Mesajlar çok geç yayınlanıyor acaba neden ?

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
bir konu açıyorum veya yorum yapıyorum en az 1 saat olmadı 2 saat süre sonra onaylanıyor, acaba bunun nedenini öğrenebilirmiyiz neden bu kadar geç onay veriliyor, eskiden böyle değildiniz, konular, yorumlar 5 dakka sonra hemen onaylanıp açılırdı, bir cevap bekliyorum

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Arkadaşlar bu işler keyifle olmaz. İşler keyfi yürürse düzen bozulur kaos başlar. Eğer böyle bir süreç yaşanıyor olsaydı SDN bu noktalara gelemezdi.

Onay işlemleri ya bölüm moderatörü ya da Süper moderatörler tarafından yapılabilmektedir.
Siz mesajınızı yazdığınız an ilgili moderatörler bilgilendirilir ve uygun olan, uyarıyı gören moderatör girer ve içeriği uygunsa onaylar.

Bu günlerde yaşanan bir gecikmeden bahsediyorsanız, malum bayram telaşı, hazırlıklar, belki başka şehirlere seyahatler yoğunlukta ve bu nedenlerle ilgili moderatör arkadaşlar forumda bulunmayabilirler ve geciklemeler yaşanabilir.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar bu işler keyifle olmaz. İşler keyfi yürürse düzen bozulur kaos başlar. Eğer böyle bir süreç yaşanıyor olsaydı SDN bu noktalara gelemezdi.

Onay işlemleri ya bölüm moderatörü ya da Süper moderatörler tarafından yapılabilmektedir.
Siz mesajınızı yazdığınız an ilgili moderatörler bilgilendirilir ve uygun olan, uyarıyı gören moderatör girer ve içeriği uygunsa onaylar.

Bu günlerde yaşanan bir gecikmeden bahsediyorsanız, malum bayram telaşı, hazırlıklar, belki başka şehirlere seyahatler yoğunlukta ve bu nedenlerle ilgili moderatör arkadaşlar forumda bulunmayabilirler ve geciklemeler yaşanabilir.
evet ramazandan bu yana bir gecikme söz konusu, yine bizleri bilgilendirdiğiniz için sağolun. ;)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
evet ramazandan bu yana bir gecikme söz konusu, yine bizleri bilgilendirdiğiniz için sağolun. ;)

Rica ederim.
Sonuç olarak biz de gönüllü olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz ve hoşgörülerinize sığınarak kendi işlerimizi de yürütüyoruz.

Umarım farklı düşünceler içerisine girmezsiniz, kimseye kastımız olmaz, olamaz...

Sevgi saygılarımla İyi bayramlar dilerim...:flowers:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Normaldir normal. Ramazan, bayram derken... Bir de artık sdn eskisine göre çok kalabalık. Bir de dakika başı gündem konusu açılıyor. :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
ben Bayram Telaşıdır Diye Bu Kadar umursamadım Açıkçası

Gerçi Yorumların Çoğu Tartışma Çıkaracak Cinsten Mod'larımız 40 Düşünüp 1 Onay Veriyolardır

Suküneti Korumak O kadar Kolay Değil !

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ayrıca foruma giren kişi sayısı az yorumlar hızlı gelebilir dün patladım sıkıntıdan sdn de kimseler yoktu :D

şu an gündem-habere 2 haber çaktım ama onaylayan kimse olmadığı için öyle başlık dolaşıyor :D

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Birazda gerçek dünyaya dönelim, hayat sadece bilgisayar ve internetten ibaret değil, demi.