Laufeyson
Rektör
Bu iki model arasında kaldım. Bataryanın iyi olması önemli.Kamerası önemli.Çok oyun oynamam.Günde 6 saatten fazla kullanmam.Sosyal medya ve aramak için kullanırım.Hangisini önerirsiniz?
A71'in ederi en fazla 2800 2900. Kesinlikle mi note 10 lite ama bu bütçeye realme 6 pro öneririm.Bu iki model arasında kaldım. Bataryanın iyi olması önemli.Kamerası önemli.Çok oyun oynamam.Günde 6 saatten fazla kullanmam.Sosyal medya ve aramak için kullanırım.Hangisini önerirsiniz?
Bu iki model arasında kaldım. Bataryanın iyi olması önemli.Kamerası önemli.Çok oyun oynamam.Günde 6 saatten fazla kullanmam.Sosyal medya ve aramak için kullanırım.Hangisini önerirsiniz?
A71 2500-2700 TL arasında satılsaydı önerirdim ama 4000 TL ye satılması bana göre saçmalık.Mi Note 10 lite A71 den kalite olarak daha iyi bir cihaz olduğu için ve fiyat karşılığında iyi bir kalite sunduğu için Mi Note 10 lite al keyfine bak derim.Bu iki model arasında kaldım. Bataryanın iyi olması önemli.Kamerası önemli.Çok oyun oynamam.Günde 6 saatten fazla kullanmam.Sosyal medya ve aramak için kullanırım.Hangisini önerirsiniz?
Realme 6 Pro öneririm.Arkadaşlar ben telefonlara bakmaya gittim.Mi Note 10 Lite'ın ekranı çok kavisli olduğundan biraz garipti.Redmi Note 9 Pro alacaktım,tek eksisi ekranının IPS LCD olması.A71 alma demişsiniz,peki sizce Redmi Note 9 Pro yerine M31 alınır mı?
Giriş ve orta segment samsung telefonlardan uzak durunArkadaşlar ben telefonlara bakmaya gittim.Mi Note 10 Lite'ın ekranı çok kavisli olduğundan biraz garipti.Redmi Note 9 Pro alacaktım,tek eksisi ekranının IPS LCD olması.A71 alma demişsiniz,peki sizce Redmi Note 9 Pro yerine M31 alınır mı?
Oppo Reno 3'ü beğenmedim.Ve Realme 6 Pro da IPS LCD ekranmış.Yani ille de AMOLED olsun demiyorum ama izlediğim videolarda ve okuduğum yazılarda IPS LCD ekranın renkleri çok daha değişik oluyormuş,özellikle geceleri sararıyormuş.Bende Realme 6 pro öneririm. İllaha Amoled ekran istiyom dersen Oppo Reno 3 3800 TL bandında o olabilir.
Neden?Giriş ve orta segment samsung telefonlardan uzak durun
tabiki mi note 10 lite
Telefon seçmek çok zormuş. En sonunda onu alacağım herhalde. Kavisli ekranı kırılır mı acaba?Xiaomi Mi Note 10 Lite öneririm.
iyi bir ekran koruyucu bulman gerek.o zaman kırılma gibi bir sıkıntı yaşamazsın.Telefon seçmek çok zormuş. En sonunda onu alacağım herhalde. Kavisli ekranı kırılır mı acaba?
Fiyatını hak etmeyen telefonları var en fazla 2800-2900 edecek bir telefonu 4000 civarında satmak gibi, kamera ve malzeme kalitesinde kalitesizlik, kendi arayüzü olan One UI'ın giriş ve orta segment cihazlarında stabil çalışmaması...Neden?
Ben de ondan korkuyorum. M31 nasıldır sizce?Kavisli ekran değişim ücreti mantıken hem pahalıdır.Hem de bence kırılganlık bakımında sıkıntı olabilir.Dikkatli kullanman gerekli.
Fiyatını hak etmeyen telefonları var en fazla 2800-2900 edecek bir telefonu 4000 civarında satmak gibi, kamera ve malzeme kalitesinde kalitesizlik, kendi arayüzü olan One UI'ın giriş ve orta segment cihazlarında stabil çalışmaması...
Hocam ben Samsung'un S ve Note serisi harici uzak durmaya çalışan insanım pek önermiyorum.Ayrıca cihazların işçilikleri kötü.Ben de ondan korkuyorum. M31 nasıldır sizce?
M31'e bakarsanız ama bataryası falan çok iyi. Arka plastik ve ön Gorilla Glass 3. İşçiliği kötü derken bunu belirttiniz sanırım.Hocam ben Samsung'un S ve Note serisi harici uzak durmaya çalışan insanım pek önermiyorum.Ayrıca cihazların işçilikleri kötü.