Merhaba. 11 ve 12 de tm okumuş ama kararsızlık yüzünde tsden sınava girmiş çalışmadığı içinden netleri şuanda berbat durumda olan ve mezuna kalıp sayısal çalışmayı isteyen biriyim. Temelim zayıf Antremanlarla Matematk ve Geometri bir an önce bitirmeye çalışıcam. Onun dışında hedefim il 60 ile 20k istediğim bölüm Diş hekimliği veya Veterinerlik. Nasıl çalışmam gerektiğini hiç bilmiyorum şu an ve çalışmadığım için üstümdede bir yorgunluk olmadığı için bir an önce başlamak istiyorum. Dershaneye gidebilme ihtimalim var ama kesin bişi değil. Onun dışında eğer dershane olmazsa ya halk eğitim mezun kurslarına giderim ki orasıda dershane gibi olmaz diye düşünüyorum. Ama işte dersane olmazsa halk eğitim ve evde çalışıcam youtube üzerinden. TM'den mzun olduğum için gördüğüm dersleride çöpe atmak istemiyorum arada onlarıda çalışmayı düşünüyorum ama ağırlığım tabikide Mat Fen olucak. Bir günde ne kadar çalışmalıyım? TYT AYT beraber mi götürmeliyim? Çünkü bir yandan temelde atmam gerekiyor.
Onun dışında mesela konu çalıştıktan sonra oturup soru çözmekete sıkıntı çekiyorum bunu nasıl yenebilirm? ya da önerebiliceğiniz çözümlü bir kolay-orta düzey (sıfırdan başlamış olacağım için) kaynaklar var mı? Bunun gibi bir sürü soru var aklımda. 2020 yks'ye MFden girmeye kararlıyım. Ne kadar zor olduğununda farkındayım araştırma yaptım forumlara baktım. Yine tabikide düşüncelerinizi merak ediyorum ama eğer mfden girme gibi düşünceniz varsa nedeninide yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
NOT: Başka forumlarda benim gibi yardım istemek için soru soranlara cevap verenlerin çoğu aklınca bir kişi bile olsa rakip elemek için öyle yapma şöyle yapma şimdi başlama. Mfyi boş ve gibi kendi lehine olacağını sandığı yorumlar atıyo az çok biliyosunuzdur kendince rakip elemeye çalışan başkalarının başarısızlıklarından mutlu olan insanları. Bu forumda öyle biriyle hiç karşılaşmadım ama yinede belirtmek istedim. Teşekkürler
Onun dışında mesela konu çalıştıktan sonra oturup soru çözmekete sıkıntı çekiyorum bunu nasıl yenebilirm? ya da önerebiliceğiniz çözümlü bir kolay-orta düzey (sıfırdan başlamış olacağım için) kaynaklar var mı? Bunun gibi bir sürü soru var aklımda. 2020 yks'ye MFden girmeye kararlıyım. Ne kadar zor olduğununda farkındayım araştırma yaptım forumlara baktım. Yine tabikide düşüncelerinizi merak ediyorum ama eğer mfden girme gibi düşünceniz varsa nedeninide yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
NOT: Başka forumlarda benim gibi yardım istemek için soru soranlara cevap verenlerin çoğu aklınca bir kişi bile olsa rakip elemek için öyle yapma şöyle yapma şimdi başlama. Mfyi boş ve gibi kendi lehine olacağını sandığı yorumlar atıyo az çok biliyosunuzdur kendince rakip elemeye çalışan başkalarının başarısızlıklarından mutlu olan insanları. Bu forumda öyle biriyle hiç karşılaşmadım ama yinede belirtmek istedim. Teşekkürler