Empatik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
daha öğrenciyim ama bilgisayar mühendisi olmayı planlıyorum. inşallah![]()
Lise 3 mü hangi lise ?
daha öğrenciyim ama bilgisayar mühendisi olmayı planlıyorum. inşallah![]()
evet lise 3. tabi 4 oldum. şimdi bunun mutluluğunu yaşıyorum. ben gaziantepteyimLise 3 mü hangi lise ?
evet lise 3. tabi 4 oldum. şimdi bunun mutluluğunu yaşıyorum. ben gaziantepteyim![]()
evet lise 3. tabi 4 oldum. şimdi bunun mutluluğunu yaşıyorum. ben gaziantepteyim![]()
anadolu lisesi\sayısal :laugh:Lise olarak ne lisesi diye sordumAnadolu mu düz mü meslek mi vb.
Aynen bende son sınıfa geçtim hayırlısıyla
![]()
anadolu lisesi\sayısal :laugh:
:laugh: senin ki hangi lise düz-anadolu-fen-meslek?Git başka meslek seç kardeşimBir rakip azalmış olur
![]()
Neyse zaten MTOK düşünüyorum seninle yarışmayacağız hehaha
![]()
:laugh: senin ki hangi lise düz-anadolu-fen-meslek?
bu mtok nedir kısaca açıklasana ilk defa duydum:laugh:
yazılım uzmanı yok listede. senior developer.
Merhaba bir kaç sorum olacak hangi lise && üniversiteden mezun oldunuz ?
benim bildiğim bir istihbaratta çalışan hiç kimse ben orada çalışıyorum demez nerde ve nasıl olursa olsun.Hayır , Ankara - Milli istihbarat teşkilatı.
Meslektaş hoşgeldinankarada inşaat mühendisiyim.
[MENTION=159021]cansermo[/MENTION] ve [MENTION=327890]Empatik[/MENTION] inşallah hedeflerimize ulaşırız
[MENTION=159021]cansermo[/MENTION] ve [MENTION=327890]Empatik[/MENTION] inşallah hedeflerimize ulaşırız![]()
evetİnşallah
Yorucu bir dönem bizi bekliyor![]()
neden kardeşim pişmansın.?İnşaat teknikeriyim çok pişmanım
ben antalyada yaşıyorum buradaki hava sıcaklığı iş yapmayı okadar zorlaştırıyor ki anlatamam sana pislik toz toprak ıvır zıvır !!!neden kardeşim pişmansın.?
Yat kalk haline dua et . benim gibi çölde olsan hergün kum fırtınası ile kapışsan böyle demezdin.... haline şükret kardeşim. Allah kolaylık versin...ben antalyada yaşıyorum buradaki hava sıcaklığı iş yapmayı okadar zorlaştırıyor ki anlatamam sana pislik toz toprak ıvır zıvır !!!