Mi 10T kaç Yıl götürür?

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Performans konusu özellikle kaç yıl yeter?

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Kullanımınıza bağlı.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Performans konusu özellikle kaç yıl yeter?
Kullanışına göre değişir.
Senaryolar
1-3 sene arası kaslı oyunlar oynanır zamanla ayarları düşürerek.
1-5 sene arası basit oyunları subway okey gibi kasma donma olmadan oynarsın
1-8 sene arası da sosyal medya veya video izleme amaçlı kullanabilirsin. Fakat kasma donma yaşarsın.
8 sene sonunda android sürümü yetersizliğinden uygulamalara erişimin kesilir gibi geliyor.
8 sene de 5 kez batarya değiştirirsin belki daha fazla çünkü işlemci çok güç harcayabilir. Temiz kullanmak önemli ve telefondan ne istediğin önemli.

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Kullanışına göre değişir.
Senaryolar
1-3 sene arası kaslı oyunlar oynanır zamanla ayarları düşürerek.
1-5 sene arası basit oyunları subway okey gibi kasma donma olmadan oynarsın
1-8 sene arası da sosyal medya veya video izleme amaçlı kullanabilirsin. Fakat kasma donma yaşarsın.
8 sene sonunda android sürümü yetersizliğinden uygulamalara erişimin kesilir gibi geliyor.
8 sene de 5 kez batarya değiştirirsin belki daha fazla çünkü işlemci çok güç harcayabilir. Temiz kullanmak önemli ve telefondan ne istediğin önemli.
Hocam bu kadar da değil brawl stara tarzında oyunlar oynuyorum o da günde 1 saat olur olmaz 3 yıl gitse şükür

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Hocam bu kadar da değil brawl stara tarzında oyunlar oynuyorum o da günde 1 saat olur olmaz 3 yıl gitse şükür
Küçük oyunlarda sıkıntı olmaz telefonu yoracak oyunları devamlı oynarsanız bataryayı ciddi yorar dediğim gibi ortalama ömrü temiz kullanırsan 4 sene

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
3 senede 1 güncel chaz alabilirsin istersen 4 sene de bir de olabilir. Fakat ben pubg yi önce akıcı 60 fps sonra hdr 60fps sonra akıcı 90fps sonra hdr 90 fps oynayacam dersen her sene telefon alırsın. Oyundan telefonda bozulmaz. Bataryası 3 sene değil 2 sene gider. Ben hiç 5 sene aynı bataryayı kullanan görmedim ama varmış. Onlarda şarjda telefona dokunmuyor ve oyun oynamıyor. Millet telefon alıp hiç masraf yapmak istemiyor fakat öyle bir dünya yok. 2 3 senede bir batarya değiştirirsin onun haricinde peoblem olmaz. Hatta o zamana kadar elden de çıkarabilirsin

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91
3 senede 1 güncel chaz alabilirsin istersen 4 sene de bir de olabilir. Fakat ben pubg yi önce akıcı 60 fps sonra hdr 60fps sonra akıcı 90fps sonra hdr 90 fps oynayacam dersen her sene telefon alırsın. Oyundan telefonda bozulmaz. Bataryası 3 sene değil 2 sene gider. Ben hiç 5 sene aynı bataryayı kullanan görmedim ama varmış. Onlarda şarjda telefona dokunmuyor ve oyun oynamıyor. Millet telefon alıp hiç masraf yapmak istemiyor fakat öyle bir dünya yok. 2 3 senede bir batarya değiştirirsin onun haricinde peoblem olmaz. Hatta o zamana kadar elden de çıkarabilirsin
Teşekür ederim bu arada 3300 liraya aldım iyi mi?

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91