Merhaba üyedaşlarım :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler :)

Herşey demeyelimde iOS işletim sistemine sahip olan cihazlar hakkında yüksek bir bilgim bulunmakta :) Android de bilgim çok azdır symbianı demeye gerek yok prosuyumdur. :)
Nyse Hos Geldin Kardesm bnde Adim Burak yas 20 Artik Ios Skinti veya Bilmedgmiz bsey Olursa Yardm edersn artk :p

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hoş gelmişsen sefalar getirmişsen :)

Hos Geldin Iyi Forumlar ...Bilgili Oldugun Herhangi Bir Konu Varmi Elektronikte HErsey Meesela ?

Nyse Hos Geldin Kardesm bnde Adim Burak yas 20 Artik Ios Skinti veya Bilmedgmiz bsey Olursa Yardm edersn artk :p

Yardımım dokunursa elbette ederim :) Ama iş ekran değiştirme home tuşu falan beni işin içine karıştırmayın :) :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhabaa arkadaşlar.

Şuan yazdığım gibi benm psikoloji yönünden biraz bilgim bulunmakta.Sizin sorunlarınızı , sıkıntılarınızı , yaşanan olayları ve üzücü olayları burda yazarsanız ben size bi nebze olsun yardımda bulunabilirim beli . :blush: Ben olmasam bile yorum atacak üyelerimiz illaki olur.Eminim bundan memnun olursunuz. :) Sorunlarınızı bekliyorum arkadaşlar. :scared:

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sence uzak bir akraba kızı ile çıkıyor olsam etrafdakilerin tepkisi ne olur.Onlardan nereye kadar saklamalıyım... yaşlar 17 17 O.o

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sence uzak bir akraba kızı ile çıkıyor olsam etrafdakilerin tepkisi ne olur.Onlardan nereye kadar saklamalıyım... yaşlar 17 17 O.o
Sana şu kadarını söyleyeyim; Ailen kesinlikle tepki gösterecektir aynı şekilde onun aileside.Akraba evliliği sakat iş eğer ciddi düşünüyorsan.Fakat zaten dinimizcede bir mahsuru yoktur.Eğer birbirinizi seviyosanız hiçbir engel yok.Eğlence gibi bir olaya giriştiyseniz ve aileniz bundan şüphelenirse ciddi sorunlar yaşayabilirsin.Ailenden saklama konusuna gelince,18 i atlatsanız yeter düşüncelerime göre . Daha bir özgür ve yetişkin olduğunuz için fazla birşey diyeceklerini zannetmiyorum doğrusu. Aman dikkat kardeşim. :)

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sana şu kadarını söyleyeyim; Ailen kesinlikle tepki gösterecektir aynı şekilde onun aileside.Akraba evliliği sakat iş eğer ciddi düşünüyorsan.Fakat zaten dinimizcede bir mahsuru yoktur.Eğer birbirinizi seviyosanız hiçbir engel yok.Eğlence gibi bir olaya giriştiyseniz ve aileniz bundan şüphelenirse ciddi sorunlar yaşayabilirsin.Ailenden saklama konusuna gelince,18 i atlatsanız yeter düşüncelerime göre . Daha bir özgür ve yetişkin olduğunuz için fazla birşey diyeceklerini zannetmiyorum doğrusu. Aman dikkat kardeşim. :)

Kardeş hoşgeldin, sefalar getirdin de bunları söylemek için psikolog olmak gerekmiyor. :dil::dil:
(şaka, şaka...)
[MENTION=283243]ProgramLama41[/MENTION];
Çıkıyor olmanızı kabullenebilirler ama birgün biterse bu ilişki, işte o zaman seyret sen curcunayı. :scared:

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kardeş hoşgeldin, sefalar getirdin de bunları söylemek için psikolog olmak gerekmiyor. :dil::dil:
(şaka, şaka...)
@ProgramLama41;
Çıkıyor olmanızı kabullenebilirler ama birgün biterse bu ilişki, işte o zaman seyret sen curcunayı. :scared:

Zaten psikolog derken işin biraz esprisindeydim. :) Psikoloji hakkında kitaplar okudum araştırmalar yaptım yeterli olduğunu zannediyorum. :) Katılıyorum sana :) [MENTION=283243]ProgramLama41[/MENTION] Eğer gerçekten seviyorsan dediklerimi yapmayı dene.Eğer 18 i bekleyemem diyorsan sana kalmış birşey.Ama 18 reşit yaşı olduğu için daha olgun davranacaklarını zannediyorum. :)

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Zaten psikolog derken işin biraz esprisindeydim. :) Psikoloji hakkında kitaplar okudum araştırmalar yaptım yeterli olduğunu zannediyorum. :) Katılıyorum sana :) @ProgramLama41 Eğer gerçekten seviyorsan dediklerimi yapmayı dene.Eğer 18 i bekleyemem diyorsan sana kalmış birşey.Ama 18 reşit yaşı olduğu için daha olgun davranacaklarını zannediyorum. :)

:) Sigmeund Freud 'u oku. Yala yut kitaplarını :))))

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ciddi olmak gerekirse adamın ismini ilk senden duydum.Ama söz alıp okuyacağım :) Eğer kitabı varsaa :D Bulamadım da :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bunalıma giripte ergen tribi atan forum üyelerine bir psikolog şarttı zaten. :D

Hoşgeldiniz.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=284022]Proton[/MENTION];
Proton mu daha ağırdır elektron mu?:devil::devil:

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hoş geldin eleman :D
bak ben sevmem öle otur şuraya senin küçüklüğüne incez fasıllarını tammı :D
benim kendimdeki sorunların başlama sebeblerinden bi kaç kesit anlatayım sen olayı çöz :D
bu sinek ilaçı araçları varya heh işte onların peşinden koşuyordum küçükken ondan mıdır şuan ki rahatsızlığım.
yada ilk okul 3ün sınıfta arkadaşım kafama bildiğin kiremit atmıştı 8 dikişlik
bide havele felan geçirmişliğim varmış
en son olarak da 7 aylık doğmuşum 9oo gram doguzyuz gıraaam nedir bendeki problem kardeş ben rahatsız gibi hissediyom kendimi bu dünyaya bi katkım yok amip gibi yaşıyom çöz beni açıklığa kavuştur bu bilinmeyen denklemlerdeki bilinmeyen gibi bişeymiyim ben :D
bu kadar saçmalama yeter hoş geldin sefa getirdin daimi olman dileğim ile

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Abi akraba evliliği neden sakat derken şimdi 1. dereceden değiller kan bağı yok. :D Evliliğe de çok.Her insan ilk çıktıklarından (ciddi) birisi ile evlenecek bir şey de yok.Ama ayrılığı düşünmek de yok :D Kafam çok karışık.Aslında ortada bir "çıkma" teklifide yok.Bu konuda tedirginim. :D Yapılan yorumlar için teşekkürler...

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
hoş geldin eleman :D
bak ben sevmem öle otur şuraya senin küçüklüğüne incez fasıllarını tammı :D
benim kendimdeki sorunların başlama sebeblerinden bi kaç kesit anlatayım sen olayı çöz :D
bu sinek ilaçı araçları varya heh işte onların peşinden koşuyordum küçükken ondan mıdır şuan ki rahatsızlığım.
yada ilk okul 3ün sınıfta arkadaşım kafama bildiğin kiremit atmıştı 8 dikişlik
bide havele felan geçirmişliğim varmış
en son olarak da 7 aylık doğmuşum 9oo gram doguzyuz gıraaam nedir bendeki problem kardeş ben rahatsız gibi hissediyom kendimi bu dünyaya bi katkım yok amip gibi yaşıyom çöz beni açıklığa kavuştur bu bilinmeyen denklemlerdeki bilinmeyen gibi bişeymiyim ben :D
bu kadar saçmalama yeter hoş geldin sefa getirdin daimi olman dileğim ile

İşin ciddiyetini doğru bir şekilde anlatmak gerekirse , ciddi olurmu bilmem ama :lol: senin koştuğun gibi bizde koşuyorduk kafamıza dikişler bizde yedik bizde erken doğduk ama senin durum daha vahim :D Aman dikkat et kendine olmadı seni saksıya dikelim :4: Ayrıca öyle düşünme illaki katkıjn vardır dünyaya tabi 7/24 takılıyosan burda en fazla samsung galaxy s3 le ilgili yardımın dokunabilir sadece:hammer:.Biraz gez kız arkadaş edin (vardır zaten o telefon varsa) :devil2: yemeğe götür eğlence merkezlerine götür ama sakın markete götürme o sorun oalbilir :drool: Amip konusuna gelince amip güzel hayvandır tatlıdır severim ben onu :D Tek hücreli falanda tatlıdır kerata :D Birde 900 gram doğulurmu arkadaş yav :D Vücudun gelişmeden çıkmışsın mekandan :D Az bekleseydin :D Allah'tan annein 9 ay 10 gün karnımda taşıdım lafından kurtulmuşsun :hammer: :D Kendine iyi bak :) Kiremitlerdende uzak dur :)

Abi akraba evliliği neden sakat derken şimdi 1. dereceden değiller kan bağı yok. :D Evliliğe de çok.Her insan ilk çıktıklarından (ciddi) birisi ile evlenecek bir şey de yok.Ama ayrılığı düşünmek de yok :D Kafam çok karışık.Aslında ortada bir "çıkma" teklifide yok.Bu konuda tedirginim. :D Yapılan yorumlar için teşekkürler...
Öncelikle çıkma teklifi başka ülkelerde 1 günlük yemek yemektir ama bizim insanımız nasıl anlamışsa çıkma teklifini sevgili teklifi zannediyor.Ama sen farklıymışsın.:D Neyse.:D Evlilik zamanı nikah salonu tercihiniz beni aşar zaten afedersin o konuya girdiğim için.:unsure: Eğerki ilişkiniz uzun sürerse bu olaylar yerini güzel sözlerle değiştirse o kızı birdaha bırakma sakın.:) Administratöre haber salarım bak. :D Sen seviyorsan (kalbinle seviyorsan ve sevdiğine inanıyorsan başkasına iltifat etmeyip yaklaşmaya çalışmıyorsan)Sorun yok kalbini aldığın taktirde birdaha foruma bile girmezsiz buluşursunuz annesi merak eder belki seni çağırırlar sofralarına,Mümkün herşey :)
Önemli değil düşünüp yazmam biraz uzun sürüyor ama senin durumun çok daha önemli. :blush:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
wwutz.jpg

Herhalde içine bir şifre gizlemiştir dedim ama ben pek bir şeye benzetemedim. bir de siz bakın şuna :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Freud u duymamışsın psikologluk yapmaya çalışıyorsun.Gazete köşelerindeki Güzin abladan farkın ne acaba
[h=2][/h]

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
wwutz.jpg

Herhalde içine bir şifre gizlemiştir dedim ama ben pek bir şeye benzetemedim. bir de siz bakın şuna :D

İbret aldım :D :D valla gülmekten öldürdünüz beni :D

Aman dikakt :D

İllüminati :scared:

Geri sayım olucak 27 aralıkta :) yada 17 aralık :)

Çok şeytanca şifrelemiş O.o Şifrelerin ufak bir kısmını çözdüm dehşett!!!

bt5qm.png

Çok teşekkürler uğraşmıssın ellerine sağlık bayıldım harukulade :D :lol: Kaydediyorum hemen :)

Freud u duymamışsın psikologluk yapmaya çalışıyorsun.Gazete köşelerindeki Güzin abladan farkın ne acaba
Kızma ama en azından insanları anlayabiliyorum :)

Bismillah :D

Adnan hoca bir numaradır :D Adam ciks yanındakiler dahada güzel :) :4::yes: