Metrobüs Durağı Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Solucan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar, Metrobüs'ten indiniz Merdivenleri Çıktınız Turnikeler'desiniz Yani Güvenliğin Olduğu Yerde Tam Ortadasınız. (Solunuzda CarrefourSA Kalıyor) Yani Metrobüs'e Yakın Çaprazlama Duran Carrefour Tabelası var. Bu durak Hangi Metrobüs Durağı Olabilir ? Fikri Olan Var mı... Google Maps İle baktım ama çıkarmadım Bilen arkadaşlar varsa Yardım Edebilir mi ?

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Bulunduğun semte göre değişir,Beylikdüzü de olabilir......(=

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
925a3083-d70d-4f1e-acc3-86aabcf35acc.jpg

Durak Bu, Bu durak hangi durak olabilir?

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Yahu Kozyatağı neresi Haramidere neresi :D :D bu sorunun cevabı zor dostum İstanbul büyük şehir sonuçta ..

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Aslında Metrobüs Kullanan kişiler için basit bir soru. Eğer bu durakları da kullanıyorlarsa bilmeleri gerekir. Bu durak hangi Durak ki Engelli Asansörünü Karşınıza Aldığınızda Sol Tarafta CarrefourSA Yazısı Kalıyor. Sağ Tarafta ki beyaz yazıyı okuyamıyorum Ah bi okuyabilsem.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Engelli Asansörü Olan duraklardan hesap yapsak : Zincirlikuyu, Mecidiyeköy, Edirnekapı, Cevizlibağ, Şirinevler, Beşyol, Avcılar Merkez Üniversite Kampüsü, Cihangir Üniversite Mahallesi, M. Kemal Paşa, Saadetdere Mahallesi, Haramidere Sanayi, Haramidere, Güzelyurt, Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi, Hadımköy, Beylikdüzü Son Durak.
Metrobüs e doğru bakan CarrefourSA sadece Bu duraklarda var. (Bir ihtimal Beşyol), Haramidere Sanayi, Güzelyurt. Bu kişi Beşyoldan Çıkıp BeylikDüzü Tarafına Devam Ediyor. Devam Ederken de Bu duraklardan birinde iniyor. (Bir ihtimal Beşyol), Haramidere Sanayi, Güzelyurt. ŞİMDİ RİCA EDİYORUM LÜTFEN BİR DAHA BAKIN ŞU FOTOĞRAFA

---- Mesajlar birleştirildi ----

Yahu Kozyatağı neresi Haramidere neresi :D :D bu sorunun cevabı zor dostum İstanbul büyük şehir sonuçta ..

Kozyatağı metro istasyonu zaten BEN METROBÜS DURAĞI ARIYORUM O yüzden alakası yok

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
Yeğenim oradaki birine sorma imkanın yok muydu? Ya da o durakta hangi durak olduğunu belirten bir yazı? :)

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
D100 karayolu üzerindeki tüm carrefour a yakın durakları denemen gerekir bir de hangi yakada isen olasılıklar dahada düşecektir.

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardeş burası beylikdüzü metrobüs durağı. Sağ taraftaki yerde Marmara Park AVM