ExpertGamer90
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,702
Yav tamam konu dışına çıkmayın. Güldük eğlendik bitti. Yoksa @Umut Çelik bizi üzer.
Zorla etiketliyorsunYav tamam konu dışına çıkmayın. Güldük eğlendik bitti. Yoksa @Umut Çelik bizi üzer.
Piuuuuu! Olursun sonraYav tamam konu dışına çıkmayın. Güldük eğlendik bitti. Yoksa @Umut Çelik bizi üzer.
Çöp sunucular? Hahahah, güldürdün beni. Üç dört ay önce katılsaydın görürdün hangi forumun daha hızlı olduğunu. =)diğer sitelerde çöp sunucular var. Burası cidden hızlı diğerlerine göre.
Yok burada üzmece yok.Yav tamam konu dışına çıkmayın. Güldük eğlendik bitti. Yoksa @Umut Çelik bizi üzer.
Evet evet, ben görmeyecek olsam etikete geldim.Zorla etiketliyorsun
Diyorsun gel beni banla ?
Hayır, öyle düşünmeyin. Ön yargı iyi değil.Buradan anladığım kadarıyla Umut hocam Bannerlord.
Kelime oyunu anlarsınız ya. Banner-lord.
Hocam reklam mı yaptınız, SDN'yi mi gömdünüz reklama girip girmediğini bilmediğim için yazmak istemediğim siteyi mi övdünüz, sunucuları mı dövdünüz hiçbir fikrim yok.Konudan öğrendiğim 2 bilgi:
- Waifu kelimesinin ne anlama geldiği.
- Konu sahibinin Technopat'tan geldiği.
Çöp sunucular? Hahahah, güldürdün beni. Üç dört ay önce katılsaydın görürdün hangi forumun daha hızlı olduğunu. =)
Son 2 cümle...Hocam reklam mı yaptınız, SDN'yi mi gömdünüz reklama girip girmediğini bilmediğim için yazmak istemediğim siteyi mi övdünüz, sunucuları mı dövdünüz hiçbir fikrim yok.
İroni yapmıştım. Ama (!) koymayı unutmuşum. Ve orada "Umut Çelik" derken aslında Moderatörleri kastetmiştim.Hoş geldiniz.
Yok burada üzmece yok.
Evet evet, ben görmeyecek olsam etikete geldim.
Hayır, öyle düşünmeyin. Ön yargı iyi değil.
Siz biraz dolaşın, zamanla kendiniz düşünce oluşturursunuz.
Hocam Hoşgeldiniz kısa zamanda iyi bilgiler öğrenmeniz dileğiyle tabi her forumda troll yapanlar olacaktır ama rapor tuşunu kullanarak en aza indirebiliriz.Hocam reklam mı yaptınız, SDN'yi mi gömdünüz reklama girip girmediğini bilmediğim için yazmak istemediğim siteyi mi övdünüz, sunucuları mı dövdünüz hiçbir fikrim yok.
O zaman biz de senin tarzında cevap verelim:
1. 2. 3. ve 5. cümle...
İlki hocam, hem de 2.'si. Ama aynı zamanda 3.'sü.O zaman biz de senin tarzında cevap verelim:
Hocam beni mi övdünüz, güldürmek için mi attınız, beni mi dövdünüz? Hiçbir fikrim yok.
Hocam büyük ihtimalle kuralpat ten geliyorsunuz şimdi oraya baktım uyarı vermişler gene şaka gibi cümleye virgülle başlıyorum yüklemden uzak düşmüş özneyi virgülle ayırıyorum cümle sonuna nokta koyuyorum yok iyi ki gelmişsiniz. TYani bir forum kullanıcı bırakmayacaksa forum açmasınlar kullanıcısını banlayıp duruyor ve hiç ilgilenmiyorlar SDN candır.İlki hocam, hem de 2.'si. Ama aynı zamanda 3.'sü.
Hocam ben yazım kurallarından hiç ban yemedim orada. Sadece iğrenç ceza sistemlerinden iğreniyorum. Hani uyarsalar tamam ama bu kadar saçma bir şey olamaz. Ben yazın kurallarına pek takmıyorum, aslında ona bu kadar ceza vermek de saçma ama azcık beyinlerini kullansalar çözecekler, inadına kullanmıyorlar. 2017 kadrosu çok iyiydi, şimdi Kuralpat'ın başı da sohbete dahil olunca banlamadık adam bırakmıyorlar. Teşkilatlar mübarek.Hocam büyük ihtimalle kuralpat ten geliyorsunuz şimdi oraya baktım uyarı vermişler gene şaka gibi cümleye virgülle başlıyorum yüklemden uzak düşmüş özneyi virgülle ayırıyorum cümle sonuna nokta koyuyorum yok iyi ki gelmişsiniz. TYani bir forum kullanıcı bırakmayacaksa forum açmasınlar kullanıcısını banlayıp duruyor ve hiç ilgilenmiyorlar SDN candır.
Yok hocam ben katılığında değilim. Mantığa uymayan kuralları var. Saçma sapan kural üretiyorlar. Bu katılık değil, bildiğiniz düşünme yetinizi kullanmama sanatı. Değişik insanlar var orada. SDN güzel gidiyor, burada kalacağım gibi.@DDLAO, Evet maalesef ismi lazım değil diktatörlüğü öyle bir yer. Çok katı ve sert kuralları var.