Merhaba. Çocukları sever misiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aman

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu resimler bana 1984'den beri PKK'nın yaptığı katliamları hatırlattı. Daha 2 gün önce çocuklarımızı öldürüyor ve D.Anad.'daki kamu binalarını bombalıyorlardı. Eminim
herkesin aklında dün gibidir!

18xb.png

35pk.png

43lv.png

58sz.png

65if.png

74wo.png

81lh.png

95ro.png

102qp.png

116ns.png

122ut.png

139gz.png

145ki.png

151bj.png

168wd.png

207oe.png

236au.png

248tm.png

255pu.png

268rh.png

277vi.png

283zv.png

299uw.png

319qg.png

337an.png

358gr.png

361te.png

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
hayır tek bir cevabı var 8 tane ülke yöneticisin toplanarak afrika ya 60 milyar dolar verecez demeleri o paraları nerden kazanıyorsunuz zaten

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
RuNaL dedi ki:
hayır tek bir cevabı var 8 tane ülke yöneticisin toplanarak afrika ya 60 milyar dolar verecez demeleri o paraları nerden kazanıyorsunuz zaten

Şu anda Nijeryalı iki arkadaşla kalıyorum.
Ve ülkelerinde hiç bir yabancı istemiyorlar.
Gelen yardımları kabul etmediklerini ve etmeyeceklerini söylüyorlar.
Sebebini bilmek istiyor musunuz?

Çünkü bundan yıllar önce Afrika'ya yardım götürüyoruz diyen lanet olasıca "büyük" ülkeler çocukları hastalıklara karşı aşılarken türlü virüs ve mikropları onların temiz bedenlerinde yaydılar.
Afika'da her yıl binlerce insan AIDS'ten ölüyor ve bunun sorumlusu oraya "yardım" götürenler. İşte bu yüzden şimdi bazı insanlar "kendilerine gelen yardımı reddeden" Afrikalıları yadırgıyor, onları anlamak için onların yerinde olmak gerekir.

utkuysal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya çocuğun boynunda el bombasını kazara açmasın diye bantlayıp koymuşlar.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Elmacik dedi ki:
RuNaL dedi ki:

Şu anda Nijeryalı iki arkadaşla kalıyorum.
Ve ülkelerinde hiç bir yabancı istemiyorlar.
Gelen yardımları kabul etmediklerini ve etmeyeceklerini söylüyorlar.
Sebebini bilmek istiyor musunuz?

Çünkü bundan yıllar önce Afrika'ya yardım götürüyoruz diyen lanet olasıca "büyük" ülkeler çocukları hastalıklara karşı aşılarken türlü virüs ve mikropları onların temiz bedenlerinde yaydılar.
Afika'da her yıl binlerce insan AIDS'ten ölüyor ve bunun sorumlusu oraya "yardım" götürenler. İşte bu yüzden şimdi bazı insanlar "kendilerine gelen yardımı reddeden" Afrikalıları yadırgıyor, onları anlamak için onların yerinde olmak gerekir.

haklısın bize de yapabilirlerdi aynısını ama bir gün gelecek herşey tersine dönecek ve onlar ogün onlara aynı şeyi yapmayacaklar cünkü onlar insan hayvan değil