patientia
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhabalar SDN'yi Müyap olayı ile tanıdım.Önceden de bakmışlıgım vardı . 2 gün önce üye oluşumun 1.Ayı doldu.Tanımıyorlardır beni belki çogu SDN üyesi kendimi tanıtmak isterim ismim Aybars 17 yaşında bir lise talebesiyim
Her gencin oldugu üzre Bilgisayar,Yazılım ve Telefon üzerine yoğun bir ilgim var.Bazı konularda görenler bilir telefon tercihi olarak Sony milliyetçisiyim
Ancak telefon dışındaki tercihlerim değişebiliyor.Gerçi bu ilk Sony'im ama cok ısındım doğrusu.
17 yaşında olmama rağmen konuşurken üslubuma dikkat etmeye çalışırım.Her gün muntazam Cep telefonları bölümündeki bütün markaları dolaşır bildigim bir şey varsa paylaşmaya ya da Tavsiye bölümünde arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. İyi ki böyle bir yerdeyim iyi ki üye olmuşum
Bildigim konu da sonuna kadar yardım ederim.Bilgim yoksa ögrenmeye çalışırım.
Müzik zevkim değişiktir ancak şunu söylemek isterim Rammstein dinlemeyi çok severim.Eğer kulagıma hoş gelen bir müzikse Skrillex de dinleyebilirim.Bir bakmışım kendimi PSY,LMFAO,David Guetta gibi sanatçıların arasında bulmuşum
Efenim sonra anime olarak Avatar'ı izliyordum bir aralar.Bir ara South Park izlemeye başlamıştım ancak fanatiği olmadım 
Telefonumla ya da makinemle fotograf cekmeyi cok severim özellikle makro çekimleri. Özet geçemedim uzun oldu biraz ama UZUNCA ben buyum
Hepinize iyi forumlar.
17 yaşında olmama rağmen konuşurken üslubuma dikkat etmeye çalışırım.Her gün muntazam Cep telefonları bölümündeki bütün markaları dolaşır bildigim bir şey varsa paylaşmaya ya da Tavsiye bölümünde arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. İyi ki böyle bir yerdeyim iyi ki üye olmuşum
Müzik zevkim değişiktir ancak şunu söylemek isterim Rammstein dinlemeyi çok severim.Eğer kulagıma hoş gelen bir müzikse Skrillex de dinleyebilirim.Bir bakmışım kendimi PSY,LMFAO,David Guetta gibi sanatçıların arasında bulmuşum
Telefonumla ya da makinemle fotograf cekmeyi cok severim özellikle makro çekimleri. Özet geçemedim uzun oldu biraz ama UZUNCA ben buyum