa zamanda yeni bir telefona geçer

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Hocam android 10 u kurduktan sonra bu tarz problemler yasiyosanız cihaza format atın ben and 10 u 3 hafta dır kullaniyorum sıkıntı yk

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam android 10 u kurduktan sonra bu tarz problemler yasiyosanız cihaza format atın ben and 10 u 3 hafta dır kullaniyorum sıkıntı yk
babuş sen sistem güncellemesini yaptın mı uygulama çekmecesi seçeneği gelmiş o zaman Poco Launcher kullanmama gerek kalmadı o launcher'ı sırf çekmece için kullanıyordum
Muhammed İkbal reisin kanalında inceleme videosu var kanala göz atmanı tavsiye ederim telefon konusunda ufkumu açan 3 kişiden biridir
1-Leand 2- Ahmet Emre (ben Xiaomi Ahmet diyorum) 3- Muhammed İkbal reis

hocam Mİ9T ile ilgili fazla tecrübem yok şöyle 2-3 ay daha kullanıp deneyimlerimi aktaracağım ama konu olarak değil zamanı geldiğinde öğreneceksiniz :)

Son düzenleme: