Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl'dan ayrıldı!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ücret konusunda biraz haklıymış. kanuni 65 bin tl alıyorsa hüreme 35 bin tl az çünkü dizide süre olarak en çok onu görüyoruz. en azından arada 30 bin liralık bir fark yok

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ücret konusunda biraz haklıymış. kanuni 65 bin tl alıyorsa hüreme 35 bin tl az çünkü dizide süre olarak en çok onu görüyoruz. en azından arada 30 bin liralık bir fark yok

Dizi sektöründe oynadıgın rol yada çalışma saatlerine göre ödeme yapılmaz. İsim degerine göre yapılır.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=3]Rol arkadaşlarından Meryem Uzerli'ye şok sözler![/h]Rol arkadaşları Meryem'i istemiyor!

103380_2.jpg

Meryem Uzerli'nin rol arkadaşları isyan etti!

Cengiz Semercioğlu, Meryem Uzerli’nin son aylarda yaşadıklarını sevgilisi Can Ateş’in ağzından dün aktarmıştı. Can Ateş’in dünkü açıklamalarının yankısı Muhteşem Yüzyıl cephesinde büyük oldu.

SÖZ SIRASI MUHTEŞEM YÜZYIL EKİBİNİN

Set çalışanlarından biri veryansın etti. Diyorlar ki:

- Meryem’in ne kadar çalıştığı kamera kayıtlarında, sete giriş çıkış saatlerinde mevcut. Son üç ayda, 15’er günden fazla çalışmamış. Bunu kanıtlayacak belgeler elimizde var zaten.

- Bu başından beri kurguladığı olaydı. Haziran ayında kesinlikle çalışmak istemiyordu, sette hep bunu konuşuyordu. Antalya’daki konuşması bile bunun ön hazırlığıydı. Bunun PR’ını yaptı orada. Sonra da Instagram’dan sektör için kahramanlık yapıyormuş gibi gösterdi.

'BODRUM'DA PARTİDEYDİ'

- Almanya’ya kaçarak gitmek yerine neden Türkiye’de bir psikiyatri kliniğine gidip rapor almadı. Bu raporu alıp bize getirse biz de ona göre davranmayı, izne göndermeyi bilirdik kendisini. Lütfen birine ulaşıp söyle değil mi? Zaten Almanya’dan gönderdiği raporlar da klinik raporları değil. Özel bir pratisyen hekimden...

- Kliniğe yatacak kadar depresyonda olan bir insan, Bodrum’da partilerden mi kalkıp Almanya’ya gider? Bodrum tatilinden direkt Almanya’ya geçti. Ondan önce de Çeşme’de tatildeydi. 15-20 gün önceye doğru magazin haberlerine gidin, Meryem’in nerelerde olduğu görülecektir.

'AYLIK KAZANCI 100 BİN TL'

- Meryem dönse, yapımcı Timur Savcı kabul etse bile artık ekip ve rol arkadaşları çalışmak istemiyor Meryem’le... Bu yüzden Meryem’in bu sete dönmesi imkansız artık.

- Meryem ayda 100 bin liranın üzerinde ücret kazanıyor. Üstelik net bir kazanç bu. Vergisini de yapım şirketi ödüyor. Ulaşım ve otel parası da ödeniyor.

- Yapım şirketinin Meryem’e cumaya kadar otel odasını boşalt dediği doğru. 2,5 yıldır o odanın parası ödeniyor. Üstelik yazın da ödenmesini istediği için boş kaldığı yaz aylarında bile ödendi odanın parası.

200 KİŞİNİN EKMEĞİYLE OYNUYOR

- Meryem 200 kişinin ekmeğiyle oynuyor. Çevresiyle birlikte 500 kişi demektir bu... Buna kimsenin hakkı yok. Bu yüzden sette büyük tepki var Meryem’e...

- Medyadan duyunca, biz de Vahide Gördüm’ün Hürrem rolü için aslında çok iyi bir alternatif olduğunu düşündük. Ama kesin bilgi yok.

Kaynak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[h=3]Meryem Uzerli Türkiye'de ne kadar para kazandı?[/h]Oyunculuk kariyerine Berlin'de devam etme kararı alan Meryem Uzerli'nin Türkiye'de kazandığı para dudak uçuklattı.

103436_2.jpg

Meryem Uzerli Türkiye'de ne kadar para kazandı?
İşte merak edilen o sorunun yanıtı:

Meryem Uzerli'nin Türkiye'de 2,5 yılda 4 milyon TL kazandığı ortaya çıktı.
İlk geldiğinde...

"Muhteşem Yüzyıl"ın 'Hürrem'i Meryem Uzerli, Haziran 2011'de Berlin'den İstanbul'a geldiğinde.

"Dizi seti olağanüstü. Almanya'daki şartlar zordu. Faturayı ödeyemediğim için evde su kesildiğinde komşumda banyo yapıyordum" demişti.

Meryem Uzerli, geçtiğimiz hafta Türkiye'deki oyunculuk kariyerine nokta koydu.
Berlin'de bir klinikte 'Tükenmişlik Sendromu' teşhisiyle tedavi gördüğü iddia edilen Uzerli mesleğini Almanya'da sürdürme kararı aldı.

2,5 YILDA 4 MİLYON TL

Uzerli'nin 2011 yılında geldiği Türkiye'deki işlerinden 2,5 yıl içinde 4 milyon TL kazandığı öne sürüldü.

Ünlü oyuncu, Muhteşem Yüzyıl'dan 100 bölümlük performansı karşılığında 1,5 milyon dolar (2 milyon 800 bin TL) aldı. Uzerli'nin Elidor'un reklam filmi için de 600 bin dolar karşılığında (1 milyon 120 bin TL) imza attığı öğrenildi.

'OTEL PARASINI DAHİ BİZ ÖDÜYORDUK'

Muhteşem Yüzyıl yapımcısı Timur Savcı ise Uzerli'yle ilgili Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu'na:

''Meryem dönse, yapımcı Timur Savcı kabul etse bile artık ekip ve rol arkadaşları çalışmak istemiyor Meryem’le... Bu yüzden Meryem’in bu sete dönmesi imkansız artık.Meryem ayda 100 bin liranın üzerinde ücret kazanıyor. Üstelik net bir kazanç bu. Vergisini de yapım şirketi ödüyor. Ulaşım ve otel parası da ödeniyor.
apım şirketinin Meryem’e cumaya kadar otel odasını boşalt dediği doğru. 2,5 yıldır o odanın parası ödeniyor. Üstelik yazın da ödenmesini istediği için boş kaldığı yaz aylarında bile ödendi odanın parası'' açıklamalarını yaptı.

Kaynak

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu açıdan kimse bakmıyor olaya set yoksa set işcisinede para yok tek bir harem kadını 500 kişinin ekmegiyle oynamış.

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Parayı buldu biti kanlandı. İnşallah türkiyede başka hiçbir prodüksiyon ekmek vermez ona.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=1]MERYEM UZERLİ'YE 1 MİLYON DOLARLIK CEZA TEHDİTİ![/h]
[h=2]Muhteşem Yüzyıl’ın çekimlerini bırakıp Berlin’e dönmesi Meryem Uzerli’ye pahalıya patladı.[/h]
b3b_b6151.jpg

Meryem Uzerli’nin yaptığı anlaşmada yer alan 1 milyon dolarlık cezai şartın yanı sıra oyuncunun Tim’s Production’dan izinsiz 5 yıl boyunca Türkiye’de iş yapamayacağı ortaya çıktı.

Muhteşem Yüzyıl’ın çekimlerini bırakıp Berlin’e dönmesi Meryem Uzerli’ye pahalıya patladı. Dizinin yapım şirketi Tim’s Production’ın patronu Timur Savcı ile Uzerli arasında yapılan anlaşmanın 1 milyon dolarlık cezai şartının yanı sıra ağır bir maddesi daha olduğu ortaya çıktı. Buna göre Uzerli, sözleşme süresi bittiği tarihten itibaren de 5 yıl boyunca şirketten izinsiz hiçbir iş yapamayacak. Bu Uzerli’nin yasal haklarını kullanmayı düşünen Savcı, izin vermezse Türkiye’de iş yapamayacağı anlama geliyor.

Uzerli yerine yaşlanmış haliyle yeni sezonda Vahide Gördüm ile çalışmayı planlayan Savcı, bir haftadır süren sessizliğini bozdu ve dün konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada kendileriyle iletişimi kesen Uzerli yüzünden çok zor durumda kaldıklarını belirtti. Bir başrol oyuncusunun, sezonun sonuna gelirken sağlık sorunlarını bahane ederek, seti terk etmesini bir toplumsal mesele olarak görmediklerini de belirten Savcı, “Durumun bu hale getirilmesinden son derece rahatsızız. Bizce ‘kol kırılır, yen içinde kalır” dedi.

Kaynak

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Dizi sektöründe haftalık en çok parayı Gürse Birsel kazanıyor oynculuk,senaryo ve yapım olmak üzere cebinden 2 tane Polat çıkartır.
Bu aralar iş yapabiliyormu ki?. Bi Yalan dünya vardı oda patladı. Bence Necati Şaşmaz. Kenan ve Halit Ergenç bide Kıvanç götürüyor parayı..

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu aralar iş yapabiliyormu ki?. Bi Yalan dünya vardı oda patladı. Bence Necati Şaşmaz. Kenan ve Halit Ergenç bide Kıvanç götürüyor parayı..

Olabilir Yalan dünya yı izlemedim bile sadece senaristi oldugunu biliyorum ordan da ekstra alıyordur.

Off çenem yoruldu ne zügürdüm :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671

Kim demiş Yalan Dünya patladı diye... ? :)
Pargalımı aldınız Gülse Birseli yedirmem size..
O dizi benim için de olsa devam edecek :)

slayeroa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla muhteşem yüzyıl dizisi Meryemsiz izlenir mi ki.. Süper bir dizi bu ama bu oyuncularında kendini beğenmişlikleri beni bu dizilerden soğutuyor açıkçası.. o kadar para bulmussun yumul abicim bırak yumruyu :D Bu arada da bu diziyi adam gibi giç bi yer yayınlamıo bi sitede var düzgün harikadizi.net de hemen tek parça yayınlıolar süper o yuzden.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=4]'Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılan Meryem Uzerli, sessizliğini bozdu"[/h]Sürpriz bir şekilde rol aldığı diziden ayrılan oyuncudan ilk açıklama geldi.

90590--muhtesem-yuzyil-dan-ayrilan-meryem-uzerli-sessizligini-bozdu-190-130.jpg

Star TV'de yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl'da 'Hürrem Sultan'ı canlandıran oyuncu diziden 'tükenmşlik sendromu'na yakalandığı gerekçesiyle ayrıldı. Uzerli ayrılık sonrası ilk kez Facebook hayran sayfasından bir açıklama yaptı. İşte, oyuncunun yaptığı o açıklama:

"Sevgili arkadaşlar, ilk önce özür dilerim şimdi yazdığım için ve daha önce değil.

Bugün ilk defa biraz daha iyiyim ve en ağır günlerden, tedavi ve duygusal anlamda geçti.
Can yaıimda ve o bana iyi geliyor, onunla hava almak, dolaşmak, yürüyüş yapmak benim için çok büyük bir hediye.
sizin bütün dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum- bu bana çok yardımcı oldu ve oluyor ve size sonsuz sevgi gönderiyorum.
Bir sürü insanlar ne oldu bilmeden, beni yargılamadan, ama beni hissederek ve bilerek, kalbimi tanıyarak burda yazdılar. Ve o beni o kadar mutlu etti ki.
Bu Bir dönem. İnsanız... Güçlenerek çıkarım inşallah. Almanya'daki en iyi psikatrist professörlerde tedavi gördügüm için, umudum var en kısa zamanda ayağa kalkmak.
şu anda tek hissettiğim şey, hayattayım.
Sizin enerji ve temiz dualarınız için çok çok çok teşekkür ediyorum!!!
Beni (gerçekten ne oldu, nasılım diye) soran mesajlar ve telefonlar için de çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten hepinize çok sarılıyorum ve öpüyorum.
SAĞOLUN.
Dinlenmem lazım, bu dönemde çok internetle ilgilenmemem lazım, sizden sabır ve anlayış diliyorum Allah sizi korusun... Kalbim size karşı hep sevgi dolu... İYİ Kİ VARSINIZ"

Kaynak

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=1]HÜRREM'İN GİDİŞ SEBEBİ ’’GİZLİ PARA’’ ÇIKTI![/h][h=2]Muhteşem Yüzyıl'ı 'tükenmişlik sendromu' yaşadığı gerekçesiyle Berlin'e kaçan Meryem Uzerli'nin gidişinin ardındaki gerçek neden ortaya çıktı.[/h]
051_1ed9d.jpg

Takvim gazetesinin haberine göre, her şey dizinin yapımcı Timur Savcı tarafından Arap ülkelerine satılmasıyla başladı. Savcı, bu satışın ardından başrol oyuncusu Halit Ergenç’e 1 buçuk milyon lira para verdi. Bu paranın verilişi; uzun süre herkesten saklandı.

MERYEM UZERLİ PARA İSTEDİ

Bir süre sonra Ergenç’e verilen servet; Meryem Uzerli’nin kulağına gitti. Bunun üzerine güzel oyuncu; yapımcı Timur Savcı’dan kendisine Halit Ergenç gibi para verilmesini istedi. Ancak; Uzerli olumlu yanıt alamadı. Birkaç hafta daha yapımcı Savcı’nın kararının değiştirmesini bekleyen Meryem Uzerli, Timur Savcı ile yeniden konuştu. Savcı, güzel oyuncuya para vermemekte ısrar edince Meryem Uzerli küplere bindi.

’KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR!’

Dizinin yapımcısı Timur Savcı, Meryem Uzerli’nin Berlin’e habersizce gitmesinin ardından çok zor duruma düştü. Bu olayda suçunun bulunmadığını söyleyen Savcı’nın "Kendisine her türlü imkanı sağladık" dedikten sonra sözlerini "Kol kırılır, yen içinde kalır" diyerek noktalamıştı. Şimdi ise akıllara; burada denilmek istenilenin Halit Ergenç’e gizlice verilen paranın olduğu geldi.

SEVGİLİSİ ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Meryem Uzerli’nin sevgilisi Can Ateş de; yaşanılan olayın ardından yapımcı Timur Savcı’yı hedef almış ve "Yapılanlar insanlık mı?" demişti. Ateş; Uzerli’nin sette sürekli bayıldığını, ruhsal çöküş yaşadığını ve Almanya’daki doktorların sevgilisi için "Savaştan dönmüş bir insanın psikolojisinde" dediklerini de açıklamıştı.

Kaynak