MrLiver2021
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 91
Performans konusu özellikle kaç yıl yeter?
Performans olarak? Pubg oynamak için falan?Max 4 temiz kullanırsan
Pubg için ne kadar Gider?Kullanımınıza bağlı.
Pubgin için telefon alınmaz pubgininde modası gecicek devamlı pubgi oynarsan bataryada dayanmaz 2 senede çöker telefonPerformans olarak? Pubg oynamak için falan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pubg için ne kadar Gider?
Kullanışına göre değişir.Performans konusu özellikle kaç yıl yeter?
Hocam bu kadar da değil brawl stara tarzında oyunlar oynuyorum o da günde 1 saat olur olmaz 3 yıl gitse şükürKullanışına göre değişir.
Senaryolar
1-3 sene arası kaslı oyunlar oynanır zamanla ayarları düşürerek.
1-5 sene arası basit oyunları subway okey gibi kasma donma olmadan oynarsın
1-8 sene arası da sosyal medya veya video izleme amaçlı kullanabilirsin. Fakat kasma donma yaşarsın.
8 sene sonunda android sürümü yetersizliğinden uygulamalara erişimin kesilir gibi geliyor.
8 sene de 5 kez batarya değiştirirsin belki daha fazla çünkü işlemci çok güç harcayabilir. Temiz kullanmak önemli ve telefondan ne istediğin önemli.
Küçük oyunlarda sıkıntı olmaz telefonu yoracak oyunları devamlı oynarsanız bataryayı ciddi yorar dediğim gibi ortalama ömrü temiz kullanırsan 4 seneHocam bu kadar da değil brawl stara tarzında oyunlar oynuyorum o da günde 1 saat olur olmaz 3 yıl gitse şükür
Peki zor oyunlar işlemciye zarar veriyor muKüçük oyunlarda sıkıntı olmaz telefonu yoracak oyunları devamlı oynarsanız bataryayı ciddi yorar dediğim gibi ortalama ömrü temiz kullanırsan 4 sene
3 senede 1 güncel chaz alabilirsin istersen 4 sene de bir de olabilir. Fakat ben pubg yi önce akıcı 60 fps sonra hdr 60fps sonra akıcı 90fps sonra hdr 90 fps oynayacam dersen her sene telefon alırsın. Oyundan telefonda bozulmaz. Bataryası 3 sene değil 2 sene gider. Ben hiç 5 sene aynı bataryayı kullanan görmedim ama varmış. Onlarda şarjda telefona dokunmuyor ve oyun oynamıyor. Millet telefon alıp hiç masraf yapmak istemiyor fakat öyle bir dünya yok. 2 3 senede bir batarya değiştirirsin onun haricinde peoblem olmaz. Hatta o zamana kadar elden de çıkarabilirsinHocam bu kadar da değil brawl stara tarzında oyunlar oynuyorum o da günde 1 saat olur olmaz 3 yıl gitse şükür
Teşekür ederim bu arada 3300 liraya aldım iyi mi?3 senede 1 güncel chaz alabilirsin istersen 4 sene de bir de olabilir. Fakat ben pubg yi önce akıcı 60 fps sonra hdr 60fps sonra akıcı 90fps sonra hdr 90 fps oynayacam dersen her sene telefon alırsın. Oyundan telefonda bozulmaz. Bataryası 3 sene değil 2 sene gider. Ben hiç 5 sene aynı bataryayı kullanan görmedim ama varmış. Onlarda şarjda telefona dokunmuyor ve oyun oynamıyor. Millet telefon alıp hiç masraf yapmak istemiyor fakat öyle bir dünya yok. 2 3 senede bir batarya değiştirirsin onun haricinde peoblem olmaz. Hatta o zamana kadar elden de çıkarabilirsin
İkinci el mi yurtdışı mı ? Yurtdışı olması gerekiyor sanırımTeşekür ederim bu arada 3300 liraya aldım iyi mi?
Yurtdışıİkinci el mi yurtdışı mı ? Yurtdışı olması gerekiyor sanırım
Güncelleme olayına girmez, cihazı düzgün kullanırsan 4 yıl götürür diye düşünüyorum.(Tahminim)Performans konusu özellikle kaç yıl yeter?
Güle güle kullan dostumYurtdışı
İkinci el mi yurtdışı mı ? Yurtdışı olması gerekiyor sanır
Teşekkür ederimGüncelleme olayına girmez, cihazı düzgün kullanırsan 4 yıl götürür diye düşünüyorum.(Tahminim)
Teşekkür ederimGüle güle kullan dostum