Mi note 10 lite Huawei p30

Nartiyo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
hocamlar başlıkta belirttiğim gibi iki telefon arasında kaldım açıkçası benim için oyun performansının hiç bir önemi yok
önceliklerim sırasıyla belirtirsek
1)Kamera (video fotoğraf performansları)
2)Batarya
3)Ekran
bu kriterlere göre hangisi daha f/p bir telefon lütfen fikirlerinizi belirtiniz teşekkürler
p30 için fazladan vericeğim para kamera performansında ne kadar etkili olucak?

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
hocamlar başlıkta belirttiğim gibi iki telefon arasında kaldım açıkçası benim için oyun performansının hiç bir önemi yok
2)Batarya
3)Ekran
bu kriterlere göre hangisi daha f/p bir telefon lütfen fikirlerinizi belirtiniz teşekkürler
Bana kalırsa bütçeyi zorlamadan mi note 10 lite alırsanız daha iyi olur.P30un bariz farkı işlemci ve oyun oynamıyorsanız note 10 lite tatmin edecektir diye düşünüyorum

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
2)Batarya
3)Ekran
Video dışında P30 bütün beklentilerini karşılar.Video da beklentin büyükse (P30 da 4K 60 fps yok,4K 30 fps aman aman değil) Mi note 10 lite al.Video da 1080p çeksem yeter diyorsan P30 çok iyi olmasada işini görür.Video da beklentine göre kararını ver.

Rdmsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
İkisi arasında kalarak ben de p30 tercih ettim. Telefon ideal boyutta batarya muazzam, fotoğraf ve oyun ilgi alanım değil pek anlamıyorum ama pişman etmez, zaten kompakt boyutta olan nadir telefonlar kaldı bu da onlardan biri. Mi note 10 lite 200 gr üstünde oluşu ve neredeyse 1cm oluşu sebebiyle tercih etmedim. Bu arada p30 teknosada 4297 ye satıldı 1 hafta önce aldım indirim devam ediyor mu bilmiyorum.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Aralarında neredeyse 1000 TL oynuyor.
Dün 3499 TL idi 128 GB mi 10 lite modeli.
Şahsen ben kendime alıyor olsam Mi 10 lite alırdım. Oyun önemli değil kamera ise Oppo Reno 3'te olabilir.

Science

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Dostum 1000 tl az para değil eğer kendini zora koşacaksan alma. İkiside kendi fiyatlarında f/p ürünü. Eğer 3000 tl civarı çıkacaksan Realme 6pro nunda fotoğraf çekimleri iyi fena değil. Benim için sıkıntı olmaz o kadar para çıkarım dersen kesinlikle P30. Het açıdan daha iyi bir telefon

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
4K video çekmek senin için hayati önem taşıyorsa olmazsa olmazın sa Mi note 10 Lite al dostum. Ama 4K video çekmiyorsan, Leica lens kullanan P30 fotoğraf kalitesine Mi Note 10 Lite asla yetişemez. Daha iyi fotoğraf mı çeksin yoksa 4K video mu çeksin? Hangisini daha çok kullanıyorsun? Bunun yanında Hızlı şarj desteği P30 modelinde daha iyi. İşlemci performansı da seni uzun süre aldığına pişman etmez. İki cihazı da inceleme şansım oldu. Bence malzeme kalitesinde bile bariz P30 daha kaliteli duruyor.

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
2)Batarya
3)Ekran
p30 al