Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl'dan ayrıldı!

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yabancı, sezonluk dizilerden feyz alsınlar bro. 45 dakikalık dizileri hiç izlemiyor musun? Yüzbinlerce izleyicisi var. Zaten bizim dizeler da toplasan 60 dakikalık falan gerisi reklamlar.

Yabancı ülkerde genel olarak diziler 10-12 bölüm istisnalar 20-23 bölüm. Bizim ülkemizde bir sezon ortalama 35-40 bölüm sürüyor ve en az 90 dakika sürüyor.

60 dakikalık dizimiz sadece Galip Derviş, o da yeni başladı 11 bölüm oldu.

Sözün kısası hem bölümler fazla hem süreler çok uzun.

Lakin şöyle bir durum var, bölüm sayısının düşmesi oyuncularında işine gelmiyor çünkü aldıkları ücreti alamıycaklar bu sefer. Bu yüzden Türk oyuncuların geneli sadece bölüm sürelerinin kısaltılmasından yana.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=1]TUNCEL KURTİZ'DEN HÜRREM AÇIKLAMASI![/h]
[h=2]Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayan Tuncel Kurtiz Meryem Uzerli yüzünden setin durduğu yönündeki haberlere Kurtiz, cevap verdi.[/h]
ce9_936b1.jpg

Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayan Tuncel Kurtiz, manav alışverişine çıktı.

Tükenmişlik sendromuna yakalanan Meryem Uzerli yüzünden setin durduğu yönündeki haberlere değinen Kurtiz, ’Ben kendi işime bakarım. Haftada 2 gün sete gidiyorum. Beni çok güzel ağırlıyorlar. Onun dışında kimse beni ilgilendirmez’ dedi.

Kaynak

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gelmezse gelmesin almanyada sibel kekilliyle birlikte çalışsın daha çok para kazanır

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
çok saçma sapan şeyler gerçekten gözünü para hırsı bürümüş insanlar başka birşey değil bir sözleşmeye imza atıyorsun. başlangıçta sana hepsi söylenmiş hepsi yazılmış kaç dakika oldugu kaç gün çekim oldugu sen buna imza atarken bunu biliyorsun sonradan çıkan şeyler değil bunlar. meryem haklı diyorsunuz birde bu açıdan bakın. o sözleşmeye imza atarken bunları bilmiyor muydu bu kadar yoğun çalışılcağını bilmiyormuydu ?sonradan mı çıkardılar geçsin bu ayakları aç gözlülükten başka birşey değil. Kadın "ben alman vatandaşıyım türk değilim beni burdaki sözleşme bağlamaz" diyor siz "abi kadın haklı "diyorsunuz.Neyin kafası ki bu acaba neyi savunuyorsunuz siz.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu kadın çirkin mi ? :D Toparsolucanı taşlıyoruz :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[h=1]MERYEM'E YAPILANLAR İNSANLIĞA SIĞMAZ! CAN ATEŞ SEVGİLİSİNİ ANLATTI![/h][h=2]Meryem Uzerli'nin sevgilisi Can Ateş, sevgilisinin durumu hakkında ilk kez konuştu.. İşte tüm merak edilenler...[/h]
2c3_3a45b.jpg

Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu’na konuşan Can Ateş sevgilisinin n e kadar hırpalandığını ve Meryem Uzerli’nin hayatında neler istediğini anlattı..

Ayrılık iddialarını da yalanlayan Can Ateş Meryem Uzerli’nin bu zor günlerinde onun yanında olacağını söyledi.

İşte o röportajın bir kısmı;

Can Bey son aylarda Meryem’in psikolojisi nasıldı?
- Ben ilişkimle ilgili hayatımda kimseye konuşmadım, hiçbir gazeteciye açıklama yapmadım. Ama son bir haftadır yazılanlar ve Meryem’e yapılanlar insanlık dışı şeyler. Sevgilisi değil bir insan olarak isyan ediyorum buna. Para için diziyi bıraktığını söylüyorlar. Bu kız üç aydır bas bas bağırıyor. Sette bayılıyor, “ruhen ve psikolojik olarak çöktüm” diyor kimsenin dinlediği yok.

Daha düşük ücret almasını sorun etmiyor muydu?
- Meryem’in önüne 1 milyon dolar koyun, diğer tarafa da güller ve güzel sözler koyun onu en yakından tanıyan biri olarak sizi temin ederim ki ikincisini seçecektir. Parayla pulla şanla şöhretle işi olan biri değil Meryem. Ama o sürekli “Benim bir tane hayatım var onu mahvedemem” deyip duruyordu. Biz Türkler’in anlamakta zorlanacağı şeyler bunlar. Bu yüzden yazıp duruyorlar, bu kadar para alıyorsun otur çalış işte diye...

Sağlık durumu nasıl peki?
- Bitmiş durumda, çöküntü içinde... Para yüzünden gittiğini ve kliniğe yattığını söylüyorlar. Cengiz Bey söyler misiniz bana, Almanya’dan herhangi bir doktordan hastalığınız olmasa rapor alabilir misiniz? Mümkün mü böyle bir şey? Meslek hayatını bitirirler. Hasta olduğu için doktorlar rapor veriyor.

Ne diyorlar hastalığı için doktorlar?
- 1 yıl, 1.5 yıl hapis yatmış insan psikolojisindesin diyorlar... Savaştan dönen biri gibi tanımlıyorlar Meryem’in ruh halini... Hastalığına yapımcı da dahil inanan yok ama... Hasta insana vurulur mu, insanlık mı bu yapılanlar...

Bu süreçte en çok üzüldüğü şey ne oldu?
- Yapımcının cuma gününü kadar otel odasını boşaltmasını söylemesi...
Nasıl yani bu kadar çabuk mu, yapımcı ulaşamadığını söylüyor ama Meryem’e...
- Yapımcı ulaşmamış zaten... Yapımcı otele talimat veriyor cuma gününe kadar odayı boşaltsın diye... Otel de mail atıyor Meryem’e cumaya kadar odayı boşaltın diye... Onu görüyor Meryem... Bu kız ne kötülük yaptı size. Dizinize yıllardır bu kadar katkıda bulundu. Tam bir Alman disipliniyle çalıştı. Her gün saatinde sette hazır oldu. Bu muameleyi mi reva gördünüz ona? Meryem, Almanya’da canıyla uğraşırken cuma gününe kadar buradaki odayı nasıl boşaltsın? İnsanlık değil bu... Tüm bu süreçte dizi piyasasından nefret ettim...

Çok yoğun mu çalışıyordu Meryem?
- Her gün 7, 45’te alıyorlar. Kaçta yatarsa yatsın 7.45’te hazırdır Meryem. Tek bir gün aksatmadı. En erken akşam 20.00’de döner eve, en geç 23.00’te... Yemek mi yesin, dışarı mı çıksın, dinlensin mi? Yarın sabah 07.45’e kadar 8 sayfa ezber yapmak zorunda bir de. Türkçe’yi iki yıl önce öğrenmiş biri. Bu yüzden her sayfayı yazarak çalışıyor, ezber yapıyor, inanılır bir tempo değildi...

Haftanın kaç günü böyleydi?
- 5 gün böyle çalışıyordu. İki gün izin günü vardı. Onda da reklam çekimleri, röportajlar. Pazar günü yeniden pazartesi rolüne çalışmak zorunda... Sonunda iflas etti. Şaka değil bu. Almanya’da doktorlar söylüyor, palavradan alınmış raporlar değil bunlar...

Ne istiyor peki Meryem?
- Meryem’in istediği tek bir şey var: Para pul değil, hayatında denge istiyor. Normal saatlerde çalışsın, kendine ve hayatına zaman ayırabilsin. Mutlu olsun.

Kaynak

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi adamın verdiği demeç doğruysa gerçekten işini çok iyi yapan mutluluk arayan bir meryem üzerli anlatmış sanırım nie sevmedigimi anladım meryem üzerliyi düşünüyorumda muhteşem yuzyıldaharika oynadı.belki ondandır.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
O kadar parayı bana verin günün 536463478468374683643 saati çalışırım.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Reklam kokan hareketler bunlar.. :)

"Meryem’in önüne 1 milyon dolar koyun, diğer tarafa da güller ve güzel sözler koyun onu en yakından tanıyan biri olarak sizi temin ederim ki ikincisini seçecektir. Parayla pulla şanla şöhretle işi olan biri değil Meryem."

Madem parayla pulla işin yok neden Halit Ergenç kadar ücretine zam istedin...
Reklamlar vs niye yırtıyon kendini otur dinlen işte hafta sonları diye adama sorarlar... :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Reklam kokan hareketler bunlar.. :)

"Meryem’in önüne 1 milyon dolar koyun, diğer tarafa da güller ve güzel sözler koyun onu en yakından tanıyan biri olarak sizi temin ederim ki ikincisini seçecektir. Parayla pulla şanla şöhretle işi olan biri değil Meryem."

Madem parayla pulla işin yok neden Halit Ergenç kadar ücretine zam istedin...
Reklamlar vs niye yırtıyon kendini otur dinlen işte hafta sonları diye adama sorarlar... :)
Abi kadının haftalıgı 10 mılyara calıscak halide yok yani :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bölüm başına 35 bin tl alıyor.
Bundan da hoşnut değildi, Halit Ergenç kadar para istiyordu. (60 bin tl)
Abi şimdi bence halit ergenç'ten daha fazla hakediyodu filme izliyici çeken rol'du oyunuda güzeldi ama 1 milyon olayını bilemicem :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bence en çok parayı kim oynuyor bilmiyorum ama Harem agası hak ediyordu :P Sonuçta harem üzerine dizi:D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bölüm başı 60 bin, ayda 240 bin, yılda 3 milyon tl..

çenem yorulmadı hiç :P

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bence en çok parayı kim oynuyor bilmiyorum ama Harem agası hak ediyordu :P Sonuçta harem üzerine dizi:D
Onun üstüne para vermesi lazım abi :D en çok paraya şuan dizi sektöründe polat oynuyor .D D: konuyu nerden nereye bagladım hehe .D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kadın haklı beyler siz öyle çalıştığınızı düşünün bir. kendinizi onun yerine koyun.

100 bölüm olmuş yeterince parada biriktirmiştir. (bolum basi 35 binden 100 bolum olsa 3.500.000 yapar.+reklamlar vs) kaldiki konaklama ve diğer masraflarini sponsor karşılıyormuş. ama bu kadın tüm bunlara rağmen bu kadar mutsuzsa demekki altında ciddi birşeyler var. demekki gerçekten çok sıkılmış ve çok yorulmuş kadın. yoksa kimse rahat olduğu ve haftada 35 bin tl kazandığı işini kolay kolay bırakmaz. emin olun bırakıyorsa geçerli bir nedeni vardır.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Verdiler gazı verdiler gazı sonra böyle patlar işte.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Dizi sektöründe haftalık en çok parayı Gürse Birsel kazanıyor oynculuk,senaryo ve yapım olmak üzere cebinden 2 tane Polat çıkartır.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dizi sektöründe haftalık en çok parayı Gürse Birsel kazanıyor oynculuk,senaryo ve yapım olmak üzere cebinden 2 tane Polat çıkartır.
Polat'ın dizi'den kazandıgını kadın + bide yazırak kazanıyo hangisi iyi ? gülse birsel in trajı yok bu memlekette polatın bi ıslıgına bakar o derecede tanınmışlık var polat +++ kısaca.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Yılda 2.880 yapar... :)
Züğürtsem de zenginin hakkını yedirmem arkadaş... :P

haftada 60 bin, günde 8.57 bin..

7 ay 31 gün, 4 ay 30 gün, şubat ayı da 4 yılda bir 29 gün, geri kalan 3 yıl 28 günden..

31 x 7 x 8.57 + 30 x 4 x 8.57 + 28 x 8.57 = 3 milyon 128 bin tl

:D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ve bir kez daha kanıtlanmış oldu Zenginin malı zügürdün çenesi olayı :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
haftada 60 bin, günde 8.57 bin..

7 ay 31 gün, 4 ay 30 gün, şubat ayı da 4 yılda bir 29 gün, geri kalan 3 yıl 28 günden..

31 x 7 x 8.57 + 30 x 4 x 8.57 + 28 x 8.57 = 3 milyon 128 bin tl

:D

Hmm.. :D

Bu denklemi hemen Halit Ergenç abime mail olarak atıyorum..
İşine yarayacaktır muhtemelen... :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
“Değerli Basın Mensupları,

Meryem Uzerli 16.05.2013 Perşembe akşamı üç günlük haftasonu tatili için Bodrum'a gitti. Kendisine Pazartesi günü çekimi olduğu sözlü ve yazılı olarak bildirilmişti.

Pazartesi günkü çekimini riske atacak şekilde haber vermeksizin Berlin'e gittiğini ise Pazar günü oradan uygulayıcı yapımcıyı arayarak 'benim psikolojim bozuk, iyi hissetmiyorum, çekime gelemeyeceğim' dediği zaman öğrendik. Berlin'de, Almanca konuşabileceği birilerinden yardım alacağını ve toparlanıp en kısa sürede geri döneceğini belirtti.

Biz de; ekibin elinden geleni yapacağını, mühim olanın onun iyileşmesi olduğunu ve çekim programını, Çarşamba sette olacağı şekilde yeniden düzenleyerek, alternatif çözümler ürettiğimizi bildirdik. Kendisi için, 22 Mayıs Salı gecesi iki farklı havayolundan uçak bileti rezervasyonu yapıldığı halde, 23 Mayıs Çarşamba günü ağabeyinden gelen e-mail ile 'Meryem Uzerli'nin İstanbul'a dönmeyeceğini ve direkt olarak bizimle iletişime geçmeyeceğini, bu konuyla ilgili ağabeyini vekil tayin ettiğini' öğrendik.

23 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 100. bölümümüz, Meryem Uzerli'den kaynaklanan teknik nedenlerden dolayı yayınlanamadı.

Kendisine, Türkiye'de Almanca ve İngilizce konuşabilen doktorları seferber edebileceğimizi ilettik, en azından teşhisin Berlin'deki bir pratisyen hekimden değil, tam teşekküllü bir hastane ve konunun uzmanları tarafından belirlenmesini istedik. Konulacak teşhisin tedavisini de Türkiye'deki en iyi şartlarda sağlamayı önerdik. Buna karşılık, ağabeyi, Meryem Uzerli'nin Almanya'da kalmayı tercih ettiğini ve üzerinde herhangi bir baskı hissetmemesi için Meryem ile direkt temasa geçmememizi yineledi.

Sonraki süreçte, yapabileceğimiz başka birşey kalmadığı için, çekimlere 6 gün daha ara verdik. Sonunda bizim için empati ve çözüm süreci artık bitmişti. Üçüncü kişilerle olan kontratlarımız ve ekibimize karşı olan maddi –manevi sorumluluklarımız ve en önemlisi seyircimize olan saygımızdan dolayı, bu 6 günün sonunda, zorunlu değişiklikleri yapıp çekime devam etme kararı aldık.

Muhteşem Yüzyıl ekibi olarak, gönül isterdi ki, her işi biten oyuncumuza yaptığımız gibi, Meryem Uzerli'yi de son sahnesinde, ekip olarak alkışlarla uğurlayalım. Fakat kendisi bu yolu tercih etmedi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin setindeki çalışma koşullarıyla ilgili yaratılmaya çalışılan olumsuz hava komik ve asılsızdır. Set ekibimiz, tüm oyuncularımız ve hatta misafir ettiğimiz konuk oyuncularımız bile bu setin çalışma şartlarının Türkiye'deki standartların çok üzerinde olduğunu doğrulayacaktır. Biz, konuyla ilgili, hiçbir basılı, yazılı ve sosyal medyadaki spekülasyonlara dahil olmadık çünkü bir başrol oyuncusunun, sezonun sonuna gelirken sağlık sorunlarını bahane ederek, seti terketmesini bir toplumsal mesele olarak görmüyoruz ve bu hale getirilmesinden son derece rahatsızız. Bizce 'kol kırılır, yen içinde kalır'...

Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ve yola devam ediyoruz çünkü bizim anlatacak bir hikayemiz ve tüm dünyadaki seyircimize karşı sorumluluğumuz var.

Saygılarımızla, Muhteşem Yüzyıl ekibi adına Timur Savcı

TIMS PRODUCTIONS"

Medyatava