Merhaba SDN ailesi:)

_!!!Lq!!!_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba SDN ailesi.Ben SDN foruma Sakarya'dan katılıyorum,yaşım 17,benide aranıza kabul ederseniz sevinirim bu arada cep telefonlarından oldukça iyi anlıyorum.Cep telefonlarınızla ilgili bir sorun olduğunda elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.Son olarak Forum Kurallarını okudum :))

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Hoşgeldin bi forum kurallarına uğra :D

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Merhaba SDN ailesi.Ben SDN foruma Sakarya'dan katılıyorum,yaşım 17,benide aranıza kabul ederseniz sevinirim bu arada cep telefonlarından oldukça iyi anlıyorum.Cep telefonlarınızla ilgili bir sorun olduğunda elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.Son olarak Forum Kurallarını okudum :))
Hoş geldin; Ben de Sakarya'dayım ,hemen yanımızda iyi bir telefoncu bulduk desene:))

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Hoşgeldin
Forum kurallarını okudum diyorsun da, peşpeşe mesaj yazmama kuralını ihlal etmişiz bile :)

_!!!Lq!!!_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoşgeldin
Forum kurallarını okudum diyorsun da, peşpeşe mesaj yazmama kuralını ihlal etmişiz bile :)
hoşbulduk.özür dilerim peşpeşe mesaj derken neyi kastetmek istediğinizi anlıyamadımda açıklarsanız iyi olur bida yapmam

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
hoşbulduk.özür dilerim peşpeşe mesaj derken neyi kastetmek istediğinizi anlıyamadımda açıklarsanız iyi olur bida yapmam

Sizden sonra mesaj yazan yoksa, önceki mesajınızı düzenleyip ekleme yapmamız gerekiyor.

3b5434a0.jpg

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Ben haksız yere aldım, sende alırsın. Bazı mod ların anlayışı kıt...
Bu cümleniz, bütün moderatörleri zan altında bırakır.
Haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız, süper moderatörlere özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.