Merhaba

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar SDN'yi Müyap olayı ile tanıdım.Önceden de bakmışlıgım vardı . 2 gün önce üye oluşumun 1.Ayı doldu.Tanımıyorlardır beni belki çogu SDN üyesi kendimi tanıtmak isterim ismim Aybars 17 yaşında bir lise talebesiyim :D Her gencin oldugu üzre Bilgisayar,Yazılım ve Telefon üzerine yoğun bir ilgim var.Bazı konularda görenler bilir telefon tercihi olarak Sony milliyetçisiyim :D Ancak telefon dışındaki tercihlerim değişebiliyor.Gerçi bu ilk Sony'im ama cok ısındım doğrusu.

17 yaşında olmama rağmen konuşurken üslubuma dikkat etmeye çalışırım.Her gün muntazam Cep telefonları bölümündeki bütün markaları dolaşır bildigim bir şey varsa paylaşmaya ya da Tavsiye bölümünde arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. İyi ki böyle bir yerdeyim iyi ki üye olmuşum :) Bildigim konu da sonuna kadar yardım ederim.Bilgim yoksa ögrenmeye çalışırım.

Müzik zevkim değişiktir ancak şunu söylemek isterim Rammstein dinlemeyi çok severim.Eğer kulagıma hoş gelen bir müzikse Skrillex de dinleyebilirim.Bir bakmışım kendimi PSY,LMFAO,David Guetta gibi sanatçıların arasında bulmuşum :D Efenim sonra anime olarak Avatar'ı izliyordum bir aralar.Bir ara South Park izlemeye başlamıştım ancak fanatiği olmadım :D

Telefonumla ya da makinemle fotograf cekmeyi cok severim özellikle makro çekimleri. Özet geçemedim uzun oldu biraz ama UZUNCA ben buyum :D Hepinize iyi forumlar.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Daha yeni sayılırsın tekrardan hoş geldin diyelim :) Paylaşımların bol olsun, iyi forumlar.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Merhaba [MENTION=283626]patientia[/MENTION] :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
söz konusu sony bölümü olunca foruma orada başlayanları yakından tanıyorum :D bu arada hoş geldin Aybars

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba hoşgeldin üslübun konusu gayet memnun edici şimdiden teşekkürler.. :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hepinize teşekkürler, aranızda olmaktan çok mutluyum hoşbulduk :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hoşgeldin sony bölümüne yeni biri daha katılmış oldu :)

Reaksiyon puanı
10,315
hoşgeldin aybars, Türkçe yazım konusundaki hassasiyetin için teşekkür ederim. senin yaşındakiler bu hassasiyete sahip değiller çoğunlukla ne yazık ki! ama, müzik konusundaki tercihlerin konusunda zıt cephelerdeyiz maalesef! :)

SDN'de mutlu olacağını biliyorum, hoşgeldin tekraren, sefalar getirdin, hayırlı uğurlu olsun.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hoşgeldin aybars, Türkçe yazım konusundaki hassasiyetin için teşekkür ederim. senin yaşındakiler bu hassasiyete sahip değiller çoğunlukla ne yazık ki! ama, müzik konusundaki tercihlerin konusunda zıt cephelerdeyiz maalesef! :)

SDN'de mutlu olacağını biliyorum, hoşgeldin tekraren, sefalar getirdin, hayırlı uğurlu olsun.

Hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar :)

Bu arada efenim sadece o sanatçıları dinlemiyorum Türk sanatçıları da dinliyorum her müziğe uyuyorum kısacası diyelim :) Bu arada teşekkürler size de hoşbulduk :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Hoş geldin, keyifli forumlar diliyorum.